Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
welder1 20.12.12 12:48
« Re: Uherské Hradiště
Zatím nejstupidnější přestupek co mi byl sdělen byl "co to vaše zrychlení,pane řidiči"..Po velmi vášnivé a hlučné debatě,a vysvětlování,že mé tehdejší upravené auto,má 2x víc koní než jejich Felicia,bylo ukončeno pouze domluvou,a mě zbyli peníze na tehdejší vánoce.. ;-) .Ovšem,vysvětlit mi co to je za přestupek větší zrychlení,to mi nedokázali.. -
Dylan McKay 19.12.12 17:00
V Uherské Brodě jsem udělal srandu kamarádovi. Na horním náměstí jsem jel omylem přes zastávku autobusu a zastavil nás měšťák a řekl, že tudy ne, že musím couvnout a jet spodem.
Tak mu povídám: "Děkuju, pane hasič, kdyby to vidělo nějaký městský hovado tak by mi to pěkně spočítalo!" No, smál se naštěstí taky... >:D
Nezlobte se, ale já fakt městskou policii rád nemám. -
white label 18.12.12 23:20
Tak hlavně se to nesnaž podrobněji rozebírat s policisty při silniční kontrole..., asi by tě pak netestovali jen na alkohol...
Aby to pak nedopadlo jako s tím borcem, co mu policajti řekli: "Pane řidiči, vidíte tady tu bílou čáru uprotřed cesty, asi už víte co máte dělat že..."
"Jasně chlapi, to dobře znám..." ...no a borec si klekne nad čáru a pokouší se jí natáhnou/šňupnout přímo do nosu. :-O >:-[] >:D -
Novic (Porsche team/GT-R team) 18.12.12 20:29
« Re: Octavia III
s tou sedackou jsem to moc nepochopil >:D nicmene kdyz jsem si na salonu nastavil v Rapidu sedacku ridice pro sebe tak jsem sedel az zalostne nakrivo, sedacka je snad co nejvic vlevo to jde a pedaly zase naopak snad co nejvic uprostred, ve 106 taky sedim na krivo to bude asi v kazdem normalnim aute ale zanedbatelne a tohle by asi Rapid mel mit vychytanejsi kdyz je o 15let novejsi a o dve tridy lepsi (cist vetsi)

Máš to vymakané, barva folie dokonale a nekompromisně sladěna s baňkami, mašličkami a zvonečky... :yes: >:-[] ;-)