Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:49

« Re: 3000

3000! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:49

« Re: 3000

Už?
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:48

« 3000

3000 příspěvků pod skrytou recenzí, to tu ještě nebylo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:47

« Re: Vredestein

Ahoj Dundee, kup Murano, to tě nezklame. Je to moderní a bezpečné auto s dostatkem síly a prostoru. Ale já bych ho nechtěl... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  13:42

No jako když by byla dobrá nabídka >:D tak bych se tomu nebránil .. ale přece jen do toho potřebuju dát na zimu lyže v létě kola >:D .. takže budu mít asi kombíka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  13:29

Dylan: počkej zítra, to bude bílé peklo i venku ;-) >:D ale troše kse to uhnulo na Slovensko :yes:

Dundee: Čau. Já už před několika měsíci doufal že nakonec koupíš to BMW a ono úplně jinak ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  13:26

Zdravím všechny tak se sem zase po dlouhé době podívám a co nevidím BH 90210 >:D .. Ale když už sem zavítal na tyto krásné bílé stránky >:D tak vás poprosím o radu .. už si konečně chci pořídit auto ale vůbec netušim jaké už sem měl tolik různých favoritů ale nakonec ze všeho sešlo.

V pátek jsem si měl dokonce jet pro Superba 2.8 L&K ale po rozhovoru s několika mechaniky z prodeje sešlo .. takže jsem opět na začátku.

Moje podmínka je automat (díky Šviháku nakazil si mě >:D ) a mělo by mít pohon 4x4 ale to podmínka není. A cenově tak nějak cca 300 tisíc ale když by měl někdo fajn tip tak by to mohlo být i více >:D ..

Děkuju za pomoc už sem opravdu v koncích >:D ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:04

MACZ teď pěkné není, je to bílé peklo. Ale možná lepší než konkurenční peklo černé... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  12:52

>:D nojono, nováčků tu není zobrazeno tolik jakoo dřív.... jsem si ani nevšiml že jsi přidal auto :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 28.11.10  12:33

ani ne já mám čistý svědomí ;-) no vzhled nic moc jako nováček vydrželo moje auto 2 dny a pak zmizlo ;-) a celkově je to haluz, ale graficky velmi pěkné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  12:16

PraseMB: Čau, tak tě po delší době vítám znova na MACZ, co říkáš na vzhled? lekl jsi se jak jsem ti psal po ICQ?
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 28.11.10  09:57

9 z 10 mechaniků kárlsnu doporučuje tohodle vředštajnra [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  09:22

Dylan: >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  09:03

Davide, to je v pohodě, Dylan je věšák na tangáčka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  09:02

Vredestein vítězí v testech, jde o to jestli si to zaplatil. Jako AutoBild sponzoroval Mercedes, a díky tomu vyhrál každý test... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  08:45

ta znacka mi nieco hovori zda sa mi ze na tieto [odkaz] chodila v tv reklama a bolo v nej nejake nie lacne a pomale auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  08:37

Dobré ráno
    Dylan: Koukej, co jsem vyfotil na praxi v OBI ;-) Ale fotka není moc povedená, chvátal jsem aby si mě někdo nevšiml že mám vůbec vyndanej mobil, nesmíme si ho nosit na prodejnu... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:52

Na pneu mám čas, ty moje vypadají stále dobře...
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.11.10  22:42

ale něco na tom bude jednou jsem měl na tisícovce michelinky a na jízdních vlastnostech to bylo znát :-) Ty si kup ty vředštejny a je to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:38

Barum dělá gumy na 911tku pouze přední... Ferrari to možná stačí... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…