Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.12  21:36

« Re: Obraz

>:D díky! No až budu mít čas, tak chci na nějaký kurs malování, dnes jsem si v Německu koupil lepší výbavu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.12.12  21:24

Šviháku, nevím co říct. Leda snad, že se mi hrozně líbí tvoje obrazy, pochopitelně nejen technika, ale především ta nápaditost. Jen na tom Paganinim máš tolik nápadů, co jinej nemá za celej život. ;-) :yes: No a kdy bude nějaká výstava ? To nemusí být hned v Mánesu, obvykle se začíná v nějaké lepší kavárně nebo podobném podniku...Jak už jsem psal, na vernisáž určitě dorazím.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.12  21:15

Malej na tabletu neskutečně válí, no ten svůj najde pod stromečkem, přece jen už mu budou čtyři... ;-)

Já na tablet nedám dopustit, máme iPad 2 a 3.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.12.12  21:00

Pěkná práce Šviháku :yes: :yes:

Mimochodem, dnes jsme koupili tablet na práci - na všechny firemní operace. Jak jsem dosud nechápal proč tablet, myslel jsem že je to zbytečnost kor dneska když máme chytré telefony, tak po dnešku už měním názor a je to hodně slušná hračka. Až budu zase měnit telefon a už nebudu mít noťas, tak určitě koupím nějaký low endový phone a k němu tablet, jelikož to je neuvěřitelná hračka. A to máme tablet jenom 7" a žádný extra udělátko :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.11.12  16:39

« Obraz

"Paganini" 30 x 40 cm zase jsem měl depku (tentokrát z úspěchu), tak jsem maloval [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.11.12  17:06

« Re: Už nejen manuál...

Já jsem to četl, neboj. Chtěl jsem koupit ještě Insight, ale když jsem viděl klíček, tak jsem utekl.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.11.12  09:34

« Re: Už nejen manuál...

Dylane, pravděpodobně tě potěším, už pár dní totiž jezdím Priusem >:D
    Startování tlačítkem je fajn, dřív mi to sice vadilo, ale když si na to člověk zvykne, není to zas tak špatný.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.11.12  07:27

« Už nejen manuál...

...ale i klíček mi vadí. Snadno si člověk zvykne na vše automatické. Neustále nechávám klíčky v autě. Miluju startování tlačítkem a krabičku v kapse! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.11.12  13:11

« Re: Smart- kdo poradí?

o tom rozmyslal moj otec no ja si ho velmi v takom auticku neviem predstavit, mne to zakazala manzelka kym si myslela ze ide o auris okej okej ked som jej to ukazal nikdy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.11.12  12:22

Mám pro tebe další variantu - Yaris HSD. Je to pravděpodobně nejlepší a cenově nejrozumnější hybrid od Toyoty. Vypadá skvěle, dá se sehnat za pěkný peníze a pocit v něm máš jako v Priusu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 12.11.12  11:06

Tak můžu zprostředkovat dojmy ze Smartu. Je to fakt mrňavý auto, prostor pro cestující v pohodě,ale do kufru dáš tak jednu větší tašku. Celkově by se i to auto do města líbilo, kdyby nebylo tak hrozně tvrdý. Je pravda, že an autě byly nějaký příplatkový kola od Brabusu, ale i tak to bylo občas nepříjemný. Další negativum je převodovka, která je prostě ukrutně pomalá. Můžeš si sice řadit pádly, ale ve výsledku v tom nevidím žádný smysl. Jinak motor ani nebyl moc hlučný, a to jsem jezdil i cca 120 km/h po dálnici. Spotřeba taky ujde, výkon 82 koní je na první pohled v poho, ale zabíjí ho ta převodovka. Nicméně když se Smart rozjede, není problém se držet okolo těch stodvaceti za hodinu.
    Každopádně kdybych chtěl malý auto do města, koupít něco úplně jiného. Takové Twingo je dospělejší a o 50% levnější. Ale jako extravagantní doplněk se mi to líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.11.12  08:55

« Re: Garáž

to sa cudujem, ze za 10 rokov sa to stalo prvy krat, hlavne, ze to dobre dopadlo ;-) ja uz opat od soboty garazujem, vsetko som vypratal, vyumyval podlahu, odstranil pavuciny, len teraz ma to zdrzuje ked idem rano do prace, garazove dvere, brana do dvora, asi zacnem opat stat pred domom >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.11.12  18:26

« Garáž

10 let mluvím o petlici na garáž, 10 let se chystám ji na vrata přidělat. Až dnešek rozhodl, protože se mi někdo snažil vpáčit do garáže. Naproti plný dům policajtů, kamery, a přesto fetky riskujou.

Co z toho plyne? Co můžeš udělat dnes, udělej za 10 let...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.11.12  20:52

Ještě jedna varianta je. Renault Twizy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.11.12  13:34

pre svihacka jedine smart brabus a bal by som sa tam, ze mu zoberu vodicak skor ako ho dostane >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.11.12  17:52

Právě. Je teda pravda, že Prahu si "užiju" jenom v pátek dopoledne a v pondělí ráno, ale i tak se těším.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.11.12  13:48

Tak to jo, já se lekl, že výhra a o ničem nevím. >:D Jinak Smart je jako potah třeba do Prahy určitě fajn a jízda v něm není nikterak nepříjemná :-) ba naopak, na tu velikost mě osobně příjemně překvapil. Plus mi přijde vcelku příjemně (dle mého názoru) i vkusně zpracovaný, takže člověk v něm nemá pocit jako v těch prckách z TPCA :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.11.12  10:40

NoSwear: Výhra to není >:D Budu to mít půjčený z práce ;-) A docela se na to těším, Smart jsem ještě neřídil, takže jsem docela zvědavý. Já mám malá auta rád, takže to beru jako zajímavou zkušenost.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.11.12  08:32

xganga: Nějaká "výhra" ? >:D
    Dylan: Potřebuješ vědět něco konkrétního? :-) Jinak s tou spolehlivostí musím souhlasit, vyjma teda elektrického Smarta, který je více než za trest, takže pokud by jsi měl zase EKO - Myšlení, tak prosímtě nad elektrikou ani neuvažuj nebo budeš celý koncern Daimler proklínat. Vím o čem mluvím ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.12  18:18

Můžeš, budu rád! Já jsem s tím už jezdil, bylo to v zimě a já furt dělal hodiny, byla to sranda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…