Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.12.10  12:44

« Re: Seriály

Ty jsi Zino v USA nebyl, že? Tam jdeš do cirkusu a protože je to americký cirkus, představení začíná americkou hymnou, všichni vstanou a tisknou pravice na hruď a zpívají....A myslí to upřímně....Takže nás dekadenty ironické vůbec nechápou, že se nám to zdá přitažené za vlasy. Proto se jim taky líp bojuje ve světě. Mají to všechno jasně nalajnované.....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.12.10  12:40

ked dylan skonci s kelly porozpravame sa v peachpite musim mu dohovorit sestra odide na kolej a on takto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.12.10  12:36

Nee...myslím jakéhokoli američana, co má pravici na srdci při hymně a na tento typ humoru prostě nějak nejsou zařízení....ale to bys jako američan měl vědět....neměl by sis o tom s někým promluvit???? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.12.10  12:32

myslis čaka norisa ? >:D pripadne brjusa vilisa >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.12.10  12:31

>:D Jestli si vedle tebe sedne správně akční američan, je to poslední srandička, co jsi v životě udělal.... >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.12.10  12:22

Ako zaujať suseda v lietadle (7 krokov)

1. vyber si z tašky svoj notebook
    2. pomaly a kľudne ho otvor
    3. zapni ho
    4. uisti sa, že sa pozera na tvoj monitor......
    5. zapni explorer alebo operu...
    6. zahľaď sa , zdvyhni hlavu smerom k nebu a zašeptaj Allah akbar
    7. hlboko sa nadychni a prejdi k tomu odkazu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.12.10  10:57

« Seriály

Ježiš, další nakaženej! Já mám pro vás jiné hrdiny! Moc pěkný seriál, poučný, řeší tam opravdové problémy.... [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.12.10  09:39

« Re: LED

To nejde mohla by mě tady najít Dona a bylo by zle >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.12.10  09:00

STEVE >:D >:D Dylan se odebírá k domovu s Kelly, která si chce s Dylanem promluvit o tom, že si doma zapoměla kalhotky
    takze kelly tu urcite nebola >:D co tak zmenit aj nick name, aby sa nam rodinka pekne rozrastla ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.12.10  08:57

Nebyla tady Kelly?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.12.10  08:40

tak si podme promluvit talentmaniu zevraj vyhralo nejake decko >:D rodicia maju o seba postarane 150 000 ci kolko eur >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:48

Taky jdu tedy spát, když si nechceš promluvit... :-) Dobrou noc...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:47

A my jim vždycky a rádi naletíme! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  20:45

kamaratky v takych situaciach vzdy vedia utesit >:D tie zeny su ale ... >:D no nic na dnes sa ja lucim dobru noc
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:37

2:41- v téhle minutě je jasné, na čem Brenda je.

Zatímco sedí v autobuse vstříc novým zážitkům na vejšce, Dylan se odebírá k domovu s Kelly, která si chce s Dylanem promluvit o tom, že si doma zapoměla kalhotky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.12.10  20:30

dylan prefik ale hral si to na lasku [odkaz] >:D
    no nemal si to vzdy lahke [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:23

Já ten mráz moc nevnímám. Venku se jen mihnu, oškrábnu okno Murana, a jedu se ohřát třeba do Lidlu. Minulý týden jsem byl na Švihově, počasí venku byla šílenost, vánice a mráz, ale já to ani nevěděl, s kamarády jsem popíjel víno a užíval si pochoutek z divočiny.

A co z toho plyne? Něco se ti nelíbí? Tak to nedělej! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:19

Veselyte, k těm změnám nicků- ještě je volnej Steve Sanders. Milionářský rozmazlený synek, který měl každou na kterou si ukázal. tedy až na Kelly. Tu opět příležitostně přefik Dylan. Ó, on vlastně přefik i Brandonovu sestru! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.12.10  20:15

DS, to není narážka, naopak veselyt vymyslel nový druh zboží. Dnes jsem kupoval v Lidlu mraženou kachnu, přitom stačilo jet k Prachařům na zahradu, a chytit si do pytle jednu zmrzlou slepici v letu. I s drobama! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.12.10  17:44

ani ne... ale jak vidím měníte si všichni název, ikonky atp.... nevyznám se v tom tak jak bych mohl urážet zrovna tebe když až po rozklikání tří odkazů zjistím kdo jsi?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…