Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 25.02.11 21:56
« záloha aloha X.
Vážení diváci, všechno jednou končí, i naše zálohová telenovela. Desátý díl je úplně poslední. Prodejci mi dnes vyplatili alespoň část zálohy, a já jsem rád, že už se nemusí nijak prodlužovat, přitvrzovat, a čekat...
Hráli:
Dylan McKay
Fantomas
Beckham
a další
Režie:
Toje Život
Střih:
Hezkou Holku
Kostýmy:
Calvin Klein
Armani
Jack Jones
Zvuk:
Šesti Válec
Produkce:
Poli Cie
Pro filmové studio MACZ s.r.o. vyrobil Kurvadrát 2011 -
Prase 23.02.11 18:30
« Re: Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!
ty si ale mudrc nicméně dokážeš pobavit :-) Pokud myslíš vážně to co si napsal díky za pobavení >:D >:D No valim do chlívku abych nepuknul smíchy nejdřív švihák teď ty fakt bomba mohli byste dělat scénky v televizi na téma životní pravdy :-)
Jinak jelikož jsem absolvaval cca. 20 pohovorů ohledně zaměstnání tak ti mohu říct že kvalifikace nikoho nezajímala zajímala je maturita ale z jakýho oboru fakt ne :-)) dále se hodí plynná AJ, N nebo jiný jazyk, známý a praxe a práce je skoro jistá :-) -
Prase 23.02.11 18:03
« Re: Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!
no budeš se divit ale znám kupu lidí co dělaj za plat pod 10 tis. vcelku je lituju za to bych ani nevstával takže když mám toto srovnání mohu říct ano jsem borec >:D Jinak porsche mít nikdy nebudu můj sen byl je a bude felicie kabrio... Jinak nevím jestli pracuješ nebo studuješ ale zas taková pr*del sehnat práci není když samozřejmě nepočítám pokud tě někdo někam dosadí přes známý :-)

Ale začne nová telenovela- O2! Dva dny jsme si doma užívali wi-fi. Dnes přestalo fungovat. Tak jsme volali co se děje, a oni řekli, že ho odpojili. Proč? Protože nám omylem poslali ještě jeden modem. Kurvadrát že já s tím O2 furt něco musím řešit! >:D