Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.12.10  17:12

« Re: Vánoční koleda pro praseMB

co ona ale aky vymlety je on ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.10  17:11

>:D Zdendíno, Nedvěda neznám osobně, jen se mi jako bývalému militantnímu kotlíkáři líbí některé písničky. Ale nesmím to říkat před svojí ženou, jinak by se se mnou rozvedla.... 8-s >:-[] A nepoznám rozdíl mezi 14ti a 16ti, ale mezi 14tiletou a vysokoškolačkou by měl být rozdíl, to máš o našem školství dost nízké mínění, ale u tebe mě to nepřekvapuje.... >:D No a "vymletá" to je výborný výraz, to si musím zapamatovat, já furt používám archaický výraz vypatlaná..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  14:54

tjn. dle mých kritérií je tak vymletá, že její intelekt tipuju na 6 vzhled tak na 13 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.12.10  14:08

Je fakt, že málokterá holka by se k takový bejkárně nechala přemluvit... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  13:48

tak ty mluvíš o svejch pedofilních kámoších a já jsem tady prase >:D fakt rofl je vidět, že úpadek světa je v plném proudu >:D >:D :-)

Jinak jestli podle míry intelektu poznáš jestli je holce 14 nebo 16 pravděpodobně seš génius :-) Já teda holky nebalim, ale pochybuju, že bych to poznal ;-) :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.10  13:30

Prase, ty prase....myslel jsem samo na mozek a jeho obsah. >:D Ale že já se u tebe ještě rozčiluju.....
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  12:44

uvnitř? když si dneska každá třetí holí pipinku by mě zajímalo co chceš uvnitř poznat a kozy už můžou mít taky velký :-)
    jasně bavili se o tom jak bude párek v troubě >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.10  11:28

No ony některý 13tiletý, když se nalíčej.....zvenku huj...ale uvnitř....tohle vyprávěl náš známý ještě nezavřený pedofil Honza Nedvěd, chodil pár měsíců s nějakou čtrnáctiletou, které prý věřil, že chodí na vejšku....to je vidět, že o integrálních rovnicích se asi nebavili....
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:24

jak chceš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.12.10  11:22

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.10  11:21

>:D Tak tak, Zdendíno....mám ti teda fakt začít říkat prase? Je tvá vnitřní duchovní proměna definitivně dokonána???? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:19

v pohodě pokud nechodí do bordelu na brigádu nemám s tím problém :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.12.10  11:18

vcera mi rozpravala spoluziacka ma 13 rocnu sestru a zevraj jej kamaratky uz chodia na kavu do kaviarne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:16

tak pokud se někdo řídí podle takovýchto vzorů (nevím koho mají imitovat) tak zánik civilizace je skutečně na spadnutí :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:14

ano taky se mi zdá nevytížená předně bych ji vyrazil to retko z pazoury a dále by šla pro otvírák a ty lahváče by nosila otevřený ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.12.10  11:11

Tak to je drsný...napodobování vzorů z televize poměrně věrné...aspoň že to zatím jen markýrují, až si to cígo zapálí a flaška bude plná, bude to horší. Kolik jim může být? 13? 15? Já vždycky z dcery rostu, když přitáhne ze školy od spolužáků nějaké slovo, jehož význam moc nechápe, ale přijde jí hrozně "dospělácké"..... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.12.10  11:10

keby to bolo moje bonton home video uvadi tak by v nom ta bloncka robila nieco ine >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:08

tak to joooooo >:D já myslel, že je to tvoje home video >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.12.10  11:06

ale splnilo to ucel posielal som to kvoli tej bloncke >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 09.12.10  11:05

to má být jako vtipný? větší sra*čku jsem už dlouho neslyšel a neviděl >:D až na tu blondýnu, kterou bych rád viděl ve svý posteli absolutní sh*it :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…