Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 22.02.11  21:55

« Re: Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!

to vis, vzdy se nejakej duvod najde
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.02.11  21:18

« Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!

Benzín zdraží během pár dní o 2 koruny. Prý kvůli Libyi... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.02.11  08:56

« Re: Go West!

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes: :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  19:48

« Go West!

Děkujeme západním sousedům za tu kvalitku, kterou jsme vždycky tolik záviděli!

Připadáš si malátný?
    Můžou za to ftaláty.
    Varování před toxiny,
    dej si maso s dioxiny,
    chceš peroxid vodíku?
    Tak ten najdeš v pudinku!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  18:58

« Re: DOKTOŘI

Jen musíme termín tuneláři změnit na dépéháři...
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 20.02.11  17:37

vsechno jsou to zlodeji a tunelari.
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.02.11  17:29

ty jo asi nejlepší názor co z tebe kdy vypadl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  14:22

Pravice nebo levice- je to úplně jedno. Oba směry vedou do pr.dele. Nevládnou tu strany, ale mafie.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  10:35

E5: Dalo by se to napsat přesně naopak, minimálně do 4/5 toho článku. Jak je to v reálu, to je věc druhá a čím byl pisatel motivovaný, věc třetí. Alespoň má výhodu v tom, že peníze, které si vydělá jdou k němu, nebo k jeho šéfovi a jeho firma ví, co si dovolit a co se jí nevyplatí. To už je ale jiná píseň. Budeme moct samozřejmě napsat podobnou zprávu i od jiných, třeba pekařů ;-)
    PS: Jestli měl deset, tak mu gratuluji, to já mít na fakultce nebudu, možná ani z poloviny. Možná se taky dal na špatný přesycený obor, ESF vychrlí absolventů bez uplatnění tolik, kolik se ji vyplatí k provozu. To jsme opět ale jinde.
    PS2: Před nedávnem vyšla statistika absolventů MUNI. Bylo tam moc pěkné srovnání toho jaký je zájem o absolventy jednotlivých fakulty, jejich průměrné nástupní platy a srovnání před 10 lety. Nejlépe na tom byli a jsou absolventi Fak. informatiky cca 28 000, druhá byla tuším právě ESF s nějakými 23 000, kupoduvi za těch 10 let se jejich postavení tolik nezměnilo, tím myslím náskok. Pak následovali právnici, což jsem nečekal. Za nimi teď jsou absolventi FL, kteří tuším přeskočili nějakou sportovku a před námi teď jsou absolventi pajdáku, kteří za těch 10 let zaznamenali skok z nejnižších příjmů na příjemný průměr. Nejhůře tradičně filda. Byla tam i FSS, rozhodně ne nejhůře, ale kde, to nevím. Asi to tam vytrhávají studenty genderu
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  09:56

Také přeji (pozdní) dobré ráno a přidávám odkaz: [odkaz] Nejspíš to už všichni znáte, ale třeba se najde ještě někdo, kdo ne... :-)

Ron: Ústecký kraj je jedna velká černá díra... Tedy ne, že by to bylo jinde výrazně lepší, spíš je to tam zásluhou několika místních borců víc vidět... A bohužel se to zdaleka netýká jen Krajské zdravotní... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  07:43

Dobré, Zino, dobré...

Já sem ještě hodím něco, co se týká tématu aneb drž hubu nebo letíš: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.02.11  07:24

tu su rozpisane hotove slohove prace >:D tak ja poprajem aspon dobre nedelne ranko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  02:32

E5: Samozřejmě, těch řvounů je tam moc, nelíbí se mi to taky, nedělá to dobrý obraz tomuhle povolání, bohužel tohle se najde všude... :-|
    Ještě to pár dní to bude vřít, říďa z Vinohrad ustoupí, Dr. Engel odtamtud stejně za čas odejde nebo se tam za rok dva změní ředitel, oba tam dlouho nevydrží, v U.Hrad. panovi řediteli taky domluví do duše, hlavně zjistí, že neušetří a další diplom si na nástěnku nedá (sice machruje, ale Třinec SOSna je stejně v ekonomickém hodnocení před ním :-) ), bude klid, nějakou dobu, jak dlouhou záleží na reformě. Jen si nejsem jist, jestli když se opravdu nastolí ty standardy, tak nebudou pro změnu stávkovat někteří pacienti... to bude dlouhá diskuze.
    Jinak viděl jsem i nabídku třeba do farm. společnosti. Nástupní plat 25 čistého, firemní auto, mobil, NTB, osobní ohodnocení, plus bonusy a růst platu zaručen... a žádná zodpovědnost, resp. zažalují tě za pochybení těžko. Vzhledem k tomu, že tam jedná známá bývalá veterinářka taky pracuje a jak se jí daří, není to vůbec nabídka k zahození. Jen teda neláká mě to po té stránce morální, nebo spíše akční... představa s jakými ideály do studia člověk šel a pak skončí jako "obchoďák"? :-| Ale mám spolužačku, která by po tom jistě chmátla a asi to veme... Bude spokojená, já pak budu asi stávkovat, páč si chci vybrat platově, přesčasově a zodpovědnostně asi nejblběji jak to jen jde. No uvidíme... :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  02:20

Já vím, dělal jsem si legraci, už jsem několik nástěnek s nabídkami volných pracovních míst viděl... A vlastně už jsem tady svůj postoj k "stávce" doktorů zveřejňoval, v zásadě mají mou podporu, ale malinko se to teď, za přispění pár aktivních tahounů, začíná posunovat směrem k poloze ad absurdum... Té většině idealistů se to už bohužel úplně vymklo z rukou a je z toho jen další boj o moc...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  02:09

E5: Neboj, oni práci najdou, možná ještě lepší. ;-) Stačí mrknout, teda teď už ne, teď by to mohlo být zkreslené oněmi odchody, ale před tím se stačilo podívat na stránky nemocnic a není jediná, která by nehledala lékaře na všelijaké obory. A že se už tak pomalu rozhlížím, tak víc kde se co hledá. ;-)
    Třeba nástěnka s volnými prac. místy na studijním je tak plná každý rok, že není kam věšet další nabídky. To je jedna z výhod tohodle studia, sice placené to není jako TOP, ale najít práci není problém. ;-)
    Kamarádi berou i stupendia od nemocnic, že u nich nastoupí po škole a to i na oborech, které byly kdysi výběrové (chirurgie i ortopedie). Dneska je výběrové spíše kožní a oční, protože když na nich získá atestaci, tak se ženou do vlastního nebo do soukromých klinik s několikanásobně vyššími než nemocničnímu příjmy. To je možná další obraz toho, kdo a proč stávkuje a je nespokojený.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  02:00

To jo, zvlášť pro ty doktory, kteří v naivně idealistické soudržnosti a s vidinou růžově nastíněných lepších zítřků podali výpovědi a od příštího měsíce budou bez práce... Ještě, že máme ESF, budeme je všechny rekvalifikovat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  01:54

Já se přísahám vyhýbám, dokonce jsem byl poslední odvodu z celého města, byl odveden s odkladem a pak povinnou vojenskou službu zrušili, páč jsem nechtěl přísahat... >:-[] A promoci asi taky kašlu, žádná přísaha nebude >:-[] Přísahám! >:D Srandičky srandičky, ale ono to je vážná věc :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  01:48

Aha, tak to jo... přísaha je vážná věc :-) hlavně bacha na to, přísahat někomu věrnost až za hrob a nepojistit si to předmanželskou smlouvou... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  01:33

E5: WL tvrdil, že nesmí, protože prý nějaká přísaha, kterou skoro nikdo nečetl a už vůbec nikdo ji nesložil, nicméně veřejnosti ji má v ústech neustále ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  01:25

Vždyť to snad nikdo netvrdil... a není právo na stávku dané zákonem? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…