Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 17.11.10 13:07
« nový web
Tak jsem se podíval na očekávaný nový web, kam se přesunolo několik převážně brněnských přátel. Je dobrej, i když bych ho nazval slůvkem "vývoj". Je jistě příjemné, když majitel webu naslouchá uživatelům, takového zacházení se na MACZ asi nikdy nedočkáme...
Přesto zůstávám věrný MACZ. -
Brandon Walsh 17.11.10 09:40
« Re: F1- den zúčtování
ak by mal niekto zaujem o pneu goodyear o jednej sade by som vedel vcera som si nasiel za stieracom pred pracou odkaz predam pneu goodyear jazdene max 500 km zo seatu cupra >:D zial nebolo to napisane takto ale retardovanym sposobom ktory som lustil pol hodinu na druhej strane papierika vizitka penzion medvedica nejake meno a pod tym veduci tak ak maju takych pravopisne znalych zamestnancov necudujem sa ze som o tom penzione nikdy nepocul >:D -
Chuck Norris 16.11.10 15:50
jakákoliv věc která by mohla zlapšit rychlost a vyřešit rozdíl mezi stájemi je ihned zakázána a udavačská, podezíravá a bulvární atmosféra zákulisí F1 je naprosto nesportovní a nemá nic společného s ukázkou špičkový techniky (kterou F1 nemá ani omylem) a uměním jezdců jezdit na hraně lidských možností. -
Dylan McKay 16.11.10 12:45
s-m a wl, vy dědové, asi budu muset přijet a udělat nějakou akci nebo mi úplně zestárnete! Jako naše sousedka stará Kučerová- pořád ňáký že dřív bylo líp, a dřív bylo tohle... >:D
Vidím to na duben/květen, snad už nebudete v domově důchodců... ;-)