Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 09.12.10 17:11
« Re: Vánoční koleda pro praseMB
>:D Zdendíno, Nedvěda neznám osobně, jen se mi jako bývalému militantnímu kotlíkáři líbí některé písničky. Ale nesmím to říkat před svojí ženou, jinak by se se mnou rozvedla.... 8-s >:-[] A nepoznám rozdíl mezi 14ti a 16ti, ale mezi 14tiletou a vysokoškolačkou by měl být rozdíl, to máš o našem školství dost nízké mínění, ale u tebe mě to nepřekvapuje.... >:D No a "vymletá" to je výborný výraz, to si musím zapamatovat, já furt používám archaický výraz vypatlaná..... ;-) -
Prase 09.12.10 13:48
tak ty mluvíš o svejch pedofilních kámoších a já jsem tady prase >:D fakt rofl je vidět, že úpadek světa je v plném proudu >:D >:D :-)
Jinak jestli podle míry intelektu poznáš jestli je holce 14 nebo 16 pravděpodobně seš génius :-) Já teda holky nebalim, ale pochybuju, že bych to poznal ;-) :-) >:D -
Poustnik 09.12.10 11:28
No ony některý 13tiletý, když se nalíčej.....zvenku huj...ale uvnitř....tohle vyprávěl náš známý ještě nezavřený pedofil Honza Nedvěd, chodil pár měsíců s nějakou čtrnáctiletou, které prý věřil, že chodí na vejšku....to je vidět, že o integrálních rovnicích se asi nebavili.... -
Poustnik 09.12.10 11:11
Tak to je drsný...napodobování vzorů z televize poměrně věrné...aspoň že to zatím jen markýrují, až si to cígo zapálí a flaška bude plná, bude to horší. Kolik jim může být? 13? 15? Já vždycky z dcery rostu, když přitáhne ze školy od spolužáků nějaké slovo, jehož význam moc nechápe, ale přijde jí hrozně "dospělácké"..... 8-s :-)