Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
vrkuboy 28.01.11 04:13
« Prakticky jsou všichni v top-u piráti
Páč mají BMW. A čím víc je navrchu tím je to větší pirát! Nemluvě o tom, že si velikostí motoru kompenzují svoje fyzické nedostatky! A nejhorší jsou ti co mají černý vokna a HDR fotky!!! >:D Ták šmejdi jestli máte trochu soudnosti tak stáhnete recenze a půjdete na drajvrsvep páč tam je to líheň všech rebelů!!!!!!!!!! >:D
Slušnej člověk má MPV a motor max 1,6 >:-[] ;-) -
Ronault. 28.01.11 00:33
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
Veselyt: Moc se vztekáš a ve všem vidíš křivdu a zlo. Tisk potřebuje senzace, kdyby toho důchodce napadl řidič bílého žigulíku, tak by se o tom psalo taky. Psalo se tady i o řidiči, který napadl mačetou druhého, ten tuším měl tehdy nějakou Mazdu. Ten, co vytlačil na D1 tu Mazdu neměl BMW, ale Škodu. Před nějakým tím rokem taky řidič Corsy napadl někoho jiného...
A teď: [odkaz]
Jetta taky není BMW a ten důchodce rozhodně není milionář.
Samozřejmě, ozvou se vždy ti, kdo jsou nějak poškození, ať přímo nebo nepřímo. Zevšeobecňování není nikdy dobré, ale taky naopak se vším cítit poškozený a ukřivděný, protože náhodou mám taky BMW není dobré, pro své psychické zdraví ;-)
A i kdyby na tom přechodu tancoval, nebo váhal, tak přece nevylezu z auta a někomu nafackuju? Kde jsme? V rozvojové zemi? V boxérském ringu? 8-s :no: -
Chuck Norris 27.01.11 23:43
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
já jsešm si ho přečetl několikrát a byl jsem víc a víc naštvaný.. promiň ale pleteš se... účelem toho článku bylo jen to že má někdo bmw a je to lump... protože když má někdo bmw tak je evidentně lump a z toho opičího slohového cvičení to přímo bije do očí!. možná by stačilo kdyby na titulce nebylo jen že někdo s luxusním bmw zmlátil důchodce ale třeba důchodce napaden násilníkem který ho předtím málem přejel svým vozem... ale ne jsme v česku a prostě to musí být zkrytý bulvár nebo aspoň PR... když bych chtěl pomoci v jeho nalezení což nepopírám že se za to článekj pokrytecky opírá ač je nevyvratitelně jasné že pisateli je to naprosto buřt tak takhle ten článek rozhodně nevypadá... za další nepopírám že vylézt z auta a zmlátit důchodce je hnusná věc ale tak ač to vypadá přesvědčivě bůhví co se tam stalo, všichni víme co dokážou někteří lidi na přechodu vymyslet... -
Brandon Walsh 27.01.11 22:34
« Re: média vyrábí piráty
dobru noc a dufam ze zajtra nebudeme citat
Zhruba třicetiletý řidič za přechodem pro chodce zastavil, vystoupil z vozidla a zamířil přímo do avanti cars.
Nejdříve im začal sprostě nadávat. Pak se na nich vrhl a pěstmi dobil. Když se začali sbíhat lidi, opět nasedl do vozidla a ujel.