Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 28.12.10 21:41
« Re: LED Porsche
Wii: Aha, tak třeba vymyslí první trojka na další měsíc něco zajímavějšího ;-)
Dylan: co se zbylým místem po původních světlech? "dílna tuning" ? dřevo a celofán? >:D
Ale ony by nebyly vůbec špatný na našem Doblu! :-) taky mají taktrochu tvar banánu :-) -
-
David Silver 28.12.10 21:31
Dylan: >:D >:D blázne! >:D a on je tam na silnici sníh? já myslel že totam taky roztálo.. ;-\ v sobotu ho tam ale bylo slušně :-) ono je taky docela vysoký co? >:D
Zrovna včera jsem na mým novým foťáku zkoušel snímání pohybu 120snímku za sekundu a říkám: tywoe, ať někdo uspořádá nějakej crash test jako udělalo Autosalon kdysi, a já byl u toho... to je bombastický takhle zpomalený....
No ale takhle jsem to nemyslel ;-) >:D
PS: co to bude za Mustanga? 8-s
Wii:jojo, myslím na foťák :yes: >:D Ooo, tak to mě těší že jeho zatím poslední fotky byly nafoceny pro mě... ;-) >:D vítězná fotka byla fakt pecka, můžeš se do fotosoutěže zapojit i nyní ne? teda pokud najdeš foťák >:D Jinak, poučovat tě nechci, já jen říkám jak to dělaj profíci :-! tím nemyslím sebe v nějaký PC hře ale třeba Františka Fialu :-) -
Wiii 28.12.10 21:10
Kysky:
Na koho jsem se měl naštvat? >:D Myslíš na foťák? >:D No skoro poslední co nafotil byla vítězná fotka do fotosoutěže a pak dvě fotky kupéčka pro tebe >:D >:D
PS: Ty mě tady chceš poučovat jak se to dělá? ;-) >:D
Svihaku, dělej jak myslíš ;-) Stará světla nebudeš vyhazovat ne? Vzdycky je tam muzes vratit ;-) :yes: :yes: -
Wiii 28.12.10 21:04
Kysky:
Hele už ani nevim kde mám zahrabaný foťák >:D >:D už jsem dlouho nefotil ;-\ Jinak samozřejmě že s ni jezdim >:D Je to na zimu super auto, ale víš jak... I když tu čtyřkolu taky pošleš plynem do přetáčivýho smyku, tak to není zadokolka >:D Ale je to takový jistější... ;-)
Svihak:
hele je to tvoje auto >:D Já bych si celá černá světla na žádné auto nedal >:D Z meho pohledu je to divný!!