Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 27.01.11 22:14
« Re: média vyrábí piráty
Stát by takové věci udělal jenom kvůli těm dobytkům. Nedivím se dopravcům, že nepřezouvají, tak drahé mýto na tak příšerných silnicích je zlodějina. Mýtné akorát všechno zdražilo... :no: Stejně to byla zase nějaká korupční habaďůra. -
lotus-esprit.cz 27.01.11 22:09
« Re: média vyrábí piráty
svihaku, jo stat zasahne, budem na dalnici jezdit 90 a nejlepe jeste s ejakym chipem aby vedeli kdeze to cesky stado je a kdyz nahodou nebude radar tak pokut uz prumeru dostanes stejne, bude prave porad chranit zlodeje, podvodniky, tunelare, chranit sebe, majetek a blizke je v tomdle statu poukazka do krinalu na hodne dlouho ...ale ze by mhd a kamionum sbirali papiry, licence ze v zime jezdej na letnich slikach a ucpou vsechny silnice jo to neee, ono nasnezi milimetr snehu a vsichni jsou po pangejtech -
Brandon Walsh 27.01.11 22:07
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
chuck ja na tom clanku nevidim nic zle kolko de.bilov jazdi v bmw ? a mysli si ze na nich niet ? ja som minule na dialnici obehol staru x3 ku to si mal vidiet co ten sofer potom vyvadzal trubil na mna v zrkadle som videl ako nieco ukazuje cely cerveny v tvari zrejme nemohol prezit ze jeho 2.0 d sa niekto opovazil predbehnut :no: -
Dylan McKay 27.01.11 21:46
« média vyrábí piráty
Teď už je to více než jasné. Za to co se děje na silnicích nesou největší odpovědnost média, a to popularizací takových silničních pirátů!
Novináři honí senzace, krimi zprávy na Primě jsou hyenismus, nadrženej novinář se těší na jakýkoliv trestný čin aby měl nějakou práci. Tady by měl zasáhnout stát. -
Ronault. 27.01.11 21:11
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
Já bych zase tak kritický k Novinkám tentokrát nebyl.
Samozřejmě, že jde o to upozornit, že jde o luxusní auto, ALE tady naprosto chápu, že se píše o černém BMW X6, protože řidič z místa ujel, nemají přesnou SPZ a žádají svědky o pomoc, takže asi tak.
Důležité si je upozornit, že *, hlupáci, arogantní hovada atp. se vyskytují napříč všemi sociálními vrstvami, národnostmi, náboženstvými, rasami atd.
Takže veselyte, chce to klid a přečíst si článek celý a ne hned nadávat. ;-) -
Dylan McKay 27.01.11 20:47
« Re: david guetta
No tak normální člověk nevyleze z auta, a nezmlátí chodce.
Ono je to těžký. Aleš Trpišovský alias pirát 2222 se dostal do televize a na titulní stránky novin...
Jednoho dne se Venca Tlustoš z Kozomrd koukal na svoji Teslu Oravu a všiml si velké popularity silničního piráta. "Já chci bejt taky slavnej!" I sedl si Venca do své vytuněné Vectry a rozjel se směrem do světa dělat prasárny... -
Chuck Norris 27.01.11 20:41
« ubohost NOVINKY.CZ a spol....
[odkaz] to jako když napíšu do tučnýho titulku řidič luxusního BMW tak jsem zralej na zmlácení taky... idiotek novinářský který toto psal neví jak by tuctovým trestným činem zaujal a odškrtnul si tak svůj denní limit pro vložení článků na stránky tak napíše tuhle ptákovinu do každý věty aby lidi nasral a poštval vůči lidem v luxusních autech... (to se týká i tebe dylene a bohužel v létě i mě s několik desítkami né-li stovekami tisíc lidí jenom v čr s lepším autem) a přitom si otřesným dětinským způsobem vybíjí svojí závist vůči takovým lidem protože on takový auto nikdy neuvidí zevnitř natož aby si na tokový vydělal... tyto články jen vypovídají o naprosté ubohosti novinářů a médií vůbec v tomto státě potažmo možná v západním světě obecně... smutné je že takových výblitků diagnózovaných imbecilů se na internetu zřejmě už nikdy nezbavíme... -
Dylan McKay 27.01.11 15:04
« Re: AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice
Nebude, na to v garáži se těším jako na nové! ;-)
Volal jsem na soud, na ty šmejdy z Avanti-Cars mám napsat platební příkaz, dát tam lhůtu splatnosti, a teprve pak podat žalobu i s úroky z prodlení.
edit: už mi přišel návod, dík... ;-)