Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 18.01.11 16:03
« Re: californication
Jinak koukal jsem, že se tu řešili tablety. Já osobně mám iPad, kupoval jsem ho v Kanadě v srpnu a jak tu lidi psali o uzavřeném OS a podobně, tka už to opravdu neni tak hrozný, například na to, aby jste mohli používat iPad i jako flash disk slouží jenom malá aplikace, která je v App Store zdarma a tom celý iOS je...umí zálady, které si (ve většině případů) zdarma sami rozšíříte o to, co potřebujete, podpora M Office už je také, takže je to plnohodnotný pracovní nástroj ;-) Rozhodně na práci a přednášky super věc, kterou používá mnoho lidí a vědí proč :-) :yes: Na druhou stranu chápu, že se lidem líbí třeba Samsung Galaxy Tab, ale za tu cenu jsem očekával jeho plynulejší chod a podobně, prostě ač mám android rád, tak galaxy tab mě zklamal :-( -
Poustnik 17.01.11 23:58
« Re: californication
Asi je nová, či co....No prostě kámoši jedou a další kámoši jedou a zase...nočním městem...všichni v Seatech a všichni jedou do garáží a dívka v kanceláři přemýšlí a volá jí chlapec....asi aby se mrkla z okna....Ona se mrkne a naproti v tak 7patrových garážích kámoši rozsvítí červená zpětná světla je tam těch Seatů tolik a v tolika patrech, že dohromady je to červené srdce....všichni se milují a nejvíc Seat..... >:D