Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.03.11  13:24

« Re: matte black

Dnes výročí vstupu ČR do NATO a nad ČR prolétá C5 Galaxy >:-[] :yes: :-) :-) Krásný hovádko! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.03.11  11:35

Chuck: Mně se japonský styl driftování nelíbí, to není podle mě driftování, že před zatáčkou vemeš za ručku a pak to plynem udržuješ v jízdě bokem, jo v rally se to tak dělá, to mi nevadí, ale mnohem líp vypadá když se do driftu dostaneš rozhozením anebo přehnanou rychlostí a následným prudkým dobržděním v zatáčce a rychle plyn.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.03.11  11:02

Chucku, to je trefný! Ale to že sedíš ve své luxusní jachtě na druhé straně planety už nenapíšeš, co? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.03.11  23:18

najdeš na netu i pěkný japonský drift party s lancerama... ono lidi co si to koupí nejsou asi zrovna masovými uživateli youtube a podobných věcí:-) mají tak trošku jiné potřeby a možnosti... kdybych nebyl socka tak určitě nesedím tam kde sedím teď čímž jsem vás nechtěl urazit...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  21:54

Dylan: no opatrnej, řekl bych, že tomu slušně dával :-) s takovýma autama moc driftů na youtube není.. teda ono s žádnýma pěknýma autama na youtube moc driftů není, když vynechám ty megaupravený Nissany Silvia a podobně, co s nima driftujou japončíci >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  21:52

DS, ten astonista může bejt rád, že mu neodešla spojka. Možná proto byl tak opatrnej... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  21:05

Chuck: takže i motor jo? :-O
    Brandon: Jono, když jsem kdysi projížděl videa na youtube a najednou jsem narazil na tohle, musel jsem si ho pustit 10x za sebou! :yes: >:D prostě skvělý, ty astony jak mají kovovej zvuk to bomba! :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.03.11  20:05

krasna s8 a to video davide :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.03.11  16:39

věř tomu že ta s8 je v reálu moc pěkná!!! černý kola a lišty dle mě určitě ne... to auto je barevně naprosto jednolité!!! tak to bylo myšlený... jediná věc co na tom není nabarvená na šedivou je znáček s8 vpředu a vzadu... pak těsnění a okna jinak vše:-) vypadá to krásně predátorsky jak z nějakýho postapokalyptickýho světa....
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  16:33

Chuck: >:D >:D :yes: Tak to má hezkou sbírku :-) Vypadá hustě, jenom bych nedával do šedý kola a lišty kolem dveří, lišty chromový a kola černý, podle mě by to vypadalo o něco líp :-)
    PS: co máš teda ty v garáži? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.03.11  16:28

to je ona:-) frajer je gurmán... ještě má v plný palbě minulou sedmičku (ale ne v plný palbě co se prodává na sauto ale ve skutečně "plný") možná ještě nějaký drobotě ale taky jezdí s kabriem od rolsu drophead coupe... A8 vedle něj jako smart vedle passatu a stejně to má jen dvoje dveře >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.03.11  16:27

koho zajímá smrt tisíců?! nikoho... tragédie jednotlivců je v médiích vždycky více tragédií než smrt tisíců lidí... koho zajímá že v líbyi umřelo už x tisíc lidí x českých okresních měst jen kvůli tomu že západ včetně nás si nechce špinit ruce s někým kdo jim dodával černou krev ekonomiky... všichni se tady opájej jaké mají mocné organizace schopné zmrazování jakýchsi účtů a operující se spoustou techniky ale jsou naprosto k ničemu... kdy napsoled zasáhly mocnosti proti násilně potlačeným masovým protestům v diktatůrách? kdy naposled sesadily diktátory potlačující ZLP ? proč byla válka v iráku a né v líbyi? je tu spousta konspirativních otázek.. zkuste si na ně odpovědět.... budete paranoidní? nebo ne? to je jedno... ikdybste byli prezident USA nezměníte to...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  16:19

Chuck: tahle? [odkaz] před pár dny jí i na czechexotics.com fotil..
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.03.11  16:14

a co třeba když jsme u toho limuzíny jako A8, 7, S, LS? na ně matná nejde? neví jestli jí majitel ještě má ale po praze jezdí S8 v matný šedý... a vypadá naproto úžasně... člověku se nejdřív hnusí pak si na to zvykne a pak je z toho úplně mimo...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  16:03

Od rána sleduju japonskou tragédii. Hned bylo jasné, že nebude 20 obětí, ale možná přes sto tisíc...
    Je to zvláštní svět. Na jednom konci umírají po tisících lidé, na druhém se dohadujou o kolik se kvůli tomu zdraží ropa.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  09:31

Brandon: ten by mi stačil ikdyby nebyl ani nabrvenej >:D [odkaz] ten zvuk!!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.03.11  08:52

ani ten aston nie je na zahodenie
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.03.11  08:50

Ty Maserati vypadaj suprově! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  07:49

A ještě Aston: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  07:48

Někdy se to ale nepovede, ne vždy černá všemu sluší: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…