Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.01.11  17:05

« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....

Tohle je jeden pirát vedle druhýho ! [odkaz] >:D a [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.01.11  16:30

Dnes jsem malýmu koupil 2x 911... >:D

Pokud počasí vydrží, tak zítra vytáhnu gripena.
    Dnes jsem byl po dlouhé době v centru, koupil jsem si model Phonix DI 1:72 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.01.11  16:20

dylan si ma predbehol prave som to siel pisat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.01.11  16:19

Nejvíce pirátů jezdí v oktávkách, a že jsem jich tenhle týden viděl rozstřelených!

• « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 28.01.11  16:01

jeste nedavno bylo ve statistikach ze nejvice "piratu" jezdi v audi, ze by ted najednou bmw:))
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.01.11  15:48

ale smike uz dozrel ten to bmw ma radsej stale schovane v garazi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.01.11  15:04

Chucku, ale ten kdo má BMW je fakt lump. Podívej na s-mika a Wii-Jaye. Copak to jsou slušní chlapci? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.01.11  14:29

« Re: Prakticky jsou všichni v top-u piráti

Vrkuboy: Nebo kombík s 1,6 >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.01.11  07:32

« Re: Prakticky jsou všichni v top-u piráti

vrkuboy, hned ráno jsem se rozesmál, to bude parádní den! Dík! >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 28.01.11  04:13

« Prakticky jsou všichni v top-u piráti

Páč mají BMW. A čím víc je navrchu tím je to větší pirát! Nemluvě o tom, že si velikostí motoru kompenzují svoje fyzické nedostatky! A nejhorší jsou ti co mají černý vokna a HDR fotky!!! >:D Ták šmejdi jestli máte trochu soudnosti tak stáhnete recenze a půjdete na drajvrsvep páč tam je to líheň všech rebelů!!!!!!!!!! >:D

Slušnej člověk má MPV a motor max 1,6 >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.01.11  01:12

Rone
    to nebyla Jetta , ale vento >:-[] ,ale to je jedno stejně to byl cyp jak lampa ten chlap :o(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.01.11  00:33

Veselyt: Moc se vztekáš a ve všem vidíš křivdu a zlo. Tisk potřebuje senzace, kdyby toho důchodce napadl řidič bílého žigulíku, tak by se o tom psalo taky. Psalo se tady i o řidiči, který napadl mačetou druhého, ten tuším měl tehdy nějakou Mazdu. Ten, co vytlačil na D1 tu Mazdu neměl BMW, ale Škodu. Před nějakým tím rokem taky řidič Corsy napadl někoho jiného...
    A teď: [odkaz]
    Jetta taky není BMW a ten důchodce rozhodně není milionář.

Samozřejmě, ozvou se vždy ti, kdo jsou nějak poškození, ať přímo nebo nepřímo. Zevšeobecňování není nikdy dobré, ale taky naopak se vším cítit poškozený a ukřivděný, protože náhodou mám taky BMW není dobré, pro své psychické zdraví ;-)

A i kdyby na tom přechodu tancoval, nebo váhal, tak přece nevylezu z auta a někomu nafackuju? Kde jsme? V rozvojové zemi? V boxérském ringu? 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 27.01.11  23:43

já jsešm si ho přečetl několikrát a byl jsem víc a víc naštvaný.. promiň ale pleteš se... účelem toho článku bylo jen to že má někdo bmw a je to lump... protože když má někdo bmw tak je evidentně lump a z toho opičího slohového cvičení to přímo bije do očí!. možná by stačilo kdyby na titulce nebylo jen že někdo s luxusním bmw zmlátil důchodce ale třeba důchodce napaden násilníkem který ho předtím málem přejel svým vozem... ale ne jsme v česku a prostě to musí být zkrytý bulvár nebo aspoň PR... když bych chtěl pomoci v jeho nalezení což nepopírám že se za to článekj pokrytecky opírá ač je nevyvratitelně jasné že pisateli je to naprosto buřt tak takhle ten článek rozhodně nevypadá... za další nepopírám že vylézt z auta a zmlátit důchodce je hnusná věc ale tak ač to vypadá přesvědčivě bůhví co se tam stalo, všichni víme co dokážou někteří lidi na přechodu vymyslet...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:34

« Re: média vyrábí piráty

dobru noc a dufam ze zajtra nebudeme citat
    Zhruba třicetiletý řidič za přechodem pro chodce zastavil, vystoupil z vozidla a zamířil přímo do avanti cars.
    Nejdříve im začal sprostě nadávat. Pak se na nich vrhl a pěstmi dobil. Když se začali sbíhat lidi, opět nasedl do vozidla a ujel.

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:30

Tak dobrou noc. Zítra jedu kvůli Avanti Cars na soud, škoda že jsem to neudělal dříve, už takřka rok by jim běžel úrok...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:26

...ty jsi taky můj kocour, Brandone... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:25

>:D dnes som v tv videl nejaku reklamu na zradlo pre macky whiskas a ucinkuje v nej kocur brandon >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:23

Náš národ se dokáže prosadit všude: [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:20

Ještě že to nenapsali jako Prasata Dylan a Brandon... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:18

dylan + prasik gratulujem 10.místo 3b. - Brandon walsh , Dylan Mckay ,PraseMB
    >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…