Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.03.11  19:20

« Re: Senna

hodně hezká je tahle část jednoho z dílu TopGearu věnovaná právě Sennovi [odkaz] a pak [odkaz] já ho nezažil, resp. zažil ale vzhledem k tomu, že jsem v roce 93 šel do první třídy nic moc, ale vím, že jsem na formule a rallye s tátou koukal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.03.11  18:50

Na Sennu mám zvláštní vzpomínku. Na salónu v Ženevě byla u Renaultu jeho formule, říkal jsem si že to je vůz šampióna, a on za několik týdnů zahynul... :'-(

I Prosta jsem měl rád. Já měl rád každého kdo jezdil v Renaultu nebo s motorem Renault (pro nepamětníky Williams-Renault)...
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.03.11  15:49

já našel další dokument o něm, má to cca 1,1GB a je to něco brazilsko-USA takže vesměs španělština.. spousta odkazů se vyskytovala ještě ráno na piratebay.org >:D >:D ta je ale teď nefunkční, jak to najdu tak ti to hodím sem do SZ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.03.11  15:44

talio-nazdar zavodniku :-) ..no ten dokument od toho nadsence jsem taky stahnul a to je k nicemu..dokument "senna",v odkazu, jsem prave nikde nenasel..mel premieru asi v listopadu v japonsku a do eu kin ma prijit snad nekdy v cervnu nebo cervenci..jestli si tenhle dokument stahnul,tak mi ,prosim, posli link,diky ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.03.11  15:10

tak jsem se na to koukal a jako skvělý, ale podle mě to není to co jsi si myslel, že jsi viděl to je podle mě tohle [odkaz] to na co jsi mi posílal ten odkaz je dílo jednoho nadšence do aut co sbírá různý starý záběry a pak si z toho dělá svoje "filmy"

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.03.11  14:15

taky bych poprosil o link na ten dokument,nemuzu ten spravnej najit,diky ;-) :yes: ..
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 25.03.11  09:40

Ahoj, nemohl byste mi někdo dát odkaz třeba do SZ na sosnutí toho dokumentu o Sennovi ?? díky moc :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.11  09:33

Jestlipak to nechal vystříkat i proti švábům? Ti jsou prý hodně odolní...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.03.11  09:25

Jj v tom dokumentu je krásně zachycený jak se nesnášeli ...Senna tam zase o Prostoj říká: On si prostě pořád stěžoval, na auto, na gumy a nebo na tým...já takovej nebyl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 25.03.11  09:17

Teda toho sem stejně jako A.Prost za života moc nemusel a ani film mě netáhne. Víte, že A.Prost když měl použít náhradní monopost po Sennovi nechal nějakou firmu demonstrativně vydezinfikovat celý kokpit? Tak se měli kluci rádi. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.11  09:10

Ne, ale sena i otavy mám v rodině na starosti já....... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.03.11  09:04

« Senna

Bre ránko, díval se tu už někdo na dokument o Ayrtonoj Sennoj , co vyšel 2010? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.11  22:39

« Re: Už je zase jaro, prostě normálka.

Poustník
    Díky moc, jj ty Jurkovičovy dřevěné "omalovánky" mají své kouzlo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.03.11  22:33

WL, už to máš ve fotogalerii. Pustevny se mi moc líbily, když jsem tam před několika lety byl, dali jsme si tam obídek.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.03.11  22:26

« Re: Už je zase válka, prostě normálka.

Ahoj jjar! Páni, tak jsi zpátky v ČR? Dneska jsme doma vzpomínali, chystáme se na příjemný víkend tam u vás, nejlépe ještě na jaře... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.03.11  22:18

« Re: cajun pajun cayman

Ten CHerokee je ale třída.... >:D

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.11  22:13

Poustník
    Tak nějak... >:-[]
    Máš email, ale můžu to klidně poslat Matheasovi...

ten tvůj aktuální odraz ve fotosoutěži je až hnusně dobrej, zase budu jen druhej... :-O 8-s >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.03.11  21:52

Tak to ti závidím :-) i když v Liberci tedka nekterá odpoledne bylo taky krásně...bylo to na takovou teplejší mikinu a na sluníčku na rozeplou ;-) ....Zalyžoval sem si na zdravotní komplikace tudle sezonu dost, tak už se těším až bude tepleji a do školy budu moci zase jezdit na inlinech, už mi chybí to 3x rychlejší cestování do školy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.03.11  21:47

Lyže v pohodě, jezdili jsme jen do středy, to bylo i nahoře už asi 7 stupňů, ale byl jsem zase sám, bez dcer, takže jsem si to užil. Ve čtvrtek pak přišel déšť, ale to už jsem byl v Praze. Ale o víkendu zase mrzlo, takže vleky asi jezdily dál....když jsem jel v neděli ráno zpátky přes Rozvadov, byla všude bohatá jinovatka a mínus 3 stupně. Ale tady už je jarně...ráno zima, ale v poledne to leze k 15 až 17 stupňům, paráda, dneska jsem šel pro dceru do školky v krátkém rukávu.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.03.11  21:18

Škoda, to už jsem tu byl ;-) teda v Lomnici jsem patky po práci cca od 5 a pak o vikendu, jinak sem v praci nebo v Liberci na škole. A v Belgii je to s památkami jiné? >:D Jinak jaké byly lyže? Já uzavřel sezonu předminulý týden :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…