Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 15.03.11 11:32
« Re: jaro
tak som sa vratil z prezutia cestou som stretol mojho najvacsieho konkurenta >:D cierny leon ktory som tu davnejsie spominal konecne som si ho obzrel zblizka aj ked velke sance mi nedal je to cupra a chalan podla toho s nou aj jazdi >:D no nad upravou klobuk dole sam by som to tak farebne nezladil :yes: -
Dylan McKay 15.03.11 00:44
« smrt na D1
Včera ráno jsem se stal svědkem nehody na D1, kdy kaminon narazil do jiného kamionu vezoucího Audi Q7 a neovladatelný vletěl do protisměru, kde smetl několik osobáků, z toho jedno auto pod sebe. Dnes jsem si opět uvědomil, že i sekunda hraje v lidském životě obrovskou roli. Za mnou uzavřeli na dlouhé hodiny D1. Vypil jsem večer tři lahve vína, a myslel na pozůstalé, co se jim někdo nevrátil domů. Viděl jsem lidské tělo zohavené k nepoznání, které vídím před očima pořád. Hodně nepříjemný den. :-( -
Brandon Walsh 13.03.11 16:08
« Re: jak sjíždět pneu
dylan krasne auto na tych fotkach >:D takze dalsia kontrola ja som sa prave vratil domov v protismere na rovnej krasnej ceste niekde merali tak nestihali odstavovat auta robila sa im kolona jeden policajt bol iba na ceste a ukazoval kazdemu druhemu aby siel ku krajnici >:-[]