Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:44

« Re: AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice

Každopádně se tam na ně dneska jedu podívat. Ale v nějakém převleku, třeba za auto. Inspiroval mě tento mladík z talentové soutěže: [odkaz] >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:29

Na policii v Jesenice měli v tu dobu hodně případů s HPAUTO. Škoda, že jsem se tam neinformoval dříve, než jsem nějakou zálohu dával. SOS mi poslalo dopis jak mám postupovat, takže v pátek to jdu podat...

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:14

Taky se teď nikdo nesmí divit, že když mi řekne o zálohu, tak dostane pěstí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.01.11  01:35

švihák: Jestli prodali více, to těžko říci, zatím to vypadá spíše tak, že okradli více lidí než áčka a to je už co říct >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 25.01.11  23:29

ty jo osvihany svihak neprokoukl smelinare z autobazaci, t osou mi teda veci. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  22:28

No to já nevěděl že prodali více aut než áčka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.01.11  21:51

švihák: To je ale tvrzení proti tvrzení, protože oni píšou na svých stránkách: "Za tuto dobu využilo našich služeb již tisíce spokojených zákazníků."
    >:D >:D Vtipálci.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  21:08

« AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice

Všem potencionálním kupcům- vyvarujte se tomuto autobazaru, v žádném případě jim nedávejte žádnou zálohu! Pokud chcete vědět více, informujte se na policii v Jesenici, kde tento bazar původně sídlil. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  20:39

« Re: návštěva u Porsche

LED světla mlčí. Stejně jako záloha aloha HP Auto Jesenice se stal prázdným areálem. Ale je tam nějaká cedule, tak se mrknu kam se ti lotři přesunuli...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.11  20:35

poobzeral si si aktualne modely no basic engine ? >:D ako to vyzera s dodanim mafia packet led svetiel ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  20:14

Ten kabát měl nějak velký břicho... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.11  19:35

na obrazku ten kabat vyzera dobre bol by si ako neo z matrixu [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 25.01.11  19:08

no aspon jim vytrel a vylestil podlahu >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  18:30

« návštěva u Porsche

Dnes jsem vzal syna, a zajeli jsme na Prosek. Malej měl radost, když viděl kam jsme dojeli. Běhal po autosalónu a křičel radostí! >:D Je to pro něj lepší než hřiště s kolotočema.
    Jel jsem si koupit kabát [odkaz] ale bohužel se jednalo jen o tzv. "utíkáček", slabej a neforemnej. Tak jsem si vzal pár prospektů a něco plakátů pro Davida Silvera na vytapetování svého dětského pokojíčku... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.01.11  20:29

« Re: Top Gear

Tak tak, mě se líbí testy aut, a ne srandy s autama. Takové grotesky dělal už Chaplin... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.01.11  20:25

zrovna dělali "srandu" s 500 Abarth >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.01.11  20:23

...ježiš už je ten pořad zase, zrovna dělali "srandu" s 500 Abarth. Přepnul jsem na ČT2 na první válku... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.01.11  19:52

Nesnese kritiku... nevím... asi ne... i v tom pořadu je vidět že musí mít vždycky pravdu... považuju to za jeho styl srandy a dělání velkého šéfa který je snad neškodný a ono bez toho "NE TAKHLE TO NENÍ, NEMÁŠ PRAVDU MÁ TO BÝT TAKHLE" by už nějaké ty jeho rozhovory s hamondem nebyly tak dobré jak ho vždycky utře... to je to stejný jako kdyby někdy majitel firmy nebyl pes na zaměstnance tak firma stojí za ho*no... myslím že ikdyby to myslel všechno smrtelně vážně tak je to v jeho případě omluvitelné... a já s tím ani nemám moc velký problém protože se docela často s joho názory stotožňuji.... což nemusí být názorový průnik většinou obyvatel planety ale když si všimnete takl ikdyž nějaké auto hodně sepsuje tak po pár větách řekne že se mu to dá odpustit protože tohle... nebo že- ale o tom to auto není ale v čem má být dobré je prvotřídní... atp... takže defakto by mu na to ta většina ani nic říct neměla... žádný auto není dokonalý na každém autě tě může naštvat nějaká drobnost která ti zkazí celý dojem z auta a ty si ho pak látáš z toho zbytku a on tu drobnost dokáže pojmenovat, vyzdvihnout, vtipně a velice efektně podat že ikdyby ti pomlouval tvoje nejoblíbenější auto tak mu to snad ani nemůžeš mít za zlé... a proč ne...
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 24.01.11  10:12

Pokud máš přebytek většího počtu peněz tak jen do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 24.01.11  01:25

Abych se přiznal, už dlouho přemýšlím o natáčení něčeho podobného top gearu. Lehčím dojmem, ne celými pořady, ale menšími částmi. Sice by mnozí z nás toto počínání odsoudili, jenže já ho mám na seznamu věcí, který chci zvládnout >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…