Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 18.02.15 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
JJ v sivej to je čistý aston martin, mňa si získal interiér a nebolo cesty späť
zobral som 74 KW na svk dávaju silnejší do o pár tisíc drahšej výbavy tak reku stačí, čo máš v golfe za motor ? -
certina 18.02.15 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
Jo jo, to vím že jsi měl toledo, četl jsem to tady cca před rokem(?) :-)
No tak to gratuluju k novému autu!
Jakou verzi motoru máš? 74, nebo 92 kw? Co jsem četl tak to všude chválí :-)
A navíc jsi trochu jako James Bond s tím aston martin grillem :yes: ;-)
Der Golf (VII) ;-) -
Brandon Walsh 18.02.15 14:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
focus už je tri dni doma, a áno idem s dobou a myslím ekologicky tri valce stačia >:D [odkaz]
mal som nedávno Toledo a po sklamaní zo spracovania som pravdu píšuc na Leona ani nepozrel, akurát som si nechal vykalkulovať 1,4 tsi FR a šiel podpísať objednávku do Fordu
aké das auto sedláš ? -
certina 18.02.15 14:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
No jo no, někomu žíly netrhá, že při prodeji dostane mín, než by si představoval...
V případě škodovky jsem na tom tak špatně nebyl - koupě 320 tkč, prodej slabých 200 tkč, najeto 90 tkm, cca 3,5 roku stáří...
Zino, kdy bude Focus? To se docela divím, zrovna ty, takový SeatFan... Vzal jsi tříválec? >:D
-
Brandon Walsh 18.02.15 14:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
certina ako urazený predajca seatu keď som vedľa objednal focus, no potom o tri roky som zvedavy co povies, keď to budeš predávať, akoby kvôli seatu som nestíhal dvíhať telefón >:D keď to nie je olietané BMW, ktoré si môže dovoliť 20 ročný chlapec tak sa to predáva ťažko
prípadne keď to nie je auto pre celebrity ;-) -
certina 18.02.15 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
Jojo, naposledy co jsme se viděli, tak to byla Z3, pak jsem 3 roky rajtoval v Octavii a teď Das Auto ;-)
Právě pocit teď je vždycky takové pomatení, ale ta ledová sprcha, která nastane až to pojedeš prodat >:D díky nechci >:D -
certina 18.02.15 13:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
Ano pánové žiju ;-)
Jak píše Zino, příspěvek o cactusu mě celkem překvapil a donutil reagovat >:D
Je to prostě o úhlu pohledu, na mě to dělá dojem rádoby navoněného lowendu... Navíc si neumím představit, jakou zůstatkovou hodnotu bude mít tohle auto po třech letech -
Dylan McKay 18.02.15 10:12
« Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
A ještě k těm motorům kaktusu- podrobil jsem pána výslechu, ohánějíc se psaním článků o autech, prostě aby kápnul božskou. 1,2 v benu vůbec nedoporučuje- nejede a uváděná spotřeba je pohádka. U motoru 1,6 HDi se píše 3,5 l/100km. Skutečná je prý ale 5 litrů.
Líbí se mi u automatu pouze tlačítka, není tam žádnej klacek. Jen ta ruční brzda vypadá jako katapult a nemusela tam být. -
Dylan McKay 18.02.15 08:39
« Re: Re: Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
Teď jsme se kvůli Cactusu doma pěkně pohádali. Žena o něm nechce ani slyšet. Dělala v Citroënu ostudu, lezla tam do aut jako je DS a velké Picasso a rozčilovala se, jak jsou velký a nemají místo a vzadu mají lavice jako ve vlaku >:D
Cactus mě naprosto dostal. A kdyby byl beze sloupků jako Avantime- což projekt Cactusu byl, tak mu odpustím všechno. Je to okouzlující auto, ale tak jak je bohužel pro nás k hov.nu. :-( -
Dylan McKay 17.02.15 19:06
« Jak jsem dnes chtěl být nevěrný
Dnes jsem na tahači viděl 6 Citroënů Cactus. Ten pohled nesnesl odklad a tak jsem vzal rodinu a vydali jsme se k nejbližšímu dealerovi.
Auto je to kouzelné. Interiér skvostný, přední místa dobrá, ale zadní místa bohužel ne. Jde asi o zvyk. Žena ale hned prohlásila, že by vzadu do Itálie rozhodně jet nechtěla. V Priusu si může téměř natáhnout nohy, v Cactusu si málem koleny podepřela bradu.
Další slabinou je kufr a ještě horší vlastností nemožnost sklopit pouze část sedadla.
Je to obrovská škoda, protože to auto je fakt krásný, ale Prius je králem prostoru, ne nadarmo využívaný taxikáři celého světa.