Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 13.03.11 13:48
« Jaki si to mám vysvětlit?
Druhá letošní jízda s gripenem opět skončila policejní kontrolou. Chtěli vidět vše, od dokladů po vestu, dokonce jsem musel ukazovat, že je v lékárničce maska. První jízdu jsem zažil totéž. Nevím jestli je to náhoda nebo se policie zaměří na podobná auta.
Každopádně už jsem se na ně jako neusmíval jako dřív, už jsem byl docela otrávenej. -
certina 13.03.11 09:02
Ahoj zino,
fotky dodám, jen se mi toho teď tolik nahrnulo (práce, škola, víno, ženy, zpěv ;) ), že nemám čas vůbec na nic >:D :no: V týdnu si ještě musím dojet pro středy do alu a snad se mi podaří nechat nalakovat kliky, ale to budu zase celý den bez auta :no: -
David Silver 12.03.11 22:30
« Re: jak sjíždět pneu
Jojo, letí tudy většina těch nej letadel. C17 lítají jedna za druhou téměř každý den (jen dneska jsem žádnou neviděl >:D ), pak z vojenských ještě často létají KC135, ale ty lítají megavysoko, ještě se mi nepovedla ani jedna fotka aby byla kloudná... jinak Jumba, A340, jednou denně A380 (někdy 2x). Velká raritka je il anebo AN, ale ty jsem viděl jen jednou každýho.
OK, děkuju. Mrzí mě že jsme nakonec nejeli :-| -
David Silver 12.03.11 22:09
« Re: jak sjíždět pneu
Pro Dylana a i další co by je to mohlo zajímat...
Tady pár povedenějších fotek dnešního přeletu v podání Lockheedu C-5 Galaxy (US Air Force)
Pak ještě něco
Airbus A380-861 (Emirates)
Airbus A380-841 (Singapore Airlines)
Křižující se Boeing C17 Globemaster (USAF) s Boeing 737-700 (Air Berlin)