Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 30.01.11 20:47
« Re: Egypt
Každou stranu položí slabý předseda. Na Sobotkovi je vidět, že je takovej hodnej. Toho bych si představoval spíše za pultem nějaké cukrárny. Hašek je spíš vedoucí skladu v Baumaxu. Nečas by mohl být majitelem zahradnictví, Kalousek by mohl se svým bratrancem Kočkou provozovat kolotoče. -
EmilBuisson 30.01.11 20:20
Já se nijak o politiku nezajímám, ale p. Tlustý jednou řekl (toho moc nemusím), když se ho ptali na p. Nečase, jaký on je vůdce. On řekl, že není ani špatný, ani dobrý, prostě to není vůdce. A toho my máme za premiéra. Člověk, který má politickou ideu, a jde do toho, má být pořádný hombre, ale to je to samé se Sobotkou (z ČSSD). U toho jsem kdysi jednou stál, když měli kampaň na náměstí. A že já jsem chcípák, ramena jak sešlapaný rýč, tak on na tom byl snad ještě hůř. A ještě má pleš. Mladý chlap. A druhý kandidát na předsedu ČSSD p. Hašek vypadá jak mladý Josef Švejk, z ulice na Bojišti 12. -
zip2016 30.01.11 19:51
Nečas a Kalousek, to jsou dva podvodníci, kteří seděli skoro ve všech vládách a dneska budou kázat vodu!! Šmejdi. No a co se týče vládnoucích novinek, jako např. John, tak to je samostatná katasrtofická kapitola!!! Prostě, všechno proti voliči a když se volič začne divit, tak mu razantně sebereme peníze, aby se začal zajímat o to jak přežít a nestrkal nos do fungování polityky.