Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 12.12.12 09:40
« Re: Nové AUTO.CZ
no hlavne co bude mat doma kedze ja som mu mobil vypol, pustil vianocne pesnicky a "omdlel", v telefone ma nejake heslo nevedel som to vypnut tak som vypol cely mobil a omdlel tiez >:D rano nam v aute neslo do hlavy ako som dokazal vypnut mobil bez toho hesla a ako som dokazal odlozit nedopitu tretiu flasu vodky do pivnice medzi ostatne >:D -
Brandon Walsh 12.12.12 09:21
« Re: Nové AUTO.CZ
>:D bolo to namahave poprad-brno-praha-liberec-poprad, kvoli fajke mieru by som neobsedel,
momentalne mam manzelku v liberci, prisiel kamarat za mnou ze ma nove play station vita, oslavovali sme kupu rano som sa zobudil vedla polonaheho chlapa >:D zobudil som ho sladko vstavaj idem do prace a aj ty by si mal, naco vyskocil z postele pre boha ja som u teba ? >:D -
Brandon Walsh 07.12.12 09:26
« Re: Nové AUTO.CZ - to je zase tragédie
ja tu uz ani velmi nechodim, v dome ma internet iba manzelka, nedavali sme wifi >:D ale je pravda ze neviem v novom vyhladat auto, ked kliknem na nick neukaze mi auto a nemame avatar, tolko z mojej strany ale inak je to pekne ;-) -
David Silver 05.12.12 19:43
« Nové AUTO.CZ - to je zase tragédie
>:D >:D Jsem si všiml klikátka "Zkusit nové Auto.cz" a nestačím zase koukat. Já vím, furt jen brblám >:D Ale fakt jsem za boha nenašel jak se dostanu na svoje vlastní recenze? 8-s Na homepage nikde, jdu sem na Dylanovu diskusi, kliknu na svůj nick a tam taky moje recenze nejsou. KDE JSOUUU!?!?!
8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s

tu je nevinny zaciatok ked si od radosti daval cigaretku [odkaz] >:-[]