Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 06.01.11  16:05

« Re: Bude MoDo na jaře?

bude to pecka a já dorazim v popelnici >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 06.01.11  15:59

« Re: Všechno nejlepší...

jéjda šviháku nemaž to, vono to potom vypadá jako kdybych se hádal sám se sebou....
    bylo tam napsáno, že šestka je mastodontní cikánská dodávka. Kdo vyfotí cikána za volantem šestkového BMW, má u šviháka instruktáž jak jezdit s 911 za 6,3 litru s plným kufrem:-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  15:57

« Bude MoDo na jaře?

Docela se těším na nějaký sraz. Jumper slibuje překvapení o 300 koních, vím o dvou dalších co chtějí nové auto, z toho jedno BMW M3. Určitě překvapí Edgar, Sram předvede zase nějaké AMG... ;-)

Vidím to na květen!
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 06.01.11  15:57

Tak člověku, který složí do 135l zavazadlového prostoru 2 kufry a PC musí přijít všechno velké, i jeho 6cm péro :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  15:45

Brandone, lištičku můžeš přivézt kdykoli... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.11  15:40

no ma ale vacsinou je to ta moja ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  15:35

Brandon má vždycky v autě nějakou ženskou. Od jara to na MoDu doufám zase začne! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  15:29

Ne, to on nemá zapotřebí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.11  15:13

;-) >:D aspon viem ako zorganizujem velky macz zraz mozno sa na plne auto zenskych do 23 rokov chyti aj stihacka mig >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 06.01.11  15:08

napodobne svihaku..letos to urcite sfouknem, treba na nakym MoDu ;-) ..

p.s.:skoda,ze jsem to nestihl v tu nedeli..ale kdyby mi zino napsal,ze bude mit plny auto zenskejch,tak bych si to nak zaridil >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 06.01.11  15:01

Tak hlavně že máš ojetý báwo, to se woe počítá. Hustý, woe.... tak jsi nám to řek a můžeš zase jít. Sbohem, woe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 06.01.11  15:00

Takovej sraz s tebou a Mojitovym eRkem, to by bylo něco, snad se těch prachů dočkám co nejdřív :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 06.01.11  14:57

A že má 911 trvalou hodnotu? O tom není sporu. Jen, kdybych si ho pořizoval já,
    asi bych se ptal po něčem silnějším, než je základní model pro hospodyňky v domácnosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 06.01.11  14:55

Jéžišmarjá už je to tu zase. Když se tady objevilo GL, tak to musel být fake, protože pan hrabě nemohl unést, že by měl někdo auto, o kterém on ejakuluje do kalhot ;-)
    Opravdu nemám zapotřebí jezdit na nějaké srazy, ale jestli ti to opravdu vrtá v hlavě, zeptej se S-Mika na toho fejkaře...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.11  14:48

dylan za tu cenu v tom by bol cert keby nevolali ;-) a keby vedeli za aku cenu si sa ich zbavil tak by si trhali vlasy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  12:36

Brandone, kvůli labutím volalo už hodně lidí, asi je začneme brát ve velkém! ;-)

PS: pánská peněženka Porsche Design by mohla být na jaře, a cena kolem 70 USD! Sestřenka mi to teď napsala... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  12:34

Krispos, teď jsem se spletl, vezl jsem Aspireho, ty jsi tam nedorazil! Tak na jaře pokus č.2! ;-)

Už jsem se setkal se stovkou uživatelů MACZ, ještě bych rád třeba letos poznal tebe, Feferonku, Kajušku, Brabčáka, Lotuse-Plzeň, Just.Michaela, Martina Happyho, Wii-Jaye, ypsilona a Martina Porsche. Kdybych na někoho zapoměl, tak mi dejte na držku!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.01.11  12:31

Krispos, hned na jaře tam k vám pojedu, tak musíme s R8 udělat společnou fotku! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.11  12:28

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 06.01.11  12:23

Už vidím ten úvod: Auto je tatínkovo, ještě jsem s ním nejel, ale má hodnotu 3 ojetých 6-ových baworáků, tak se musím pochlubit >:-[] >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…