Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.10  11:03

« Re: Gran Turismo 5 signature

divne farby divny uces >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.11.10  09:15

Brandon: >:D >:D No tak myslím že mu jí závidí víc lidí ;-) >:D Na tý fotce jsou nějaký divný barvy ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.10  06:25

david silver daj si tuto profilovu fotku >:D >:D [odkaz] takto ho mam pred ocami >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.10  06:23

nechcelo sa mi verit ked som zistil ze si vzal megane fox :yes: ostava mi mu len opat zavidiet podobne ako v BH 90210 som mu zavidel jeho styl obliekania a mne mamka vzdy davala len nohavice na traky, zapravila sveter a hura do skolky >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.10  21:02

« nový web

Znovu jsem se díval na nový web, přešlo tam několik desítek lidí.
    Černé pozadí je lepší než naše světlé, ale taky mi nepřijde nejšťastnější. Čas ukáže, který web bude dříve mrtvý...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  19:22

Dylan: jojo hledal jsem si o sobě informace ;-) Megan Fox, hmmm >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.10  19:11

David Silver je seriálová postava z BH 902 10 [odkaz] , hrál ho Brian Austin Green. Na něm je nejzajímavější jeho manželka Megan Fox [odkaz] Naposledy jsem ho viděl v seriálu Terminátor...
    Megan Fox: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  18:11

Jono, bílé zdi už nejsou v módě...
    PS: jsem si tak všiml že herec Nathan Phillips z filmu Redline (2007) je herci Davida Silvera velmi podobný, ale co jsem našel, nejedná se o toho samého herce
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.10  18:02

MACZ už nikdy pěkné nebude, tím by vlastně redakce uznala svoji chybu. Ten designér si tady udělal reklamu, myslím, že už maluje vápnem kravíny...

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  17:04

Dylan: Jo zasněžená Moskva, to je good, ale není tam ta Moskva :-( jestli si teda vzpomínám. Ale jelikož je Il-2 pomalej, tak máš pravdu, když neletíš nad lesem tak to je jako MACZ >:D Ale už mě tak často jako zezačátku oči nebolej, bolej mě už permanentně >:D Ale tak nějak sem si už zvykl, jen ta hlavní stránka je pořád ne a ne pěkná :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.11.10  16:58

taky jsem slyšel právě o vydání 24.11. tak v alze zatím inzerují collectors.. signature s poukázkou na soutěž o SLS by byl supr ale obávám se že bych stejně SLS nevyhrál a nějaký ty bonusy má už i collectors.... Co máš za hry na PS3?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.10  16:21

S Il-2 lítat v levelu zasněžená Moskva je jako sledovat MACZ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.11.10  16:10

Dylan: No, ono i Il-2 Sturmovik je skutečný lepší jak hra, ale boj asi s ním nezažiješ ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.10  16:08

Osobně jsem hrál akorát šturmovika, skutečná auta a ženský jsou lepší než hry... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.11.10  10:53

Osobně přemýšlím nad Collectors edicí (ačkoli žádné jiné Gran Turismo nemám >:D ) Když to má bonusy, tak je chci! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 20.11.10  10:15

Ahoj :-) já si nové GT 5 určitě koupím ale asi ne signature ani collectors edition jediné co mě mrzí je že v klasické verzi nebude přídavek ve formě SLS .. :-( ale jinak vydání by mělo být cca 24.11 .. na každých stránkách udávají něco jiného už se na to každopádně těším jako malé dítě na dárky >:D
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.11.10  22:07

« názvy karosérií

Zajímavý článek pro začátečníka anebo spíš pro člověka co si chce koupit nějaký zajímavý auto a neví pod čím to hledat :-) [odkaz] Fotka na ukázku karosérie Targa se mi moc líbí, 911 997 mk.II 4 Targa bílá slonová kost :yes: >:-[] :-! :-! :-! [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 19.11.10  20:46

« Gran Turismo 5 signature

Zdravím vás lidi máte někdo políčeno na nové GT 5 signature nebo collectors edition? nevíte tedy kdy a kde bude k dispozici verze signature?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.11.10  19:38

« Re: exotika v lednici

David Silver! Dlouholetý přítel Donny Martin! ;-)

Rodinka BH 902 10 se nám rozšířila! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.11.10  17:55

« Re: exotika v lednici

Zdravím přátelé :-)
    Jak jsem četl tento příspěvek Dylane, tak jsem si hned vybavil scénku z filmu Všechno nejlepší - jak taxikář přijel k šéfově tetičce zlikvidovat pavouka kterého měla v koupelně :yes: >:D
    [odkaz] :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…