Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 04.01.11  11:02

« Re: totalna vlada BH 902 10 nad MACZ :D

rofl kroko krám na prvním místě úpadek tohoto servru je na značném postupu >:D >:D :yes:

Chcem len napisat ak sa niekomu nepaci nech hodnoti a nie place v diskusii ake je to nefer :D tak jestli to myslíš vážně rozluč se s krokounem na topu :-)))

dal jsem 7-10-10 ale klidně snížim :-) dle mého adekvátní :P
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.01.11  10:34

« totalna vlada BH 902 10 nad MACZ :D

• 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.01.11  10:18

« Certifikace

Už se to tady kdysi dávno řešilo, dokonce souhlasilo hodně aktivních uživatelů. Co kdybysme řekli STOP falešným recenzím? Při tomhle množství už to bude velký problém, ale nikdo netvrdí, že by to muselo být do týdne. Ten kdo by u své recenze neměl certifikaci, nesměl by vůbec hodnotit. Certifikace by šla získat mnoha způsoby, ať už setkáním se s někým "existujícím", nějakou fotografií, nebo ve vyjímečných případech zasláním nějakého důkazu adminovi.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.01.11  10:13

« Re: Sraz BH 902 10 na Chodově vcera

ja budem prvy uz len chvilu zverejnil som sa nech ma daju dole ked chcu ale ak by si sa na chvilu zverejnil mohli by sme nasu vladu odfotit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.01.11  10:05

Jéé tady jsi zase lotus-esprit :yes: Já teda nevím,kdo řeší tam i tady hodnocení a pokud není neustále vidět,tak prudí,navíc bude naštěstí snad zrušeno ;-)

švihák - 03.01. 23:24 - je to tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.01.11  08:27

Brandone, pak uvidíš fotky, já ho v tom obleku a v poršáku vyfotím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.01.11  08:26

Jinak s-mike by se měl vrátit, protože DW je úrovní diskuse možná ještě horší než exMACZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.01.11  08:25

Tak to jsme oba první, a oba schovaní, proč ne? >:D BH 902 10 vládne MACZ! >:D

Já recenzi zveřejním jen pokud přibudou čísla příspěvků nebo když s-mike vrátí Porsche.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.01.11  07:17

dylan potom sa tesim na fotku ;-) pride na oslavu v obleku a porsaku cely tata >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.01.11  07:15

prasik opat raz sa mylis psychicky som neuniesol tolky uspech [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.01.11  23:33

ja bych pocital navstevnost podle unikatnich ip..vubec bych do toho netahal lidi
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.11  23:24

Bral bych hodnocení od uživatelů, kteří mají nějakou certifikaci, prostě důkaz o tom že jsou, a že to a to auto je skutečně jejich. Bohužel v obou našich národech se najde pytel de.bilů, kteří to musí pos.rat. Ve skutečnosti se ale strašně užírají...
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.01.11  23:15

tak tak to sem uz psal davno
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.11  23:14

lotus, nech toho taky už, mě to nezajímá. Hodnocení je nesmyls a vždycky bude dělat zle.
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.01.11  22:41

muhehe doporucuji se jit podivat a pobavit ke konkurenci tam se objektivne hodnoti porad, hlavne jedna svata dvojice ale beda jakmile nekd ozhodnot ije:)))
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 03.01.11  22:37

pravděpodobně někdo konečně ohodnotil objektivně a kroko žlutá nám klesla z top ten a zino to nepřenesl přes srdce :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.01.11  22:29

« Re: neřešte TOP10, hodnocení je jen přežitek

jj da se rici ze v tom je i pokrok, je nto nezakriknout
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.11  22:04

« neřešte TOP10, hodnocení je jen přežitek

MACZ se od svého vzniku změnilo. Nejen design, ale i uživatelé. Setkáváme se, přátelíme spolu, a tak si navzájem neničíme hodnocení. Už tu dlouho nebyl někdo, kdo během tří minut ohodnotí 30 recenzí, i ubohej fejkař už onanuje jinde. Je to lepší než to bylo, a celá topka je mi vážně ukradená...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.11  20:11

Proč jsi schoval Leona?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.11  20:05

Brandone, dnes jsem malýmu koupil oblek, úplně kompletní! Kalhoty, sako, vesta, košile, kravata! Doma jsem ho do toho oblík, a poslal za ženou, ta úplně brečela štěstím! :-) Na jeho druhé narozeniny přijde dost lidí, tak bude pořádně oháknutej! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…