Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 02.12.10 07:58
« Re: Vredestein
to som uz raz skusal bol som u mirky a ona my to nepouzivame tak som si to podla navodu aplikoval, striekajte 20 sekund ci kolko tak som posluchol ale mam bud malu usnu kapacitu alebo neviem zadrbalo mi to celu koselu a mohol som sa ist prezliect >:D -
Brandon Walsh 01.12.10 14:04
« Re: Vredestein
vw tiez nie je znacka po ktorej by som tuzil, audi si viem predstavit na nejakeho pol roka vlastnit kvoli tym prednym svetlam tie ma vzdy dostanu >:D takemu allroadu by som sa uricte nepohneval nechce mi niekto dat pekny vianocny darcek ? :*) >:-[] -
Dylan McKay 01.12.10 12:42
« Re: Vredestein
VW je podle mého nudná značka, jedinej Phaeton V12 mě dokázal nějak oslovit, ne vzhledem ale interiérem. Audi- když jsem viděl fotky nové A6, tedy vlastně menší A8, tak mi bylo smutno. Kam se poděla nějaká fantazie? :-O
Jinak přeju majitelům VW a Audi alespoň krásný den... ;-) -
Dylan McKay 30.11.10 23:42
« Re: Vredestein
Přivezl VW Transporter. Je to auto, které něco pamatuje, dokonce se tam občas podaří hodit nějakou rychlost. S obdivem budu vzhlížet ke všem de.bilům co jezdí rychle s Transporterama, problikávaj ostatní a lepí se jim za zadek. Horší dodávku jsem skutečně ještě nezažil! :no: -
David Silver 30.11.10 08:40
« Re: Vredestein
Dylan: >:D >:D to snad není ani možný že by je objednávalo tolik poršákystů ;-\ spíš v jiných státech je o ně zájem a asi jelikož jsou na Porsche a moc se tu neprodávaj tak jsou jenom na předobjednání... třeba po vánocích bude i sleva >:D
PS: co kolega přivezl za dodávku? :-)
PSS: héééézky, teď koukám, že přibylo nové tlačítko "reakce na" :-)