Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 23.01.11 15:21
« Re: Top Gear
Hele já si každou knížku stahnu nejprve v .pdf a pak si ji dle toho bud koupím nebo ne :-) ,takle jsem si například nejdříve prošel knihy Jak myslí Steve Jobs a iCon a obě jsem si později v Kanadě i zakoupil, protože se mi obsah líbil :-) ...navíc se mi knížky takle více hodí, dám si je do mobilu atd a mužu si to číst ve škole, v autě atd a nemusim s sebou tahat 3 knížky >:D :yes: -
EmilBuisson 23.01.11 11:30
Poslední Stig byl Ben Collins, ale vyhodili ho po tom, co napsal knihu (něco jako paměti) The man in the white suit. Byl to od něj tak trochu podraz, ale kdo ví, kolik let ho hrál. Tento rok se vysílá 16. řada, v té opravdu nevím, kdo Stig je :-) -
Poustnik 23.01.11 10:47
>:D
Jinak o Top Gearu...já zas tak moc dílů neviděl, ale skoro pokaždé jsem se bavil. Viděl jsem, jak skočili s autem ze skokanského můstku, jak nakoupili laciné supersporty, co se jim sypaly za každou zatáčkou, jak jeli nudnou pomalou ekojízdu....všechno to byla prča, u které jsem učůrával smíchy, takže já hlasuji :yes: -
Ondřej Šámal 22.01.11 23:17
Přesně tak, a právě proto má tenhle pořad takovej úspěch. Klasický formát, kde by vzali auto typu Hyundai i30 a udělali test, by asi nikoho moc nezajímal. Navíc se mi líbí jejich smysl pro humor, žádný politicko-enviromentalistický kydy, ale pěkně všechno narovinu. Stačí se kouknout na první díly obnoveného TG někdy kolem roku 2002 (ještě bez Maye), které byly blíže právě té klasice. Oproti dnešku prostě nuda.
A propos doporučuju si sehnat někde přes torrenty filmy od Jeremyho, zvlášť ten poslední (The Italian Job) stojí za to (mmj. 458 Italia, 599 GTO, Ariel Atom V8, SLS AMG ...)
:yes: :yes: :yes: -
Ronault. 22.01.11 23:01
Musím souhlasit s Chuckem. TG je o zábavě a votom to je. Dneska si stejně kupuješ auto podle toho jak se líbí a co stojí, rozdíly jsou pro běžného smrtelníka malé. Samozřejmě až na vyjímky, kdy třeba daný model nemá adekvátní motor atp. A když tě to zajímá více, tak je tady mnoho odborných časopisů a třeba pro hlubší zájemce pro některou oblast něco ve stylu Autodiesel apod.
A geg, kdy vysypal Jeremy na stůl kýbl zrezlého plechu se slovy "Tohle je má 3 roky stará Alfa Romeo" mě rozesmívá dodnes >:D