Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 16.01.11 09:11
« Re: 40 lednových kilometrů s gripenem
Lotus: ať takový auto člověk chrání jak chce, já bych s ním vyjel leda do čerstvého nebo ujetého sněhu neposypaného zablbnout a břečky a soli bych se vyhnul :-)
Brandon: >:D já jsem nikdy se z žádnou naftou nesetkal, tak jsem byl na straně odpůrců, ale teď v tom vydím samé výhody :-) teda až na zvuk, ikdyž v 3500ot. to má krutej sound >:D :yes: -
lotus-esprit.cz 15.01.11 23:14
silver - proc by k tomu autu nemel nic citit, treba ho pak v garazi oplachne, nehlede na to ze dnes uz jsou pripravky kterejma auto nastrikas pred zimou a nejaka sul ti muze bejt ukradena.
svihak - zejtra ma bejt taky hezky tak sem nadale v ocekavani :-! >:D -
Dylan McKay 15.01.11 23:05
« Dopisy Ferdinanda Porsche na prodej?
Narazil jsem na tento inzerát: [odkaz]
Vše by bylo hezké, ale nesedí mi několik podstatných věcí. Jméno Porscheho ženy bylo Louise, městečko Münkendorf (Minkovice) není Maffersdorf (Vratislavice), i když je u Reichenbergu (Liberec)- tam ale žilo nespočet rodin s přijmením Porsche.
Jsou tyto dopisy skutečně psané samotným Ferdinandem Porsche? -
David Silver 15.01.11 22:09
Dylan: Krásně se to čte :yes: :yes:
Já potkal asi před dvěma týdny v ČB člověka kterej s Carrerou S jezdí normálka v zimě po sněhu, břečce, humusu, soli. To k tomu autu nemůže nic cítit ;-/
[odkaz]
Certina: a bude v tédéíčku? :-) PS: proti naftě už nic nemám, od tý dobyy co jí máme :-! :no: :-) -
Dylan McKay 15.01.11 21:34
Brandon, doslova "žeru" knížku od tebe o Ferdinandovi Porsche! Každičkej jeho výtvor si hledám na netu, abych viděl jak vypadal. Třeba tohle umožnilo dopravu materiálu na frontu v první válce mimo koleje: [odkaz] Jeho život je něco jako Jára Cimrman, u všeho byl, ať už u aut nebo letadel, setkal se s každým kdo něco znamenal, vždycky něco vymyslel. Je to parádní knížka, dík moc! ;-) :yes: -
Dylan McKay 15.01.11 21:13
« 40 lednových kilometrů s gripenem
Tak jsem zajel ke garáži, odemkl auto, nastartoval a... Než jsem vyjel z garáže, musel jsem nanosit několik lopat písku, abych nezapadl do obrovské, asi 4 cm hluboké díry před vraty... >:D
Jak popisuje lotus, to se ani popsat nedá. Konečně jsem se po dlouhé době v té krásce projel! Po pár minutách jízdy už jsem více šlapal na plyn, a když jsem potkal kamaráda v SL, otočil jsem se za ním smykem a parádně jsme si popovídali.
Pak jsem auto odvezl do garáže a teď tady ležím, a pořádně se mi stýská... :-)