Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Prase 23.02.11 18:30
« Re: Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!
ty si ale mudrc nicméně dokážeš pobavit :-) Pokud myslíš vážně to co si napsal díky za pobavení >:D >:D No valim do chlívku abych nepuknul smíchy nejdřív švihák teď ty fakt bomba mohli byste dělat scénky v televizi na téma životní pravdy :-)
Jinak jelikož jsem absolvaval cca. 20 pohovorů ohledně zaměstnání tak ti mohu říct že kvalifikace nikoho nezajímala zajímala je maturita ale z jakýho oboru fakt ne :-)) dále se hodí plynná AJ, N nebo jiný jazyk, známý a praxe a práce je skoro jistá :-) -
Prase 23.02.11 18:03
no budeš se divit ale znám kupu lidí co dělaj za plat pod 10 tis. vcelku je lituju za to bych ani nevstával takže když mám toto srovnání mohu říct ano jsem borec >:D Jinak porsche mít nikdy nebudu můj sen byl je a bude felicie kabrio... Jinak nevím jestli pracuješ nebo studuješ ale zas taková pr*del sehnat práci není když samozřejmě nepočítám pokud tě někdo někam dosadí přes známý :-) -
Brandon Walsh 23.02.11 17:19
rony nieco pravdy na tom bude ale v mojej hlave si stale zafixovany ako student po promociach mi napis sz aby som si ta vedel zaradit >:D
inak pri prevoze spoluziacok davaj pozor kde zanechavaju zbytky vlasov vedia z toho byt problemy a veta viezol som mamu vzdy nezaberie >:D -
Ronault. 23.02.11 17:11
Zdendino: Nebudu kde kdo co a jak vydělal, co vím, je moje věc a jejich věc :-) ;-)
No už jsem se lekl, že dostáváš 8000, jsem ti chtěl poslat normálně stokorunu >:D ;-)
Tak dobrá, až budeš mít Porsche, tak se o tom potom pobavíme :-)