Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 18.12.10 21:26
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
20 cm není žádná velká hrůza (teda pokud to není zrovna pod Václavákem), třeba u nás napadlo celkově dost přes půl metru, ale hlavně je (podle kalendáře) teprve konec podzimu a na ten je toho sněhu (asi nejen u nás) docela nezvykle hodně... :-O ;-) -
Chuck Norris 18.12.10 17:13
sexmisi jsm viděl jako hodně malej... skoro si ten film nepamatuju... tam byly taky nějaký hlášky? jinak zima tu moc není... to že napadne 20cm sněhu je v zimě pro mnoho lidí asi velké překvapení... hm... to mi říká že bych si ten film mohl někde sehnat a zase se na něj podívat... pamatuju se že to je zřejmě sen spousty chlapců :-) -
ypsilon 18.12.10 11:42
« Re: nick Nick
wl-bohuzel to mame do svedska prece jen daleko,takze jsme se svedske superstar nezucastnili..ale za to jsem si jeli vyzpivat budoucnost do sousedniho nemecka...wii se jako jediny dostal do televize,ale dal uz nepostoupil,hodne ho tehda vzalo [odkaz] ..a me radsi ani neodvysilali :-( :-O >:D -
Poustnik 18.12.10 00:08
Tak kamerovým systémem vychováváte důchodce???? Nebo jste radši zrušili ten parčík? >:D
V Bruselu je v každé páté ulici psí záchod. Vyhrazené a ohrazené místo s keříky. Ale stejně jsem dneska dvě hovínka před domem našel.... >:D -
white label 18.12.10 00:00
Zrovna tady na náměstí s tím rozhodně problémy nejsou, jsou tu kamery, to si nikdo nedovolí, nic takového jsem tam už dlouho neviděl, to ještě tak před patnácti lety, když byl uprostřed náměstí parčík (viz film Metráček), kam chodili někteří důchodci venčit své čtyřnohé miláčky... 8-s -
-
Poustnik 17.12.10 23:30
To byl fór..... >:D Sněhu krásné hromady....ty si napiš recenzi, ať můžeš takhle poreferovat o vašem hezkém městečku...nebo radši chceš být ten Inkognito? Ta Suzuki je 4x4? :-)
A četl jsi už recenzi na Subaru od rezi traktora? Má pěknou češtinu a je vtipný! :-)