Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 24.03.11 00:40
« Re: Už je zase válka, prostě normálka.
mě to nikdo ukázat nesmí. V životě mám respekt před spoustou týpků ale před spoustou vůbec. Je to prostředím kde jsem vyrůstal. vypracoval jsem si averzi vůči svému okolí (a tobě>:)) díky averzi mého okolí ke mě. v postzakřiknutém období mého psychického vývoje jsem se na to vše vybodl a od určitého okamžiku jen čekám kdy příjde příležitost to svému okolí vrátit i s úroky:-) a zatím jsem ještě nenarazil... jednou to příjde já vím... ps takový sračky jako whisky nepiju. já rád ledové nebo slámové při nedělní večeři na bora bora... -
Ronault. 24.03.11 00:20
« Re: Už je zase superstar, prostě normálka.
Zino: Tak sorry, já tu jen hosťujem >:-[] >:D >:D A vůbec nevím (teda vím, normální člověk by do té poroty nelezl), proč vyberou největšího cvoku slovenské hudební scény, když tam mají takové osobnosti jako jsou kluci z H-S, IMT Smile atd. -
Ronault. 24.03.11 00:13
« Re: Už je zase superstar, prostě normálka.
Zino: Doufám, že o něm natočí (pokud už tak neudělali) kluci z Horkýže Slíže nějakou opravdou slovenskou pecku písničku >:-[] >:D Tohle je jediná R and B píseň, kterou mám rád: [odkaz] >:D >:D
Jak je to možné, že Rocková kapela natočí lepší R and B písničku než všichni hipo hopo hupo tupo rappeři dohromady? >:-[] >:D -
Ronault. 24.03.11 00:10
Chucku: Už nepij, ta whisky ti nedělá dobře >:D
Prosím tě, víš proč unikl trestu, protože v těch sandálech v ponožkách se blbě běhá >:-[] >:D A hlavně, ty by ses tedy dle fotky do nějakého fyzického vyřizování účtů pouštět neměl, tedy vlastně nikdo, je to známka primitivity (sorry, ale příjde mi to tak), protože třeba jednou narazíš třeba na white labela, nebo někoho s podobně vzrostlou postavou a udělá z tebe kaši >:D Já jen jednou vyjel na řidiče jiného auta, zamkl se předemnou v autě, ale nechtěl jsem mu dát přes hubu, jen seřvat. >:-[]
A fakáče? Toho ukazuju dost často a i mně ho často někdo ukáže, to je nuda, to rozhodí nějakého neurotika typu rythmus. >:D -
Chuck Norris 24.03.11 00:01
no... takhle z toho co tam psali jsem i já se svou prozíravostí byl mystifikován že se jedná o superstár... takže to byl nějaký jeho vedlejšák... PS: v moment kdy na mě někdo za volantem bez varování ukáže fakáče nedožije rána. udělal to jen jeden a unikl trestu jen díky naprostému nezájmu policie. od té doby jak jsem psal nedávno mám v autě něco čím se dá bránit a neustále to vylepšuju. Tím naprosto souhlasím s kýmkoliv kdo by se zachoval stejně jak on. Dobral jsem si borce co na mě měl keci v kauflandu "pod tričkem" a na tričku nápis zaměstnanec se jménem a když jsem mu oponoval a výslovně jsem ho žádal aby mi na to něco řekl a dokázal mi že se pletu a že jsem opravdu takový * jak o mě prohlásil držel hubu. proč si sakra za tím nestál? proč říká něco na půl huby čemu nevěří a nedokáže si to obhájit? tak jsem zticha ne? proč on mu nevysvětlil to proč na něj něco gestikuloval? -
Ronault. 23.03.11 23:42
Kvůli chování? Jen pitomec se nechá vyprovokovat v přímém přenosu v televizi, když na něj zírá půlka národa, tedy naštěstí se na tu kravinu už nedívá tolik lidí.
Aktuálně po kinech republiky běží za pár šlupek dokumentární filmy festivalu Jeden Svět, daleko lepší podívána než rythmus a parta kejhálů. -
Chuck Norris 23.03.11 22:01
a jéje tady to vře.... v blesku si dobíraj rhytmuse za to že prej vlítnul v reklamní pauze mezi diváky a chtěl si tam s někým něco vyříkat... sepsuli ho že to je grázlík asi neurvalec a další podobná slova co v blesku našel těžce pracující a vysokým iq obdařený člověk... dovedu si živě představit ty pubertální fakany a i to co na něj tak mohli pokřikovat a je naprosto nejvíc vtipný jak se pak (podle blesku) nikdo nepřihlásil když to po dotyčném rhytmus chtěl což už blesk už tak nějak nezajímalo ale mě to příjde jako fatální bod pro smysl celého článku... -
Ondřej Šámal 23.03.11 21:18
Však ano, pro Západ je důležité mít v čele Lybie "spojence", respektive někoho, kdo s nimi bude jednat. Dříve to byl Kadáffí, kterému odpustili i podporu terorismu, i absolutní nedodržování mezinárodního práva. Jenže v posledních týdnech začal masově vyvražďovat odpůrce prakticky v přímém přenosu, tudíž se stal nepohodlným. Případná pomoc zemí NATO opozičním silám, se bude následně revanžovat při sestavování budoucí vlády.
Holt, něco za něco, takhle to vždycky bylo, je a bude. -
lotus-esprit.cz 23.03.11 21:09
no pokud se nepletu tak v libii nepokoje zacly samy od sebe od casti naroda nikoliv cizi intervenci, proste po vzoru padu okolnich diktatur, to ze kadafi se lehko nevzdal a odpovedel silou a vzbourenci nemeli takovoy technicky prostredky k jeho zastaveni se "zapadu" hodi do skatulky tak proste vzbourencum pomahaji pod zastitou demokracie a nasledneho vlivu, no porad je lepsi mit nekde demokraticky smyslejici muslimskej stat, nez diktaturu v cele s cvokem. vemte si ze oni jsou co se techniky a zbani tyce na urovni ery vietnamu oproti "zapadu" s tim samozrejem souvisi taktika valceni a mnozstvi obeti. -
Ondřej Šámal 23.03.11 17:14
Já tady neobhajuju vraždění civilistů, jen píšu, že několik desítek civilních obětí je v porovnání s tisíci mrtvými zanedbatelné a nevyhnutelné číslo. Západ Kadáffího nezabije, stejně by to nepomohlo, v Lybii je třeba změnit celkovou vládnoucí strukturu. Navíc se plukovník, jako správný lidumil, jistě obklopil co nejvíce civilisty jako živými štíty.
S tím zásahem je to tak. Pokud by Západ nezasáhl, Kadáffí by vyhrál. Poté by pro výstrahu povraždil pár tisícovek odpůrců a další tisíce by zavřel. Takže ano, zásah je nutný, pokud povede k rychlé porážce stávajícího režimu. V opačném případě by místo desítek mrtvých civilistů, byly tisíce.