Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 01.01.11 12:45
« Re: Novoroční kachna
A já už se těšil až se stanu adminem a všem vám smažu recenze >:D >:D >:-[] >:-[]
PS: Pokud by o to měla redakce zájem, klidně se adminem stanu. Ale nesmíte očekávat, že budu celé dny trávit nad vašimi problémy >:D >:D Třikrát do týdne bych měl úřední hodiny a tím by to končilo >:D >:D -
Brandon Walsh 01.01.11 11:58
« Re: K Novému roku se Ricardo vzdal funkce admina!
poustnik ja budem pomocnik rad ale na plny uvazok nie v maji (kveten >:-[] ) mam statnice treba mi pisat pracu do toho este platena praca takze zatial si to tlacim pred sebou ale ten zlom pride >:D no wii jay je tu taktiez kazdy den a nie je zainteresovany do ziadneho serialoveho spolku >:D -
Poustnik 01.01.11 11:28
« Re: K Novému roku se Ricardo vzdal funkce admina!
A ty to nechceš Zino? Já myslel jeho nominaci vážně! Kysky je ještě malý číslo bot, Švihák měl dřív kontraverzní názory, ale Zina tu má každý rád a hlavně je tu asi opravdu jediný každý den. Možná tak ještě Ronault, ale ten se taky občas zdejchne....prostě musí to být nějaký študák, co má čas....ještě je tu Wi-jay, Matheas...?.... a to je tak všechno.Ať si redakce vypíše nějaký konkurzík, ne? Co si tady má lámat hlavu stará garda opotřebená vypelichaná.... >:-[]