Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 14.10.12 21:42
« Re: Měli bychom si ještě pořádně
Pokud to jsou protestní hlasy, pak jsou velmi primitivní, krákozraké a naprosto nekonstruktivní.
Já kolem sebe slyšel mnohem spíš to, že ani nemá cenu chodit k volbám, což je logicky další nesmysl, nehledě na to, že je to řešení vůbec nejpasivnější a hlavně nejpohodlnější..., nadávat přece můžu vždycky, i když jsem sám ani nebyl u (konečně) skutečně svobodných voleb.
-
Dylan McKay 14.10.12 21:27
Druhým rokem VŠUDE kolem sebe slyším: "Já budu volit komunisty!" Neříkej, že jsi to ty neslyšel. Dva roky jim rostou preference aniž by cokoli dělali, a najednou se tomu někdo diví?
Myslím si, že jsou to jen protestní hlasy. Zatím... -
white label 14.10.12 21:09
Pokud lidi budou "bojovat" s vládou tak primitivním způsobem, že jednoduše nepřijdou k volbám, případně půjdou a zvolí komanče, tak si na příští vládu (komunistů) nebudou moci veřejně ani zanadávat, takže si to zatím užívej, dokud to ještě jde..., nemluvě o "Porsche dani" z přepychu apod. ;-) -
white label 14.10.12 20:45
Naprostý souhlas s tím, že ta "revoluce" byla sametová naprosto nehorázně! :no:
Jedním z důsledků je, že ještě dnes můžeme volit stranu, která má slovo komunistická přímo v názvu, přitom u případné strany fašistů to je něco naprosto nepředstavitelného..., v principu se přitom jedná o stejný příklad. -
hp21 14.10.12 14:03
Mám stejné obavy! Ale co stejně už nám vládnou komunisté, Klasu, starý dobrý člen KSČM a spousta dalších......... :no:
Během revoluce jsem byl na vysoké škole, u nás v Libereci jsme toho zase až tak moc nevěděli, vlastně sme měli na vysoké jiné zájmy (holky........... >:D ), ale ti naší pražští kolegové ,,studenti" co to nějakým způsobem začali to prostě nedotáhli do konce, pak to vedlo OF a to byla taky banda komunistů.........
Nezapomenu na bývalého ředitele ze střední školy, komunista a těch jeho keců...... no a při revoluci? Hrdě hlásal na náměstí co si o důležitosti občanského fóra a revoluce........
TO sem se zase rozčílil!!!!!!!!! ;-\ -
Dylan McKay 12.10.12 14:28
« Dotaz pro právníka?
Kamarád si neví rady s jedním autobazarem. Dávám zde jeho dotaz:
Před půl rokem jsem dal do autobazaru v Praze auto v hodnotě 150.000 Kč. Před měsícem se ale po nastartování auta před zájemcem údajně rozbil motor, auto je prý někde v servisu. Viděl jsem v autobazaru pouze hlavu motoru z mého auta. Protože už je auto 5 týdnů rozbité, zatím marně žádám o jeho vrácení, že si ho na své náklady nechám odtáhnout a opravit. Prodejci ale nijak nereagují a nezvedají ani telefony.
Ptám se, koho si mám případně vzít s sebou při přebírání rozbitého vozu, zda to má být někdo, kdo sepíše rozsah škody. Kdo vůbec za takovou škodu zodpovídá?