Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 12.12.10 17:35
« Re: milý Ježíšku, proč tě válcuje Václav Klaus?
Je spousty krásných šlapacích aut, zvlášť od firmy Baghera. Jejich cena je ale stejná jako u elektrických aku aut. Akorát tchán malýmu koupil k Vánocům nějaké takové auto, takže jsem z toho docela smutnej. Jenom doufám, že to nebude nějakej pestrobarevnej miminkovskej šit... :-| Nic ale nezabrání mu na jaře pořídit Ferrari... >:D -
David Silver 12.12.10 11:39
Přeji hezkou neděli všem
Já jelikož jsem jezdící auto vůbec neměl (nebo si nevzpomínám) tak jsme jezdili do Jihlavy do ZOO, a já jsem vždycky skončil na okruhu kde se jezdilo s těma elektrickýma autíčkama pro děti od 3let do nějakých 40kg :yes: >:D A pak ve školce si pamatuju jednu z mála věcí a to jsme s kámošema závodili s takovýma "formulema" a byly na šlapání, ještě teď si pamatuju jaká to byla prča! :-) :-) já chci vrátit čas! :-) anebo ne, spíš bych čas posunul a místo sedět v kokpitu šlapacího závodního autíčka chci sedět a jezdit v kokpitu Radicalu v závodech série Radical Cup :-! ;-) >:D -
Dylan McKay 12.12.10 11:07
Ahoj, toho se bát nemusím, to už je na soudnosti takových... ;-)
Včera jsem byl v garáži, klíček auto neotevřel. Zkusil jsem ručně zámkem, a auto jsem nastartoval! Nechal jsem holku běžet 15 minut, s občasným mírným sešlápnutím plynu. Ten zvuk, ta síla, ta nádhera! Prvně jsem pocítil co je to absťák! Tak strašně moc se těším za volant toho nejkrásnějšího auta všech dob... ;-)
Brandone, pro šviháčka na příští rok hledám nějaké elektrické auto. 911 aby byla hezká nedělají, ale Ferrari je krásný: [odkaz]