Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 30.11.10 23:42
« Re: Vredestein
Přivezl VW Transporter. Je to auto, které něco pamatuje, dokonce se tam občas podaří hodit nějakou rychlost. S obdivem budu vzhlížet ke všem de.bilům co jezdí rychle s Transporterama, problikávaj ostatní a lepí se jim za zadek. Horší dodávku jsem skutečně ještě nezažil! :no: -
David Silver 30.11.10 08:40
Dylan: >:D >:D to snad není ani možný že by je objednávalo tolik poršákystů ;-\ spíš v jiných státech je o ně zájem a asi jelikož jsou na Porsche a moc se tu neprodávaj tak jsou jenom na předobjednání... třeba po vánocích bude i sleva >:D
PS: co kolega přivezl za dodávku? :-)
PSS: héééézky, teď koukám, že přibylo nové tlačítko "reakce na" :-) -
Brandon Walsh 29.11.10 19:42
tak brandon sa stastne vratil z ciech prvy krat som videl ist prazakov na baworakoch 80 km/h po d1, pocasie bolo vazne zle ale co ma cakalo doma to nema obdoby >:D cez noc napadlo 40 cisel snehu, pridem pred barak auta zasnezene ani kolesa im nebolo vidno tak reku idem rovno zaparkovat do garaze, chyba >:D no nakoniec som sa tam nejak prepluhoval. Auto cele zaspinene a zladovatele ak sa mi zajtra nepodari vyjst z garaze a umyt ho budem vazne zly >:-[] v garazi sa stalo nieco co by sa nestalo ani keby som planoval najazdene presne 8888 km [odkaz] >:D -
Dylan McKay 29.11.10 09:58
Tak koukám že talentovou soutěž na Primě vyhráli nějací cirkusáci, no ještě že jsem se nekoukal! :-|
Ale Dominika Hašková nemusí bejt smutná, pozveme ji na sraz MACZ, tam nám nejen zaspívá, ale za kačku ukáže nám jakou má Hašek lapačku!
Jinak mi do smíchu není, umřel alternátor v Traficu, takže auto je na 2 dny mimo. Kolega teď běžel do půjčovny dodávek, tak jsem zvědavej co přiveze. Vůbec to není sranda! >:D

Jinak přeju majitelům VW a Audi alespoň krásný den... ;-)