Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.10  12:42

« Re: Vredestein

VW je podle mého nudná značka, jedinej Phaeton V12 mě dokázal nějak oslovit, ne vzhledem ale interiérem. Audi- když jsem viděl fotky nové A6, tedy vlastně menší A8, tak mi bylo smutno. Kam se poděla nějaká fantazie? :-O

Jinak přeju majitelům VW a Audi alespoň krásný den... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.12.10  10:01

dylan ale je to predsa vw f tdicku to sa musi lepit na zadek >:D skoda ze nerobia skodu transformer to by si len videl tie obehovacie manevre >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.11.10  23:42

Přivezl VW Transporter. Je to auto, které něco pamatuje, dokonce se tam občas podaří hodit nějakou rychlost. S obdivem budu vzhlížet ke všem de.bilům co jezdí rychle s Transporterama, problikávaj ostatní a lepí se jim za zadek. Horší dodávku jsem skutečně ještě nezažil! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.11.10  12:10

jasne ze objednavaju kvoli cene si kupuju neaktualne modely ale potom nezvladaju ivanuskov psychicky natlak tak ich musia omladzovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.11.10  08:40

Dylan: >:D >:D to snad není ani možný že by je objednávalo tolik poršákystů ;-\ spíš v jiných státech je o ně zájem a asi jelikož jsou na Porsche a moc se tu neprodávaj tak jsou jenom na předobjednání... třeba po vánocích bude i sleva >:D

PS: co kolega přivezl za dodávku? :-)
    PSS: héééézky, teď koukám, že přibylo nové tlačítko "reakce na" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.11.10  23:25

« Re: 4x4 automat

ježiš ty si sprostej! hulváte jeden!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  23:13

Jé, to jsi měl říct, dneska jsem zrovna cestou jeden výfuk viděl, upadl nějakému autu, a dokonce celý, nejen koncovka! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.11.10  19:43

dylan objednal alebo predobjednal alebo ako to vlastne je >:D tak drzim palce aby do vianoc si ich mal ja som objednaval koncovku vyfuku skoro pred mesiacom a este stale nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.11.10  19:42

tak brandon sa stastne vratil z ciech prvy krat som videl ist prazakov na baworakoch 80 km/h po d1, pocasie bolo vazne zle ale co ma cakalo doma to nema obdoby >:D cez noc napadlo 40 cisel snehu, pridem pred barak auta zasnezene ani kolesa im nebolo vidno tak reku idem rovno zaparkovat do garaze, chyba >:D no nakoniec som sa tam nejak prepluhoval. Auto cele zaspinene a zladovatele ak sa mi zajtra nepodari vyjst z garaze a umyt ho budem vazne zly >:-[] v garazi sa stalo nieco co by sa nestalo ani keby som planoval najazdene presne 8888 km [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  18:51

Brandon, ty světla jsem si už objednal, je to prý novinka, teprve je výrobce vystaví někde v Německu, a do tří týdnů by mohly být. Takže kromě ponožek a krabičky doutníků bych mohl dostat i světla! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  18:50

Neaktualny model je za pakatel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 29.11.10  18:37

To sice ano ale v trochu jiné cenové relaci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  18:24

I Porsche 911 se dělá 4x4.....
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 29.11.10  17:46

Jako jistej zásun by nebyl vůbec na škodu >:D ale když sem dneska vylez před barák hned mě přešla myšlenka na něco co nemá pohon všech 4 kol >:D při pomyšlení že se hrabu od baráku se zadokolkou ... nic moc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 29.11.10  17:20

baf děcka prase je tu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  10:05

David Silver- ty zadní LED na 911- to je taky pěknej oříšek. Jsou, a vlastně nejsou. Nedajjí se objednat, ale předobjednat. Prodejce se mi to snaží vysvětlit, ale myslím, že to nechápe ani on sám... >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  10:00

Brandone, to tvoje motto je takovej překladatelskej oříšek... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  09:58

Tak koukám že talentovou soutěž na Primě vyhráli nějací cirkusáci, no ještě že jsem se nekoukal! :-|

Ale Dominika Hašková nemusí bejt smutná, pozveme ji na sraz MACZ, tam nám nejen zaspívá, ale za kačku ukáže nám jakou má Hašek lapačku!

Jinak mi do smíchu není, umřel alternátor v Traficu, takže auto je na 2 dny mimo. Kolega teď běžel do půjčovny dodávek, tak jsem zvědavej co přiveze. Vůbec to není sranda! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  22:38

dylan motto pekne ale zmenil by som ho na Porsche v kabriu = jistej zásun! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  18:51

Brandone, já bych to nezvlád, když jsem to zjistil, začal jsem se sám sebe bát... ;-)

Už jsi viděl moje nové motto?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…