Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 12.03.11 11:35
« Re: matte black
Chuck: Mně se japonský styl driftování nelíbí, to není podle mě driftování, že před zatáčkou vemeš za ručku a pak to plynem udržuješ v jízdě bokem, jo v rally se to tak dělá, to mi nevadí, ale mnohem líp vypadá když se do driftu dostaneš rozhozením anebo přehnanou rychlostí a následným prudkým dobržděním v zatáčce a rychle plyn. -
Chuck Norris 11.03.11 23:18
najdeš na netu i pěkný japonský drift party s lancerama... ono lidi co si to koupí nejsou asi zrovna masovými uživateli youtube a podobných věcí:-) mají tak trošku jiné potřeby a možnosti... kdybych nebyl socka tak určitě nesedím tam kde sedím teď čímž jsem vás nechtěl urazit... -
David Silver 11.03.11 21:54
Dylan: no opatrnej, řekl bych, že tomu slušně dával :-) s takovýma autama moc driftů na youtube není.. teda ono s žádnýma pěknýma autama na youtube moc driftů není, když vynechám ty megaupravený Nissany Silvia a podobně, co s nima driftujou japončíci >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:39
věř tomu že ta s8 je v reálu moc pěkná!!! černý kola a lišty dle mě určitě ne... to auto je barevně naprosto jednolité!!! tak to bylo myšlený... jediná věc co na tom není nabarvená na šedivou je znáček s8 vpředu a vzadu... pak těsnění a okna jinak vše:-) vypadá to krásně predátorsky jak z nějakýho postapokalyptickýho světa.... -
Chuck Norris 11.03.11 16:28
to je ona:-) frajer je gurmán... ještě má v plný palbě minulou sedmičku (ale ne v plný palbě co se prodává na sauto ale ve skutečně "plný") možná ještě nějaký drobotě ale taky jezdí s kabriem od rolsu drophead coupe... A8 vedle něj jako smart vedle passatu a stejně to má jen dvoje dveře >:D >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:27
koho zajímá smrt tisíců?! nikoho... tragédie jednotlivců je v médiích vždycky více tragédií než smrt tisíců lidí... koho zajímá že v líbyi umřelo už x tisíc lidí x českých okresních měst jen kvůli tomu že západ včetně nás si nechce špinit ruce s někým kdo jim dodával černou krev ekonomiky... všichni se tady opájej jaké mají mocné organizace schopné zmrazování jakýchsi účtů a operující se spoustou techniky ale jsou naprosto k ničemu... kdy napsoled zasáhly mocnosti proti násilně potlačeným masovým protestům v diktatůrách? kdy naposled sesadily diktátory potlačující ZLP ? proč byla válka v iráku a né v líbyi? je tu spousta konspirativních otázek.. zkuste si na ně odpovědět.... budete paranoidní? nebo ne? to je jedno... ikdybste byli prezident USA nezměníte to... -
Chuck Norris 11.03.11 16:14
a co třeba když jsme u toho limuzíny jako A8, 7, S, LS? na ně matná nejde? neví jestli jí majitel ještě má ale po praze jezdí S8 v matný šedý... a vypadá naproto úžasně... člověku se nejdřív hnusí pak si na to zvykne a pak je z toho úplně mimo...