Porsche 911 (švihák lázeňský)
woody-alien 01.12.12 21:24
« Re: Obraz
Šviháku, nevím co říct. Leda snad, že se mi hrozně líbí tvoje obrazy, pochopitelně nejen technika, ale především ta nápaditost. Jen na tom Paganinim máš tolik nápadů, co jinej nemá za celej život. ;-) :yes: No a kdy bude nějaká výstava ? To nemusí být hned v Mánesu, obvykle se začíná v nějaké lepší kavárně nebo podobném podniku...Jak už jsem psal, na vernisáž určitě dorazím. -
David Silver 01.12.12 21:00
« Re: Obraz
Pěkná práce Šviháku :yes: :yes:
Mimochodem, dnes jsme koupili tablet na práci - na všechny firemní operace. Jak jsem dosud nechápal proč tablet, myslel jsem že je to zbytečnost kor dneska když máme chytré telefony, tak po dnešku už měním názor a je to hodně slušná hračka. Až budu zase měnit telefon a už nebudu mít noťas, tak určitě koupím nějaký low endový phone a k němu tablet, jelikož to je neuvěřitelná hračka. A to máme tablet jenom 7" a žádný extra udělátko :-) -
Ondřej Šámal 12.11.12 11:06
« Re: Smart- kdo poradí?
Tak můžu zprostředkovat dojmy ze Smartu. Je to fakt mrňavý auto, prostor pro cestující v pohodě,ale do kufru dáš tak jednu větší tašku. Celkově by se i to auto do města líbilo, kdyby nebylo tak hrozně tvrdý. Je pravda, že an autě byly nějaký příplatkový kola od Brabusu, ale i tak to bylo občas nepříjemný. Další negativum je převodovka, která je prostě ukrutně pomalá. Můžeš si sice řadit pádly, ale ve výsledku v tom nevidím žádný smysl. Jinak motor ani nebyl moc hlučný, a to jsem jezdil i cca 120 km/h po dálnici. Spotřeba taky ujde, výkon 82 koní je na první pohled v poho, ale zabíjí ho ta převodovka. Nicméně když se Smart rozjede, není problém se držet okolo těch stodvaceti za hodinu.
Každopádně kdybych chtěl malý auto do města, koupít něco úplně jiného. Takové Twingo je dospělejší a o 50% levnější. Ale jako extravagantní doplněk se mi to líbí. -
Brandon Walsh 12.11.12 08:55
« Re: Garáž
to sa cudujem, ze za 10 rokov sa to stalo prvy krat, hlavne, ze to dobre dopadlo ;-) ja uz opat od soboty garazujem, vsetko som vypratal, vyumyval podlahu, odstranil pavuciny, len teraz ma to zdrzuje ked idem rano do prace, garazove dvere, brana do dvora, asi zacnem opat stat pred domom >:D -
Dylan McKay 11.11.12 18:26
« Garáž
10 let mluvím o petlici na garáž, 10 let se chystám ji na vrata přidělat. Až dnešek rozhodl, protože se mi někdo snažil vpáčit do garáže. Naproti plný dům policajtů, kamery, a přesto fetky riskujou.
Co z toho plyne? Co můžeš udělat dnes, udělej za 10 let... -
NoSwear 06.11.12 13:48
« Re: Smart- kdo poradí?
Tak to jo, já se lekl, že výhra a o ničem nevím. >:D Jinak Smart je jako potah třeba do Prahy určitě fajn a jízda v něm není nikterak nepříjemná :-) ba naopak, na tu velikost mě osobně příjemně překvapil. Plus mi přijde vcelku příjemně (dle mého názoru) i vkusně zpracovaný, takže člověk v něm nemá pocit jako v těch prckách z TPCA :-) . -
NoSwear 06.11.12 08:32
xganga: Nějaká "výhra" ? >:D
Dylan: Potřebuješ vědět něco konkrétního? :-) Jinak s tou spolehlivostí musím souhlasit, vyjma teda elektrického Smarta, který je více než za trest, takže pokud by jsi měl zase EKO - Myšlení, tak prosímtě nad elektrikou ani neuvažuj nebo budeš celý koncern Daimler proklínat. Vím o čem mluvím ;-)