Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 27.11.10 20:29
« Re: Sraz BH 902 10 v Praze
Brandone: Upozornění: pokud použijete LED žárovku ve směrových světlech, může dojít vlivem malého proudového příkonu LED žárovky ke změně frekvence blikání. Frekvenci blikání lze upravit výměnou relé směrových světel za speciální relé pro LED diody nebo vložením odporu. -
David Silver 27.11.10 11:17
« Re: Sraz BH 902 10 v Praze
Dylan: jo tohle. To si hodně dávaj lidi místo mlhovek když mlhovky nepoužívají. Vypadá to ale divně diody do kroužku... já myslel že myslíš jako proužek aby to bylo víc jako novej model..
A myslíš místo původní jako tlumených světel nebo místo mlhovek? [odkaz] tady vedle blinkrů? -
Dylan McKay 27.11.10 10:33
Brandone, ta tvoje Kelly je ale nedočkavá! >:D
Přední LED: prej existujou žárovky, které se dají dát na místo původních. Jedna žárovka je třeba z 20ti LED diod. Nevím jestli k tomu musí být ještě něco nebo jen vyměnit žárovky...
Např.: [odkaz] -
David Silver 27.11.10 09:29
« Re: zadní světla LED
Dobré ráno
Dylan: Souhlasím :yes: :yes:
Hezký jsou taky tyhle [odkaz] dávají je na Porsche GTstreet RS a proužek co vidím na fotkách je volitelnej v různých barvách takže určitě i u těch druhých pudou celý černý :yes:
Brandon: ornažovou jedině na GT3 RS :-! :yes: -
David Silver 26.11.10 22:30
« Re: zadní světla LED
Je fakt že červený jsou jenom ty příplatkový světla, abych řekl pravdu, nedokážu si představit kdyby byly světlý ;-\ >:D A teď jsem se pustil do koláže a musím uznat, kouřový jsou lepčí :yes: :yes:
červený - [odkaz]
kouřový - [odkaz]
kouřový světlo plus blinkr - [odkaz]
Jsou tam nepřesnosti, jelikož nesedí úhel obrazu, takhle jsem upravoval prohnutí, úhel... no není to k maturitě ;-) >:D
Tyhle TechArt kola? [odkaz]
A LED vpředu chceš dát místo mlhovek? :-|