Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 28.12.10 20:43
« Re: LED Porsche
Svihak
Tim ze je u nas celodenní svícení ze zákona, tak ti budou ty červené rámečky svítit pořád. Myslím že podobná světla jsou i na soucasnem Porchákovi ne? Porsche má tu výhodu, že na něm skoro nic nevypadá tuzérsky... pokud to neni nějakej úchylnej výstřelek... Líbí se mi to! Ale takováhle fotomontáž v PS či čem je hodně nevypovídající.. chtělo by to vidět na nějakym autě naživo... Moc si to nedokážu představi >:D -
Wiii 28.12.10 20:40
Svihak:
No tak pokud tam původně byla normální žárovka a ty ji chceš nahradit LEDkama, určitě tam musí být nějaký relátko či co (nejsem elektrikář >:D ), které ti změní napětí ne? ;-)
kulič:
Až ti to přijde, tak koukni do návodu (který je v současné době ze zákona součástí balení) a pkud ti to bue jasné, zvládneš to sám, pokud ti to jasné nebude, zajed do prvního servisu a domluv se s nima >:D -
Wiii 28.12.10 20:34
namontuje ti to každej trochu zdatnej člověk. Řekl bych, že to výrobce zašle i s redukcema na danné napětí. Takže zajeď do nějakého obyč servise (k nějakému známému) a ten ti to tam behem hoďky nahodí ;-) Ale nikdy jsem světla neměnil.. Ale takhle to podlě mě bude... Blbý by bylo, kdyby neposlali redukci na jiné napětí...

No a taky si všimni toho červenýho podbarvení!!! ;-) :yes: :yes: :yes: Tak bych to volil :yes: