Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 16.10.12 05:03
« Re: Měli bychom si ještě pořádně
Přesně tak to říkám chlapům v práci. Příležitost dělá zloděje, krást tam budou zřejmě pořád, v minulosti to taky bylo, ale podívat se, co kdo pro nás dělá, jaký to má dopad na naší ekonomiku atd. To, koho preferuji, to už záleží na tom v jaké jsem sám pozici. Jinak bude volit člověk který zodpovídá za celý podnik, jinak uklízečka daného podniku a jinak invalida na vozíku... Ale klidně se může stát, že budou volit stejně... -
white label 15.10.12 22:03
Jestli se něco nezmění určitě, tak je to fakt, že ať už tam bude kterákoli strana, tak většina lidí u koryt bude hrabat vždycky stejným směrem - k sobě. Otázka je, co přitom hrabání stihnou udělat dobrého/nedobrého, horšího/lepšího pro stát jako takový. -
samael 15.10.12 12:38
Ale ony ty volby-alespoň pro řidiče-dokáží změnit poměrně hodně,tak třeba buzerační bodový systém je společným dílem KSČSSD+KDU-ČSL a velice pikantní bude zákon o tzv. "prokazování najetku",podle plánů "přátel" z Lidového domu se bude "prokazovat" kde člověk vzal na auto s cenou vyšší než 2 mil.,což se mě sice netýká,ale považuju to za naprosto nechutnou prasárnu,která povede k vlně udavačství. ;-\ :no: -
white label 14.10.12 21:42
Pokud to jsou protestní hlasy, pak jsou velmi primitivní, krákozraké a naprosto nekonstruktivní.
Já kolem sebe slyšel mnohem spíš to, že ani nemá cenu chodit k volbám, což je logicky další nesmysl, nehledě na to, že je to řešení vůbec nejpasivnější a hlavně nejpohodlnější..., nadávat přece můžu vždycky, i když jsem sám ani nebyl u (konečně) skutečně svobodných voleb.
-
Dylan McKay 14.10.12 21:27
Druhým rokem VŠUDE kolem sebe slyším: "Já budu volit komunisty!" Neříkej, že jsi to ty neslyšel. Dva roky jim rostou preference aniž by cokoli dělali, a najednou se tomu někdo diví?
Myslím si, že jsou to jen protestní hlasy. Zatím... -
white label 14.10.12 21:09
Pokud lidi budou "bojovat" s vládou tak primitivním způsobem, že jednoduše nepřijdou k volbám, případně půjdou a zvolí komanče, tak si na příští vládu (komunistů) nebudou moci veřejně ani zanadávat, takže si to zatím užívej, dokud to ještě jde..., nemluvě o "Porsche dani" z přepychu apod. ;-) -
white label 14.10.12 20:45
Naprostý souhlas s tím, že ta "revoluce" byla sametová naprosto nehorázně! :no:
Jedním z důsledků je, že ještě dnes můžeme volit stranu, která má slovo komunistická přímo v názvu, přitom u případné strany fašistů to je něco naprosto nepředstavitelného..., v principu se přitom jedná o stejný příklad. -
hp21 14.10.12 14:03
Mám stejné obavy! Ale co stejně už nám vládnou komunisté, Klasu, starý dobrý člen KSČM a spousta dalších......... :no:
Během revoluce jsem byl na vysoké škole, u nás v Libereci jsme toho zase až tak moc nevěděli, vlastně sme měli na vysoké jiné zájmy (holky........... >:D ), ale ti naší pražští kolegové ,,studenti" co to nějakým způsobem začali to prostě nedotáhli do konce, pak to vedlo OF a to byla taky banda komunistů.........
Nezapomenu na bývalého ředitele ze střední školy, komunista a těch jeho keců...... no a při revoluci? Hrdě hlásal na náměstí co si o důležitosti občanského fóra a revoluce........
TO sem se zase rozčílil!!!!!!!!! ;-\

V tento čas si vyzkoušejte jet z Prahy na Boleslav. Stanete se svědky nebo obětí šikany škodováckých manažerů(?) v Superbech a Octaviích, kteří nedodržují rychlost a ohrožují ostatní. Tenhle jev jsem tu popisoval už před pár lety, ale nic se nezměnilo. Policie v tuhle dobu ještě spí nebo honí kluky co malují na obrázky Heydrichů...