Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  21:45

« Re: Měli bychom si ještě pořádně

Byl tu minulou sobotu, takže teď asi zase nějakou dobu nepřijede...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  21:42

Pokud to jsou protestní hlasy, pak jsou velmi primitivní, krákozraké a naprosto nekonstruktivní.
    Já kolem sebe slyšel mnohem spíš to, že ani nemá cenu chodit k volbám, což je logicky další nesmysl, nehledě na to, že je to řešení vůbec nejpasivnější a hlavně nejpohodlnější..., nadávat přece můžu vždycky, i když jsem sám ani nebyl u (konečně) skutečně svobodných voleb.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.10.12  21:28

Mám podezření, že Nečas je placen za kampaň pro KSČM. Až tam k tobě zase přijde, tak ho zmáčkni... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.10.12  21:27

Druhým rokem VŠUDE kolem sebe slyším: "Já budu volit komunisty!" Neříkej, že jsi to ty neslyšel. Dva roky jim rostou preference aniž by cokoli dělali, a najednou se tomu někdo diví?
    Myslím si, že jsou to jen protestní hlasy. Zatím...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  21:21

Ne a právě proto dávám tu "revoluci" do uvozovek... ;-)
    Asi to byla spíš sametová dohoda s tehdejším tzv. OF a Havlem...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.10.12  21:10

Počkej, ty tomu překabátění pořád ještě říkáš sametová revoluce? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  21:09

Pokud lidi budou "bojovat" s vládou tak primitivním způsobem, že jednoduše nepřijdou k volbám, případně půjdou a zvolí komanče, tak si na příští vládu (komunistů) nebudou moci veřejně ani zanadávat, takže si to zatím užívej, dokud to ještě jde..., nemluvě o "Porsche dani" z přepychu apod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  20:45

Naprostý souhlas s tím, že ta "revoluce" byla sametová naprosto nehorázně! :no:
    Jedním z důsledků je, že ještě dnes můžeme volit stranu, která má slovo komunistická přímo v názvu, přitom u případné strany fašistů to je něco naprosto nepředstavitelného..., v principu se přitom jedná o stejný příklad.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.10.12  20:42

:yes:
    Bohužel, naivita všech těch co nešli k volbám je do nebe volající, naopak děkujme každému kdo k volbám přišel a nevolil komunisty, ať už volil kohokoli jiného... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.10.12  14:29

No poslední výroky Nečase svědčí o tom, že to je opravdu špatný člověk na špatném místě :no:
  • « 00 Reagovat !

foto hp21

hp21 14.10.12  14:03

Mám stejné obavy! Ale co stejně už nám vládnou komunisté, Klasu, starý dobrý člen KSČM a spousta dalších......... :no:
    Během revoluce jsem byl na vysoké škole, u nás v Libereci jsme toho zase až tak moc nevěděli, vlastně sme měli na vysoké jiné zájmy (holky........... >:D ), ale ti naší pražští kolegové ,,studenti" co to nějakým způsobem začali to prostě nedotáhli do konce, pak to vedlo OF a to byla taky banda komunistů.........
    Nezapomenu na bývalého ředitele ze střední školy, komunista a těch jeho keců...... no a při revoluci? Hrdě hlásal na náměstí co si o důležitosti občanského fóra a revoluce........
    TO sem se zase rozčílil!!!!!!!!! ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.10.12  13:17

Ještě 2 roky vlády Nečase, a KSČM vyhraje volby do sněmovny. Nečas a jeho parta amatérů, arogantů, tunelářů a ochlastů proto musí co nejdříve k čertu!
  • « 00 Reagovat !

foto samael

samael 14.10.12  12:38

Spíš KSČSSD,která s nepřáteli lidu řádně zatočí. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto hp21

hp21 14.10.12  12:23

Čekáš návrat KSČ či co? >:D
  • 00 Reagovat !

foto samael

samael 14.10.12  12:16

« Měli bychom si ještě pořádně

užít recenzí porschí,emtrojek,audin R8 a dalších buržoazních vozů,ve kterých se vozí prokletí vykořisťovatelé našeho zuboženého lidu,protože znárodnění majetků těchto třídních nepřátel se blíží. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.10.12  08:37

« Re: Renault Twizy

zatial to este zvladnem bez toho aj ked na svadbe padali otazky preco tvoji rodicia maju fb a ty nie ? >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.10.12  14:28

« Dotaz pro právníka?

Kamarád si neví rady s jedním autobazarem. Dávám zde jeho dotaz:

Před půl rokem jsem dal do autobazaru v Praze auto v hodnotě 150.000 Kč. Před měsícem se ale po nastartování auta před zájemcem údajně rozbil motor, auto je prý někde v servisu. Viděl jsem v autobazaru pouze hlavu motoru z mého auta. Protože už je auto 5 týdnů rozbité, zatím marně žádám o jeho vrácení, že si ho na své náklady nechám odtáhnout a opravit. Prodejci ale nijak nereagují a nezvedají ani telefony.
    Ptám se, koho si mám případně vzít s sebou při přebírání rozbitého vozu, zda to má být někdo, kdo sepíše rozsah škody. Kdo vůbec za takovou škodu zodpovídá?

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.10.12  21:28

Teď už bys měl jít na ten Facebook ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.10.12  21:18

ked dostaneme fotky tak nejaku pridam, nemozem predsa vkladat na macz klasicke fotografie so zlym svetlom a zlou kompoziciou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.10.12  21:16

Taky tomu ještě nevěřím... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…