Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  07:38

« Re: tablet

dobre rano v tabletoch sa nevyznam ale mam od vcera novu mapu v garmine >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:18

Díky všem za názory, na MACZ si člověk vždycky poradí! ;-) Dobrou noc.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:16

Tak snad O2 tu micro SIM má...
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  22:14

micro SIM je výmysl iPhone 4. Silně o tomto zlepšováku pochybuji, ale co už... ;-) Klidně bysme se s tím mohli potkat, není problém ;-)

Mužeme to spojit i s ukázáním mého bílého, pětimístného turba s obrovským kufrem >:D

Nicméně teď si prchám zopakovat marketing a právo a pak do hajan, tak se tu mějte a dobrou s kobrou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:13

Koukám, že Apple se buď miluje nebo nenávidí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:10

Já už na apple nedám dopoustit už mám od nich 3-tí notebook a asi 5-tý telefon a prostě v jednoduchosti je kráse sice se za ní musí zaplatit ale za tu jednoduchost a bezstarostnost mi to stojí ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:10

SIMku je nutný vyměnit, to jsem se teď dočetl. Certino, musíš mi to ukázat, jinak to nevidím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  22:08

Jestliže máš v tom vazmechtu (? >:D ) SIMku, tak by do iPadu 3G jít měla ;-) Já právě iPad používám jen na internet :-) Když jsem u televize a nechce se mi do patra k notebooku.

Můžu jen doporučit ;-) Na psaní na "virtuální" klávesnici si velice rychle zvykneš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:08

Ano ale napřed si ji musíš nechat vyměnit nebo ostříhat na takzvanou microsim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 09.01.11  22:05

musim nesuhlasit s tym ze : ,,nic lepsiho neni,, ale je staci pozriet tu : [odkaz]

hlavne ten vyrobok od Lenova a v podstate nielen to .........
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:05

V tom vazmechtu od O2 co mám je SIM karta, tu asi stačí zasunout, nééé? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:03

No ono je tablet jako tablet :-) záleží na co by si to chtěl používat :-) jestli jako náhradu za notebook tak to bych ti asi moc nedoporučil ale v případě že by si to chtěl jen na internet tak bych v tom neviděl problém :) i klávesnice k tomu jde v případě potřeby připojit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:02

Já teď mám Ferrari One 200, je to šikovnej notebook, ale líbí se mi ta deska bez klávesnice. Jde mi jen o mobilní připojení na internet, ne o nějaké programy.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  21:58

Aha, takže když mám v notebooku takovýho vazmechta co vypadá jako fleška a zasouvá se do USB- připojení má na všechny sítě. Něco takového je teď jako SIM karta, ale to zařízení má v sobě tablet. Sám bych to líp nevymyslel! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto EmilBuisson

EmilBuisson 09.01.11  21:58

Kupte si notebook, je to univerzálnější řešení. Apple iPad jsem měl na týden, a nedokázal jsem se s ním vypořádat, ale pro někoho, kdo měl nebo má iPhone to možná má smysl. Jinak je to jen kravina se znakem, který tu věc akorát zdražuje.
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  21:57

iPad mám doma.

Po pravdě řečeno nic lepšího není, všechno ostatní jsou jen kopie... Připojit se můžeš přes wifi a nebo si můžeš pořídit vyšší model, který má slot na SIM kartu přes kterou máš připojení na internet. Škála aplikací je neuvěřitelně veliká, od her, přes překladače až po kancelářské programy, které jsou kompatibilní s MS office.
    Takže "Apple omezení" jsou stále přežívající kec z dob dávno minulých, který mezi "písíčkáři" koluje od revoluce, kdy se tady začal Apple prodávat první počítače.

Nějaké špatné komunikace se neboj - stačí si pouze zakoupit aplikace, které fungují jak na PC, tak na MACu ;)
    Vím o čem mluvím - doma máme pouze Apple ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  21:53

v případě toho ci jsi sem dal ty tzn 3G tak se připojuje již podle názvu pomocí 3G a to že si necháš u operátora udělat simkartu na kterou si aktivuješ tarif na internet a pomocí něho se připojíš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  21:47

To BlackBerry mi moc sympatické není, prý něco chystá i Nokia. Jde mi o to, jestli se dá připojit na internet nejen přes wifi, ale třeba jestli to má USB na mobilní připojení 02 nebo už je to vymakanější co se týče připojení k internetu od operátora.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.01.11  21:24

Ano, velmi dobrá věcička sám plánuji koupi.
    Jediný opravdový iPAD killer bude v současnosti tento:
    [odkaz]

Displej je "jen" 7" (ale v průběhu roku i 10") ale výbavou, rychlostí, ovládáním a hlavně bezpečností (BlackBerry je prostě v tomto jako Porsche) není co řešit
    iPAD je perfektní, až na tradiční Apple omezení...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  20:47

« tablet

Má někdo zkušenost s tabletem? Moc se mi to líbí, zajímalo by mě, jestli to dokáže nahradit notebook. Je něco lepšího než Apple? [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…