Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.03.11  18:02

« Re: Kurvadrát na kvadrát

ale ocenim len ked som okolo znacky behal 40 tak som sa trochu zapotil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.03.11  17:24

Neoceníš snahu, Zino? Lepší než kdyby tam dali dej přednost v jízdě..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.03.11  14:31

a akych robotnikov mame u nas na chodniku medzi panelakmi opravovali kanalizaciu alebo nieco take vykopali jamu a dali pred to znacku zuzena vozovka a prikazana 40 ka >:D cesta siroko daleko nikde mat mobil s fotakom tak prilozim dokaz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.03.11  06:45

Netušil jsem, že u vás máte takové gangy. To u nás máme x-gangy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.03.11  06:39

Brandone, nevím co ti ušlo ( >:D ), ale prostě mi přišel pásek.
    Poustnik, kdyby takový papír byl, tak je jistě spolehlivý jako 911tka a neprotrhává se... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.03.11  23:15

lepsie raz vidiet ako sto krat citat
    mam za sebou neoficialny cigaretovy zraz cca pred hodinou som zaparkoval na jedno parkovisko trochu dalej stalo par aut konkretne hnusne spinava puma, brutalna remusova tigra a novy swift vsetko chlapci cca 18 rokov samozrejme auta rozsvietene ako vianocne stromceky a nastartovane vsak otecko benzin zaplati. Toho swiftujuceho mi bolo luto nebol obleceny v FF design ceny tesco a mal auto umyte. Trochu mi bolo luto ze moj nalesteny zlutasek odpociva v garazi ale co viac mi prislo luto ked sa chlapci rozhodli niekde ist a jeden krici na druheho konkretne na stojaceho pri pume nieze zamknes lebo ho uz nikto neotvori zober doklady a nechaj odomknute >:D tak co si ma o tomto clovek mysliet ked som sa za pol hodinku vracal auta tam uz neboli a odchadzala stadial dopravna policia >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.03.11  22:07

Když jsi tomu značkování tak propadnul, nevyrábějí toaletní papír s potiskem Porsche? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.03.11  21:24

aky pasek porsche ? nieco mi uslo ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.03.11  21:10

Tak jsem si ten steak dal, a pochutnal jsem si. A žádný běhání! Pomalu jsem si šel lehnout, abych do rána neměl hlad... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.03.11  21:09

Ahoj, gripena vytáhnu asi v pátek, ale jen na chvilku. Už mi přišel ten pásek Porsche! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.03.11  20:55

Tak tady jezdí na kolech celý rok, takže se to tu moc nekolesí. :-) Podle vzoru "nezelení".....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.03.11  20:47

poustnik cele si to pochopil koluje sa tu a po zapade slnka do vychodu sa nejazdi kvoli namraze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.03.11  20:33

Co je to kolesit? Koleso je kolo, ale že by se venku kolovalo, to zní nějak podivně. V Brusáči byla ráno námraza, ale přes den krásně.

Švihák - Jo, vyběhávat steak, nebo prchat před ženami, ono to vyjde na stejno.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.03.11  15:51

vonku sa nam to uz zacina kolesit ja este pre istotu do polovice mesiaca ostanem zimny zrejme ma caka este nejaka cesta a nechcem zbytocne riskovat ako je na tom gripen ? planuje sa prebudenie ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.03.11  00:15

Poustniku, vyběhat steak? Taková škoda! Zítra si dám pořádnej steak! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.03.11  20:32

Brandone, to jako když se manžel vrátí předčasně domů, a ještě není vařeno? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.03.11  09:30

to je ten lepsi pripad horsie je vybehat zensku ked sa manzel vrati predcasne domov >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 01.03.11  09:21

Nejlepší je se pořádně nažrat a pak si lehnout na gauč, protože vám doktorka zakázala hubnout >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.11  09:16

Poustník
    ...takže radši rozdýcháš/rozchodíš ženskou, než vyběhat steak, jo? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.03.11  09:12

« Re: Kurvadrát!

dylan tato etapa zivota by mala prist az o par rokov potom nasleduje etapa nevidel som si ho kvoli bruchu roky >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…