Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 25.03.11 18:50
« Re: Senna
Na Sennu mám zvláštní vzpomínku. Na salónu v Ženevě byla u Renaultu jeho formule, říkal jsem si že to je vůz šampióna, a on za několik týdnů zahynul... :'-(
I Prosta jsem měl rád. Já měl rád každého kdo jezdil v Renaultu nebo s motorem Renault (pro nepamětníky Williams-Renault)... -
ypsilon 25.03.11 15:44
« Re: Senna
talio-nazdar zavodniku :-) ..no ten dokument od toho nadsence jsem taky stahnul a to je k nicemu..dokument "senna",v odkazu, jsem prave nikde nenasel..mel premieru asi v listopadu v japonsku a do eu kin ma prijit snad nekdy v cervnu nebo cervenci..jestli si tenhle dokument stahnul,tak mi ,prosim, posli link,diky ;-) :yes: -
-
NoSwear 24.03.11 21:52
« Re: Už je zase válka, prostě normálka.
Tak to ti závidím :-) i když v Liberci tedka nekterá odpoledne bylo taky krásně...bylo to na takovou teplejší mikinu a na sluníčku na rozeplou ;-) ....Zalyžoval sem si na zdravotní komplikace tudle sezonu dost, tak už se těším až bude tepleji a do školy budu moci zase jezdit na inlinech, už mi chybí to 3x rychlejší cestování do školy :-) -
Poustnik 24.03.11 21:47
« Re: Už je zase válka, prostě normálka.
Lyže v pohodě, jezdili jsme jen do středy, to bylo i nahoře už asi 7 stupňů, ale byl jsem zase sám, bez dcer, takže jsem si to užil. Ve čtvrtek pak přišel déšť, ale to už jsem byl v Praze. Ale o víkendu zase mrzlo, takže vleky asi jezdily dál....když jsem jel v neděli ráno zpátky přes Rozvadov, byla všude bohatá jinovatka a mínus 3 stupně. Ale tady už je jarně...ráno zima, ale v poledne to leze k 15 až 17 stupňům, paráda, dneska jsem šel pro dceru do školky v krátkém rukávu. -