Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
certina 09.01.11 22:14
« Re: tablet
micro SIM je výmysl iPhone 4. Silně o tomto zlepšováku pochybuji, ale co už... ;-) Klidně bysme se s tím mohli potkat, není problém ;-)
Mužeme to spojit i s ukázáním mého bílého, pětimístného turba s obrovským kufrem >:D
Nicméně teď si prchám zopakovat marketing a právo a pak do hajan, tak se tu mějte a dobrou s kobrou >:D -
-
Dundee 09.01.11 22:03
No ono je tablet jako tablet :-) záleží na co by si to chtěl používat :-) jestli jako náhradu za notebook tak to bych ti asi moc nedoporučil ale v případě že by si to chtěl jen na internet tak bych v tom neviděl problém :) i klávesnice k tomu jde v případě potřeby připojit ;-) -
certina 09.01.11 21:57
iPad mám doma.
Po pravdě řečeno nic lepšího není, všechno ostatní jsou jen kopie... Připojit se můžeš přes wifi a nebo si můžeš pořídit vyšší model, který má slot na SIM kartu přes kterou máš připojení na internet. Škála aplikací je neuvěřitelně veliká, od her, přes překladače až po kancelářské programy, které jsou kompatibilní s MS office.
Takže "Apple omezení" jsou stále přežívající kec z dob dávno minulých, který mezi "písíčkáři" koluje od revoluce, kdy se tady začal Apple prodávat první počítače.
Nějaké špatné komunikace se neboj - stačí si pouze zakoupit aplikace, které fungují jak na PC, tak na MACu ;)
Vím o čem mluvím - doma máme pouze Apple ;) -
Dylan McKay 09.01.11 21:47
To BlackBerry mi moc sympatické není, prý něco chystá i Nokia. Jde mi o to, jestli se dá připojit na internet nejen přes wifi, ale třeba jestli to má USB na mobilní připojení 02 nebo už je to vymakanější co se týče připojení k internetu od operátora. -
Martin911Turbo 09.01.11 21:24
Ano, velmi dobrá věcička sám plánuji koupi.
Jediný opravdový iPAD killer bude v současnosti tento:
[odkaz]
Displej je "jen" 7" (ale v průběhu roku i 10") ale výbavou, rychlostí, ovládáním a hlavně bezpečností (BlackBerry je prostě v tomto jako Porsche) není co řešit
iPAD je perfektní, až na tradiční Apple omezení...