Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 17.03.11 21:07
« Re: jaro
tak jsem dnes snad po měsíci zase otevřel parádní blesk a hned vidím: nechal si rozmlátit palicema lambo za 13mil:-D no nic ale frajeři v číně nebo kde to bylo jsou docela vostrý když borcovi řeknou že to neumí opravit a ještě mu to poničej >:D a pak že se bohatí lidé v číně mají královsky... Á propos když už bych měl afekt a chtěl si rozmlátit svůj reventon tak bych si to rozhodně udělal sám a né bandou nějakých domorodců a zaplatil bych ppl aby ho dovezla před závoru továrny lambo s nějakým vtipným vzkazem... -
Chuck Norris 16.03.11 21:13
konečně někdo s natolik rozumným projevem bohužel na rozdíl od jistých českých masových médií ví takovou jednoduchou věc že fiat prodal licenci na žigulik a že se tudíž žádná krádež nekonala... málokdo ví že rusáci toho žigula drasticky překopali a z nanicovatýho papírového fiata udělaly symbol ruského myšlení který je symbolizuje doteď! -
Dylan McKay 16.03.11 21:04
Tak to já moc vzpomínek na klasická auta nemám. Strejda měl Žuk a potom Nisu. Možná někdo vzpomene na tyhle polské dodávky.
Ale abych byl zajímavej, tak si něco vymyslím....
Zrovinka jako můj děda, zrovinka tak! Když padl Němec, chtěl si děda vzít jako válečnou kořist matně šedého VW brouka. Jeho majitel, nějaký pan Ferdinand se auta nechtěl vzdát, a tak si do brouka sedl a zamkl se v něm. Děda vzal velké kladivo, a začal do brouka zběsile mlátit. Když už nemohl, pan Ferdinand vystoupil, a nestačil se divit. Z brouka se díky mému dědovi stal pohledný sporťák, který mám vlastně dodnes. A tak vlastně vzniklo Porsche 911. No fakt, nekecam! :-) -
Brandon Walsh 16.03.11 06:06
nemam elektrony spat ani 24 hodin a uz som pokrstil predny o obrubnik daval som pozor na zadne koleso a zrazu prisiel ten zvuk cely zivot sa mi premietol pred ocami >:D nastastie nie je to take hrozne no kazit si rano obzeranim sa mi nechcelo 8-s
wl taktiez to mal nove >:D dvojdverove a biele iba chvilu bola bordova z vyroby potom sa otcovi podarilo salto tak ju nalakovali na bielo kedze babka sa s tou farbou nevedela zmierit a stale chcela bielu potom ako prislo z lakovne vysla na dvor povedala ze sa jej to nepaci a slo sa naspat striekat na bordovo >:D