Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 21.11.10 06:23
« Re: Gran Turismo 5 signature
nechcelo sa mi verit ked som zistil ze si vzal megane fox :yes: ostava mi mu len opat zavidiet podobne ako v BH 90210 som mu zavidel jeho styl obliekania a mne mamka vzdy davala len nohavice na traky, zapravila sveter a hura do skolky >:D -
David Silver 20.11.10 17:04
« Re: Gran Turismo 5 signature
Dylan: Jo zasněžená Moskva, to je good, ale není tam ta Moskva :-( jestli si teda vzpomínám. Ale jelikož je Il-2 pomalej, tak máš pravdu, když neletíš nad lesem tak to je jako MACZ >:D Ale už mě tak často jako zezačátku oči nebolej, bolej mě už permanentně >:D Ale tak nějak sem si už zvykl, jen ta hlavní stránka je pořád ne a ne pěkná :-| -
Chuck Norris 20.11.10 16:58
« Re: Gran Turismo 5 signature
taky jsem slyšel právě o vydání 24.11. tak v alze zatím inzerují collectors.. signature s poukázkou na soutěž o SLS by byl supr ale obávám se že bych stejně SLS nevyhrál a nějaký ty bonusy má už i collectors.... Co máš za hry na PS3? -
Dundee 20.11.10 10:15
« Re: Gran Turismo 5 signature
Ahoj :-) já si nové GT 5 určitě koupím ale asi ne signature ani collectors edition jediné co mě mrzí je že v klasické verzi nebude přídavek ve formě SLS .. :-( ale jinak vydání by mělo být cca 24.11 .. na každých stránkách udávají něco jiného už se na to každopádně těším jako malé dítě na dárky >:D -
David Silver 19.11.10 17:55
« Re: exotika v lednici
Zdravím přátelé :-)
Jak jsem četl tento příspěvek Dylane, tak jsem si hned vybavil scénku z filmu Všechno nejlepší - jak taxikář přijel k šéfově tetičce zlikvidovat pavouka kterého měla v koupelně :yes: >:D
[odkaz] :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D