Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  21:03

« Re: Top Gear

zezulka to je ten dvakrat pelozenej vitr co neustale nesmyslne tlacha do kamery kterou ma pripnutou na clonitku?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  20:25

Když by ten test přežilo, proč ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  18:42

A testoval bys i Porsche s manuálem? :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  18:36

Jeho jsem dlouho neviděl, ale podívám se jestli se zlepšil...

PS: když mě pozve na test nějakého poršáka, tak ho začnu chválit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  18:29

Ano, všichni jsme se shodli, jen Švihák kouká radši na Zezulku..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  17:37

tak uz toho nechme, myslim ze me se vsichni shodli ze show je t ovyborna.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  16:33

Jeremy nazval Collinse nenasytným blbcem. Jeremy sám nesnese žádnou kritiku, nelíbí se mi a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.01.11  15:21

Hele já si každou knížku stahnu nejprve v .pdf a pak si ji dle toho bud koupím nebo ne :-) ,takle jsem si například nejdříve prošel knihy Jak myslí Steve Jobs a iCon a obě jsem si později v Kanadě i zakoupil, protože se mi obsah líbil :-) ...navíc se mi knížky takle více hodí, dám si je do mobilu atd a mužu si to číst ve škole, v autě atd a nemusim s sebou tahat 3 knížky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  15:18

Nejen, že hudební průmysl krachuje díky vypalování CD, teď i knihy? I ty, Brute?/Burte?/ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.01.11  15:11

Knížku vydal, dokonce ji mám v .pdf kdyby někdo měl zájem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  11:59

no chtel napsat, mozna i ted uz napsal, ale finalne ho prozradily faktury mezi jeho firmou a bbc
  • « 00 Reagovat !

foto EmilBuisson

EmilBuisson 23.01.11  11:30

Poslední Stig byl Ben Collins, ale vyhodili ho po tom, co napsal knihu (něco jako paměti) The man in the white suit. Byl to od něj tak trochu podraz, ale kdo ví, kolik let ho hrál. Tento rok se vysílá 16. řada, v té opravdu nevím, kdo Stig je :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  10:47

>:D

Jinak o Top Gearu...já zas tak moc dílů neviděl, ale skoro pokaždé jsem se bavil. Viděl jsem, jak skočili s autem ze skokanského můstku, jak nakoupili laciné supersporty, co se jim sypaly za každou zatáčkou, jak jeli nudnou pomalou ekojízdu....všechno to byla prča, u které jsem učůrával smíchy, takže já hlasuji :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.01.11  09:47

Zamilovaná dievčina píše SMSku svojmu milému:
    "Keď spíš, pošli mi tvoje sny. Keď sa smeješ, pošli mi tvoj úsmev. Keď plačeš, pošli mi tvoje slzy ..."
    Odpoveď:
    "Práve seriem. Mám ti niečo poslať...?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.11  23:21

lotus, já jsem si to myslel! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 22.01.11  23:17

Přesně tak, a právě proto má tenhle pořad takovej úspěch. Klasický formát, kde by vzali auto typu Hyundai i30 a udělali test, by asi nikoho moc nezajímal. Navíc se mi líbí jejich smysl pro humor, žádný politicko-enviromentalistický kydy, ale pěkně všechno narovinu. Stačí se kouknout na první díly obnoveného TG někdy kolem roku 2002 (ještě bez Maye), které byly blíže právě té klasice. Oproti dnešku prostě nuda.
    A propos doporučuju si sehnat někde přes torrenty filmy od Jeremyho, zvlášť ten poslední (The Italian Job) stojí za to (mmj. 458 Italia, 599 GTO, Ariel Atom V8, SLS AMG ...)
    :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 22.01.11  23:16

todle je stig
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.11  23:12

A kdo je vlastně Stig?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.01.11  23:01

Musím souhlasit s Chuckem. TG je o zábavě a votom to je. Dneska si stejně kupuješ auto podle toho jak se líbí a co stojí, rozdíly jsou pro běžného smrtelníka malé. Samozřejmě až na vyjímky, kdy třeba daný model nemá adekvátní motor atp. A když tě to zajímá více, tak je tady mnoho odborných časopisů a třeba pro hlubší zájemce pro některou oblast něco ve stylu Autodiesel apod.

A geg, kdy vysypal Jeremy na stůl kýbl zrezlého plechu se slovy "Tohle je má 3 roky stará Alfa Romeo" mě rozesmívá dodnes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 22.01.11  22:50

no hlavne v togearu v naproste vetsine ma jauta ktery si nikdo z nas nikdy nekoupi:))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…