Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 03.03.11 14:31
« Re: Kurvadrát na kvadrát
a akych robotnikov mame u nas na chodniku medzi panelakmi opravovali kanalizaciu alebo nieco take vykopali jamu a dali pred to znacku zuzena vozovka a prikazana 40 ka >:D cesta siroko daleko nikde mat mobil s fotakom tak prilozim dokaz >:D -
Brandon Walsh 02.03.11 23:15
« Re: Kurvadrát na kvadrát
lepsie raz vidiet ako sto krat citat
mam za sebou neoficialny cigaretovy zraz cca pred hodinou som zaparkoval na jedno parkovisko trochu dalej stalo par aut konkretne hnusne spinava puma, brutalna remusova tigra a novy swift vsetko chlapci cca 18 rokov samozrejme auta rozsvietene ako vianocne stromceky a nastartovane vsak otecko benzin zaplati. Toho swiftujuceho mi bolo luto nebol obleceny v FF design ceny tesco a mal auto umyte. Trochu mi bolo luto ze moj nalesteny zlutasek odpociva v garazi ale co viac mi prislo luto ked sa chlapci rozhodli niekde ist a jeden krici na druheho konkretne na stojaceho pri pume nieze zamknes lebo ho uz nikto neotvori zober doklady a nechaj odomknute >:D tak co si ma o tomto clovek mysliet ked som sa za pol hodinku vracal auta tam uz neboli a odchadzala stadial dopravna policia >:D