Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.12.10  21:49

« Re: inzerat

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.12.10  21:42

« Re: kanec na hlaváku...

Zdravím vás přátelé :-) Konečně zase víkend, tak vám všem přeji abyste jej dobře strávili :yes: :-) ikdyž asi to až tak úplně nejde když je venku bílá revoluce... já zítřek budu trávit klouzáním, občas, pokud to všude nebude rozsolený
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  21:25

« Re: kanec na hlaváku...

Brandone, největší současnej hrdina pro malýho je Burák: [odkaz] v neděli mu ho přinese Mikuláš, už má 4 autíčka s očima, samozřejmě včetně Sally (911)... >:D
    Akorát jsou pěkně drahý, a když je malej rozjede proti zdi, tak mi tečou slzy... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.12.10  21:18

« Re: tanec na hlaváku...

Jo, to mě znáš. To je fakt rusko. 8-s >:D Teda píšou Kijev, takže ukrajina... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.12.10  21:18

Jo, to mě znáš. To je fakt rusko. 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  20:59

>:D tak to uz sa neviem dockat a ako si mi ukazoval mozeme sa hrat aj s viacerymi jeho darcekmi >:D zajtra mam skusku a som tak lenivy ze sa mi nechce ani tahak pisat sedim tu za pc otvoreny moj tahakovy harok a nic >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  20:53

Malýmu jsem objednal krásnej dárek, stůl i s mašinkama, ten největší co měli. Až tady budeš a malej půjde spát, můžeme si hrát... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  20:44

no ale ked som videl ze ma vzadu dieta tak ma to dost rozculilo chuda male co si o tych dochodcoch pomysli 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  20:41

Já bych nasedl, a povozil bych ji. Ale nejdříve bych se svědky uzavřel sázky, do jaké rychlosti bába vydrží než zbuchne. Vyhrané peníze bych dal za případné opravy laku.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  20:38

charašo >:D ja neviem co by som robil ale bolo tam vela svedkov zrejme by som postupoval podobnym stylom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  20:36

To je výhoda sporťáku, na babku tam dosáhneš... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  20:32

ako mu to driftla dole po okne cakal som kedy praskne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  20:27

Jak tě znám, Poustniku, tohle se bude líbit tobě: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.12.10  18:41

Super akce, bezva nápad! Já viděl jen někde na idnes nadpis, myslel jsem, že někde na perónu, ale tenhle prostor je vlastně ideální.....z nadhledu natočené, vypadá to náramně! To rozplynutí v davu...che! Doufám, že brzy zatančí na jiném veřejném prostranství. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  18:17

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.12.10  17:41

steve je prave na kave v peachpite, dohnalo ho sem pocasie, caka kym mi skonci sluzba aby som ho odviezol domov, mama mu na narodeniny dala iba corvettu zabudla na zimnu sezonu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 03.12.10  16:49

jasně ale stýv má rozvázanou tkaničku měl by sis o tom s ním promluvit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  15:49

Já jsem ale Dylan, a krb nemám... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 03.12.10  15:39

omfg šviháku ty si prachama topíš v krbu pro tebe seznamování určitě není problém, ale co my s prázdnýma kapsama :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.12.10  15:32

Jednou jsme s kolegou byli v Kroměříži. Nějaké rádio tam dávalo seznamku, četli sms i s číslama. Kolega napsal: Něžný romantik hledá spřízněnou duši pro společný život. A nic...
    Tak jsem mu nadiktoval: Časově zaneprázdněný milionář hledá slečnu kterou by mohl rozmazlovat, a během první minuty mu přišlo 12 odpovědí! Děv.ky! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…