Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 12.02.11 10:56
« Re: dobrý skutek
My kupovali zatím 2, plus jedna se bude kupovat na jaře >:D lekárničky taky 3, vesty už mame dýl >:-[] ...tak doufam, ze mi tu pred barakem aspon tedka jednou posoli za to silnici, az bude namrzla jako včera 8-s ....jinak jsem četl článek, že úbytek úmrtí za volantem je hlavně především zvyšováním bezpečnosti :-) ..ja bych to rozdělil pul na pul....z části zlepšujícími se vozy a z té druhé cenami benzínu...i když ted nedávno mě potěšila OMV když zlevnila cca o 40 haleřu/litr ....pořád je to dost, ale tak bylo to příjemné překvapení, když jsem v tu chvíli tankoval do Legacy plnou ob 3 dny >:D Jinak díky cenám nafty firma v které pracuji přechází na CNG....nechali si v arealu udělat tankovací stanici kupujou k tomu určená auta a postupně se vše obměnuje... -
Dylan McKay 11.02.11 10:43
« dobrý skutek
Nenechal jsem si pokazit náladu špatným počasím, a zajel se do garáže alespoň pomazlit s Carrerou. Holt bude ještě odpočívat.
Potom jsem si zajel na poštu. Zrovna vyjížděl nějaký starý pán s Fabií. Tak jsem zastavil abych ho pustil. O kus dál jsem chtěl zaparkovat, a najednou slyším troubení. Tak jsem se koukl, a on to ten starý pán! Troubil na mě že zdržuju a mlátil se přitom do hlavy jako cvičenej šimpanz. Zbytek jste si málem přečetli v novinách- ale zachoval jsem si chladnou hlavu a v klidu zaparkoval. Starý pán se sice pořád mlátil do hlavy, ale když jsem ho pořádně viděl, dal jsem mu stejně den, maximálně dva...
Inu, za dobrotu na žebrotu... >:D