Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 17.12.10 11:31
« Re: nick Nick
My jsme tahali děcka všude...na západ USA, na Hawai, do Mexika....prostě když se děcko nudí, tak zlobí. Taky je dobré vědět jakým typem letadla letíš. Víš, kde sedíte? Ty největší náklaďáky mají sedadla nějak styl 2 ulička 4 ulička 2místa a přední řady mají na stěně úchyty na dětskou postýlku a letušky ti ji tam v noci přicvaknou. To je pro rodiče osvobození, že nemáš děcko furt na klíně. Hlavně si odpočiňte před cestou vy. Děcka to nějak přežijou a za pár hodin budou skotačit, ale co chudáci rozlámaní rodiče!!!! >:D >:D -
Dylan McKay 17.12.10 05:39
Já to měl jako překvapení na Vánoce, polovinu ledna chci strávit s rodinou v Karibiku, ale právě kvůli délce letu jsem to raději doma řekl, a teď to řešíme. Našel jsem hotel co nejblíže letiště, aby nebyla další 4 hodinová jízda autobusem. Nechceme malýho trápit, proto se ptám.
-
Poustnik 17.12.10 00:58
Dobré je děcko co nejvíc unavit - spící dítě, hodné dítě. My taky do 2 let kojili, takže ideál při startu a přistání, kdy děcka občas bolí uši, je kojit a když polyká, uši nebolí. No a pak si připravit věci na zabavení a věnovat se mu, jako jindy. A přebaloval jsem normálně na záchodě. Vzít si náhradní oblečení, když se stane nehoda....My do USA lítali 8 a půl hodiny, min. 2x ročně, dá se to vydržet. Někdy pohoda, někdy je den blbec. S tím nic nenaděláš.... ;-\ :-) -
woody-alien 16.12.10 22:25
To nevím, Šviháku. Ale už čtyřhodinový hlídání dvouletýho dítěte je celkem záhul. ;-)
Myslím, že záleží na tom jak je děcko zvyklý spát, ale ve dvou letech už se dostává do fáze : Spánek je mrhání časem. :-) Každopádně naše malá má problém i s hodinovou jízdou v autě. Musíme zastavit a "občerstvit" jí nějakým kratším proběhnutím.