Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Prase 03.12.10 11:30
« Re: inzerat
Jj na inzeráty jsem borec :-) na můj poslední se chytla moje šmudla ;-) Ale pokud nemáš mindu šance na úspěch je mizivá :-) Bejvalý jsem já odpověděl na její inzerát a na suchý inzerát o ničem bla bla že je normální holka a má ráda procházky a bla bla měla 300 odpovědí na mé myslím super vtipné inzeráty chodily tak 3 odpovědi >:D -
Brandon Walsh 03.12.10 11:02
« inzerat
Hľadá sa dievča, ktoré vie pekne pi-
sať na stroji, upratovať, ako i vare-
čkou narábať, tiež tvrdé ako i mäkké ko-
koláčiky a cukrovinky piecť, prádlo, tri-
koty hladiť a vôbec veselosťou a tr-
...valým spolužitím, ako i pradením a
tkaním spríjemniť život starého mládenca.
... a teraz si to prečítaj znova, ale len každý nepárny (asi lichy :D )riadok ....
-
Poustnik 03.12.10 10:29
« Re: sněží
Chtěl jsi napsat doist, předpokládám.....jinak ti vůbec nerozumím a musíme si o tom popovídat..... >:D Jó...v Popradu jsem byl naposledy někdy v roce 1991....
Ech....ty jsi to myslel jako vtípek, že vám tam sněží a můžu za to já? Hele...u vás na divokém východě sněží i bez mého přičinění....Možná vám tam i občas padají trakaře.... >:D -
Poustnik 03.12.10 09:50
« Re: sněží
Tady taky v noci sněžilo [odkaz]
Jestli my to nějak nepřitahujeme....Když jsme jeli do Washingtonu, říkali nám, že je tam v zimě málokdy sníh....přijedeme v lednu a bílo.....a vydrželo to měsíc. Když jsme přijeli do Bruselu říkali nám - tady je v zimě pár nad nulou a furt prší, na chřipku je to ještě horší....No - a bílo jako na ladových obrázcích! Až bude zas pořádat Neumanová nějaké zimní mistrovství, ať si nás pozve! Bílá nadílka zaručena!!!!! >:D