Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 04.01.11 10:18
« Certifikace
Už se to tady kdysi dávno řešilo, dokonce souhlasilo hodně aktivních uživatelů. Co kdybysme řekli STOP falešným recenzím? Při tomhle množství už to bude velký problém, ale nikdo netvrdí, že by to muselo být do týdne. Ten kdo by u své recenze neměl certifikaci, nesměl by vůbec hodnotit. Certifikace by šla získat mnoha způsoby, ať už setkáním se s někým "existujícím", nějakou fotografií, nebo ve vyjímečných případech zasláním nějakého důkazu adminovi. -
Dylan McKay 03.01.11 23:24
« Re: Sraz BH 902 10 na Chodově vcera
Bral bych hodnocení od uživatelů, kteří mají nějakou certifikaci, prostě důkaz o tom že jsou, a že to a to auto je skutečně jejich. Bohužel v obou našich národech se najde pytel de.bilů, kteří to musí pos.rat. Ve skutečnosti se ale strašně užírají... -
Dylan McKay 03.01.11 22:04
« neřešte TOP10, hodnocení je jen přežitek
MACZ se od svého vzniku změnilo. Nejen design, ale i uživatelé. Setkáváme se, přátelíme spolu, a tak si navzájem neničíme hodnocení. Už tu dlouho nebyl někdo, kdo během tří minut ohodnotí 30 recenzí, i ubohej fejkař už onanuje jinde. Je to lepší než to bylo, a celá topka je mi vážně ukradená... -
Dylan McKay 03.01.11 20:05
« Re: Sraz BH 902 10 na Chodově vcera
Brandone, dnes jsem malýmu koupil oblek, úplně kompletní! Kalhoty, sako, vesta, košile, kravata! Doma jsem ho do toho oblík, a poslal za ženou, ta úplně brečela štěstím! :-) Na jeho druhé narozeniny přijde dost lidí, tak bude pořádně oháknutej! >:D

Chcem len napisat ak sa niekomu nepaci nech hodnoti a nie place v diskusii ake je to nefer :D tak jestli to myslíš vážně rozluč se s krokounem na topu :-)))
dal jsem 7-10-10 ale klidně snížim :-) dle mého adekvátní :P