Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.12.10  22:50

« Re: LED Porsche

vy ste to tu tak zakecali ze sa mi to nechce ani citat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:52

Taky dobrou...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:49

Dylan: Já myslím že se báli toho že přijel další teplomet a kdo nepříde na párty tak si ho najdou a bude to chtít indulonu >:D >:D

Wii: chtělo to u toho přemejšlet, a hledat pořádný místo by se mi moc nechtělo...
    Dobrou dobrou
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.10  21:45

>:-[] >:-[] Tak dobrou noc kucí :*) :*)

PS: Kysky, tohle téma bylo dobrý, prostě nebyl čas ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:44

Wii, to já vím, když jsem se tam lidí ptal kde bydlíš, začali utíkat, něčeho se báli... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:41

Wii: Aha, tak třeba vymyslí první trojka na další měsíc něco zajímavějšího ;-)

Dylan: co se zbylým místem po původních světlech? "dílna tuning" ? dřevo a celofán? >:D
    Ale ony by nebyly vůbec špatný na našem Doblu! :-) taky mají taktrochu tvar banánu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:38

Je to žlutej Mustang Leon... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.10  21:38

kysky:
    jo to jsem si rikal i u tehle, ale nejak jsem nenasel cas a ani jsem nemel moc nápad ;-) Uvidime co bude v lednu, to bych snad mohl mit vice casu ;-)

svihak:
    Ja jsem zatim z českého Beverly Hills (jak to nazval Blesk >:D ) já jsem z Jevan >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:31

Dylan: >:D >:D blázne! >:D a on je tam na silnici sníh? já myslel že totam taky roztálo.. ;-\ v sobotu ho tam ale bylo slušně :-) ono je taky docela vysoký co? >:D
    Zrovna včera jsem na mým novým foťáku zkoušel snímání pohybu 120snímku za sekundu a říkám: tywoe, ať někdo uspořádá nějakej crash test jako udělalo Autosalon kdysi, a já byl u toho... to je bombastický takhle zpomalený....
    No ale takhle jsem to nemyslel ;-) >:D

PS: co to bude za Mustanga? 8-s

Wii:jojo, myslím na foťák :yes: >:D Ooo, tak to mě těší že jeho zatím poslední fotky byly nafoceny pro mě... ;-) >:D vítězná fotka byla fakt pecka, můžeš se do fotosoutěže zapojit i nyní ne? teda pokud najdeš foťák >:D Jinak, poučovat tě nechci, já jen říkám jak to dělaj profíci :-! tím nemyslím sebe v nějaký PC hře ale třeba Františka Fialu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:27

...to proto že žiješ v jiné milionářské čtvrti, my jsme z Beverly Hills... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.10  21:14

Tak z tohohle jsem pochopil jen "Wii, ty chces" a zbytek nechápu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:12

Wiii, ty chce Brandon na Mustanga... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.10  21:10

Kysky:
    Na koho jsem se měl naštvat? >:D Myslíš na foťák? >:D No skoro poslední co nafotil byla vítězná fotka do fotosoutěže a pak dvě fotky kupéčka pro tebe >:D >:D
    PS: Ty mě tady chceš poučovat jak se to dělá? ;-) >:D

Svihaku, dělej jak myslíš ;-) Stará světla nebudeš vyhazovat ne? Vzdycky je tam muzes vratit ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:09

DS, dnes jsem na Vysočině zkoušel Murano a málem šlo na boudu, koleje jsou prevít... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:07

Wii: >:D >:D jsi se na něj naštval jo? >:D jono, se čtyřkolkou v zatáčce nemůžeš dávat furt jen kontra, ale chce to i mít nějakými chvílemi kola přímo rovne či víc do zatáčky :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:06

No, a z mého pohledu je to jedinečný a neobvyklý...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.10  21:04

Kysky:
    Hele už ani nevim kde mám zahrabaný foťák >:D >:D už jsem dlouho nefotil ;-\ Jinak samozřejmě že s ni jezdim >:D Je to na zimu super auto, ale víš jak... I když tu čtyřkolu taky pošleš plynem do přetáčivýho smyku, tak to není zadokolka >:D Ale je to takový jistější... ;-)

Svihak:
    hele je to tvoje auto >:D Já bych si celá černá světla na žádné auto nedal >:D Z meho pohledu je to divný!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:01

Wii: jojo, příplatková originální :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.10  21:01

Na moji šedou matnou se hodí totálně černý světla. Kdybych sundal folii, bylo by auto černé, a s černými světly by to byl Mafia packet... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.10  21:00

Wii: když jsi u své krásné modré kupéčkové naftové 330tky, tak co takhle udělat nějaký ty fota ;-) Jezdíš na sněhu? asi není větší zábava jak se zadokolkou co?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…