Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 03.12.10 21:42
« Re: kanec na hlaváku...
Zdravím vás přátelé :-) Konečně zase víkend, tak vám všem přeji abyste jej dobře strávili :yes: :-) ikdyž asi to až tak úplně nejde když je venku bílá revoluce... já zítřek budu trávit klouzáním, občas, pokud to všude nebude rozsolený -
Dylan McKay 03.12.10 21:25
« Re: kanec na hlaváku...
Brandone, největší současnej hrdina pro malýho je Burák: [odkaz] v neděli mu ho přinese Mikuláš, už má 4 autíčka s očima, samozřejmě včetně Sally (911)... >:D
Akorát jsou pěkně drahý, a když je malej rozjede proti zdi, tak mi tečou slzy... :-) -
Poustnik 03.12.10 18:41
« Re: tanec na hlaváku...
Super akce, bezva nápad! Já viděl jen někde na idnes nadpis, myslel jsem, že někde na perónu, ale tenhle prostor je vlastně ideální.....z nadhledu natočené, vypadá to náramně! To rozplynutí v davu...che! Doufám, že brzy zatančí na jiném veřejném prostranství. :yes: -
Dylan McKay 03.12.10 15:32
« Re: inzerat
Jednou jsme s kolegou byli v Kroměříži. Nějaké rádio tam dávalo seznamku, četli sms i s číslama. Kolega napsal: Něžný romantik hledá spřízněnou duši pro společný život. A nic...
Tak jsem mu nadiktoval: Časově zaneprázdněný milionář hledá slečnu kterou by mohl rozmazlovat, a během první minuty mu přišlo 12 odpovědí! Děv.ky! >:D