Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  15:25

« Re: LED

my sme tu mali rano -21 siel som ako ninja sal som mal omotany okolo celej hlavy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.12.10  15:20

Veselyt: nevím proč, ale poslední dobou se mi zdají tvé reakce na moje příspěvky velmi narážlivé, udělal jsem ti snad něco? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.12.10  15:18

no to je toho!! ale starý fořtový tady vod dědy prachaře zamrzl plyn v troubě když rozmrazovala v letu zamrzlý slepice!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.12.10  15:03

Zdravím přátelé, dneska ráno jsem šel do města, jelikož se nám včera večer stala velmi nepříjemná událost, a po cestě přes celé město jsem začal pozorovat že nějak přestávám vidět, že mi něco před očima překáží, cestou zpět se to znásobovalo, přišel jsem domů že jsem sotva viděl pás o velikosti 20:5 ( ;-) ) a když jsem si stoupl před zrcadlo, tak místo řas jsem měl bílé rampouchy jako Sanka v Kokosech na sněhu měl vlasy kdžy vylezl z mrazáku. ráno teploměr ukazoval 18,5°C, klíč ve sveřích na zahradu byl zevnitř zamrzlej, takže krutej mráz!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  14:47

z vip kolegov alebo vsetkych kolegov ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  14:09

Zatímco MACZ a ulicím vládne bílá barva, a já začal nosit sluneční brýle, z kolegů z driverswebu se kvůli černé barvě stali albíni... :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  13:51

Zatial co uliciam vladne smog, netrpezlivo cakam, az budem moct prispiet k oslepovaniu prostredia svojimi v Cine vyrobenymi led svetlami. Cim viac led, tym viac Porsche! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  13:47

Zatímco ulicím vládne smog, netrpělivě čekám, až budu moci přispět k znečišťování prostředí svoji v Číně vyrobenou koncovkou výfuku. Čím víc kouř, tím víc Seat! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  07:55

zatial co cestam vladne lad ja netrpezlivo cakam na koncovku vyfuku. Uz som zistil, ze by ta koncovka mala byt Made in Spain, ale vieme, ze uz ani Spanieli to bez cinskych priatelov nevedia... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  07:54

« Re: kanec na hlaváku...

aspon v snoch je ten zivot krasny >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  07:44

« LED

Zatímco silnicím vládne led, já netrpělivě čekám LED. Už jsem zjistil, že by ta zadní světla měla být Made in Germany, ale víme, že už ani Němci to bez čínských přátel neumí... >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  07:41

Tak to je super reklama na Porsche! Týden bez tankování! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  07:23

dylan ja som mal dnes sen >:D bol si na navsteve v tatrach a nemal si kde 911 ku nechat tak si ju dal ku nam do garaze a pre istotu si nechal aj kluce, to vyuzil moj otec a tyzden na nej jazdil ked som to zistil tak som mu vynadal ze ako si to moze dovolit a este k tomu ani nedotankovat tak ju siel dat naspat do garaze no netrafil dvere >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  07:19

...a namísto sedačky 911tka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  06:49

to bude mat zena radost >:D namiesto telky jawa
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.12.10  19:54

Brandone, ten se mi moc nelíbí, já radši klasiku, kam si do obejváku budu moc dát Jawu Pérák... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.12.10  18:06

>:D >:D :yes: to máš pravdu. jestli to bude barák po americku tak se prdne na vozejk a autem se převezem kam chceš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.12.10  16:55

nasa rodina walshov sa ho chce zbavit to je cena pre dylana >:D mne sa paci moznost pridat do kosika ktovie kolko bude nasledne po objednavke postovne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.12.10  16:46

Brandon: >:D >:D Ta cena je ve slevě ne? ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.12.10  16:41

dylan nasiel som vam domcek sice len ciastocne zariadeny [odkaz] >:D rad ti budem varit a upratovat >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…