Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:26

« Re: nový web

Ty pláčeš? Nechceš si o tom promluvit? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  13:23

az mi slza vyhrkla krasna mladost >:D in stereo where available >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:18

Brandone, naše hymna: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  13:12

beverly hills zostane na macz >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:07

« nový web

Tak jsem se podíval na očekávaný nový web, kam se přesunolo několik převážně brněnských přátel. Je dobrej, i když bych ho nazval slůvkem "vývoj". Je jistě příjemné, když majitel webu naslouchá uživatelům, takového zacházení se na MACZ asi nikdy nedočkáme...

Přesto zůstávám věrný MACZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  09:40

« Re: F1- den zúčtování

ak by mal niekto zaujem o pneu goodyear o jednej sade by som vedel vcera som si nasiel za stieracom pred pracou odkaz predam pneu goodyear jazdene max 500 km zo seatu cupra >:D zial nebolo to napisane takto ale retardovanym sposobom ktory som lustil pol hodinu na druhej strane papierika vizitka penzion medvedica nejake meno a pod tym veduci tak ak maju takych pravopisne znalych zamestnancov necudujem sa ze som o tom penzione nikdy nepocul >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  21:07

Tak to bylo úžasné závodění a předjíždění :yes: Sice trošku šílené, ale na koukání zajímavé...
    Jen to pak občas dopadlo bohužel i takto :-O :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  19:00

to jsem rad. Je to muj nejnejoblibenejsi souboj v F1 ever..!!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.11.10  17:06

smike krasa to som si musel pozriet 2 krat :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.11.10  15:50

jakákoliv věc která by mohla zlapšit rychlost a vyřešit rozdíl mezi stájemi je ihned zakázána a udavačská, podezíravá a bulvární atmosféra zákulisí F1 je naprosto nesportovní a nemá nic společného s ukázkou špičkový techniky (kterou F1 nemá ani omylem) a uměním jezdců jezdit na hraně lidských možností.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.11.10  15:47

zde je aspoň názorně vidět jak je moderní F1 neboli královna motoristického sportu degradována na vykleštěný štěně po obrně. Hnus fialovej nezáživnej, nedá se na to koukat.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  13:46

nevim, jak wl.. Ale u nas v domove oficialne konci zimni spanek v dubnu. Takze vychazky mame az od kvetna ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.10  12:45

s-m a wl, vy dědové, asi budu muset přijet a udělat nějakou akci nebo mi úplně zestárnete! Jako naše sousedka stará Kučerová- pořád ňáký že dřív bylo líp, a dřív bylo tohle... >:D

Vidím to na duben/květen, snad už nebudete v domově důchodců... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  10:23

tady ta posledni sezona je alespon trosku vyjimkou a doufejme, ze je i predzvesti lepsich casu v tomto ohledu do budoucna.. I kdyz.. nikdy se nevrati pohadka mladi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  10:13

To byly ještě doby kdy se na F1 dalo dívat a člověk u toho neusínal... :yes:
    Na to kolik je v tom dneska peněz je samotné ježdění pro diváka většinu času bohužel nuda... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  09:53

ja jsem trochu starsi, takze pamatuji jeste jeden vic cool souboj z doby turbomotoru a extremnich pritlaku tehdejsich formuli

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.11.10  08:29

>:D >:D Paráda :yes: >:D Třeba mi z toho taky půjdou nějaký peníze, za autorská práva >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.10  08:13

Kysky, volal jsem Berniemu, a od příštího roku bude jezdit za tým jen jedno auto. Závody se budou jmenovat Kyskule 1... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.11.10  07:52

Dylan: >:D je to team, ale prostě na trati mám rád když jsou všichni proti všem. Nejde jenom o puštění, on Schumiho Barrichelo pustil a pak ostatní jezdce ohromně brzdil a blokoval 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:45

« Re: Velkolepá loupež na kolonádě...

Ale na to otvírání výlohy se ti docela osvědčila... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…