Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.02.11  23:03

« Re: jaro klepe na dveře, a ty nejdou otevřít

Tady přesně podle zákona schválnosti, jen co jsem vyjel v jednu po obědě z myčky, začalo pršet a ještě nepřestalo. A to tady před tím tři dny svítilo sluníčko. To by jeden padnul.... :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.02.11  22:52

« jaro klepe na dveře, a ty nejdou otevřít

Snad ještě zítra budou suché silnice- chtěl bych provětrat gripena...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.02.11  20:23

« Re: Re: Řekli jste dneska svým blízkým,že je máte rádi?

Přesně jak píšete. Tomu co se stalo se nedá už ani divit. Denně bych mohl popisovat několik nebezpečných situací řidičů deb.ilů.
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 09.02.11  18:43

nechte chmuru, o vikendu ma byt zae pouzitelne na vyjezd do okoli:)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.02.11  16:17

Chobote, díky za ten odkaz. Úžasný filmík! Mě rozesmál už zip tou honičkou, ale tys to dorazil. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.02.11  15:55

Chuck Norris - samo, že to mělo být "peprnějších" výrazů!!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.02.11  15:20

« Re: Řekli jste dneska svým blízkým,že je máte rádi?

Pouštníku na, když jsi dnes rozlítostnělý, tak trochu balzámu na duši [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 09.02.11  15:19

No, byl jsm tím překvapen, vůbec jsem o tom nerozmýšlel, neboť jsem měl plnou hlavu žárovek a telefonů :-) . A hned jsem si vzpoměl, jak novináři sledovali ňákýho politika a pak jim to bylo taky předhozeno :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 09.02.11  15:09

co to znamená paprnější výrazy? podívej mládenče takhle by to nešlo!?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.02.11  13:59

Jaký už je to tu, Bude? >:D >:D Poď sem, poď sem hele! Jo? Hele hele, s takovejma my sme hotový raz dva! :-! >:-[]

Jasně zipe, však já jen .....znáš mě.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.02.11  13:39

No Poustníku, ani ne, byl celkem provoz, takže jsme jeli pomalu. Ale on celkem drsně předjel některá auta, takže jsem taky musel občas přidat, nicméně jsem jel bezpečně a tak aby se nikomu nic nestalo. :yes:

edit: Však mě znáš, já jsem klidná povaha!!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 09.02.11  13:38

Aha, už je to tu >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.02.11  13:31

Takže ty jsi tu dodávku pronásledoval rychlostí 150 km/hod??? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 09.02.11  13:31

Měl jsi štěstí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.02.11  13:29

Asi tak 10 km. Nechtěl jsem ho zastavovat přímo na silnici. Kdyby neodbočil do té Kutné Hory, tak bych se za ním už nehnal, ale když odbočil, tak jsem ještě chvilku v pronásledování pokračoval. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 09.02.11  13:24

A jak daleko jsi za ním jel? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.02.11  13:06

6 zmařených životů je sakra dost!! Já měl dneska taky na mále a nejhorší na tom je, že bych za to asi ve finále mohl já. Vjížděl jsem z vedlejší na hlavní a když jsem byl v polovině manévru, tak se z poza zatáčky, která je od té křižovatky asi 40 metrů, vyřítila dodávka asi tak 130 km/h. Já jsem na poslední zastavil a dodávka proletěla, bez jakéhokoliv náznaku spomalení asi 15 cm před mojim předním nárazníkem. Podotýkám, že to bylo v obci. Takže si umíte představit, jak jsem se rozpálil. Nakonec jsem dodávku pronásledoval až do Kutné Hory, kde pán zastavil u jednoho krámu. Řekl jsem mu pár peprných výrazů a s pocitem zadostiučinění jsem si dojel umýt auto. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.02.11  11:49

Jo, ruská ruleta. Je to otázka pro psychology. S pistolí u spánku to nikdo neudělá, ale s autem ano. Já se při řízení snažím předvídat za ostatní a neustále čučím před sebe jak blázen. Vím,jak mi vadí třeba pčíknutí, to je desetina vteřiny, kdy člověk není ve střehu. Proto mě i rozčilujou moje děti, když zezadu řvou, že jim do dvou vteřin nepodám pití, nebo kapesník....To jsou taky chvilky, kdy se může něco stát a já si chci počkat na přehledný úsek. No zaklepejme to, zatím nic. ;-)

Matt26, jo, jo.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 09.02.11  11:39

Poustníku...úplne ťa chápem :-| . Keď človek vidí niečo také, myslí len na svojich blízkych a chce aby boli v poriadku.
    K tej nehode: V dnešnej dobe, ak už ani rýchlostná cesta so zvodidlami (ktoré by mali teda fungovať) nie je bezpečná, tak už teda neviem. ;-\ Človek môže byť v strehu, opatrný, predvídavý, priebežne sa dívajúci do spätného zrkadla. Ale asi len málo kto by predpokladal, že sa na Vás prirúti niečo z protismeru. Tie fotky boli fakt hnus 8-s . Pozastavovať sa nad tým, že to bola vodička v luxusnom aute, ktorá bola vinná a doplatili na to 4 ľudia sa už nebudem. Posledné čo videli, bolo rútiaci sa predok modrého BMW...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.02.11  11:28

taky jsem to cetl, taky me nad tim popadaly chmury, ale vubec se uz nedivim. Vcera jsme s Matejem jeli na lyze jen 50 kilaku za Brno. Uhybal jsem v protismeru jedouci predjizdejici dodavce, jejiz ridic do te tahle zatacky na okresce vubec nemohl videt a zrejme pocital s tim, ze mu v pripade, ze se tam nekdo objevi, proste uhne.. Cestou zpet zase jedeme v kolone cca 10ti aut a dvou kamionu s navesem. To vse predjizdi najednou auto velikosti Renaultu Espace. Nez cely manevr dokonci, ocitne se na konci celeho stoupani, za jehoz horizont celou dobu nemohl absolutne nic videt.. mohl jet 120 nebo i vic

zacina to bejt ruska ruleta. Bohuzel i pro ty, kteri jsou pouhymi divaky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…