Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 01.04.11  09:25

« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

Nesmysl, to nemůže nikdy fungovat. Pokud mi přidá vláda peníze na pořízení nového auta, tak se o tom můžeme bavit, ale já chci shodné auto jako mám, takže si vláda bude muset připravit tak 500 000,- na osobu.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.04.11  09:24

Dočetl jsem se, že budou na čelním skle nálepky s čipem, pro snadnější kontrolu barevně rozlišené. Auta do 7mi let budou mít nálepku zelenou, ta starší červenou. Samozřejmě se počítá s podvody, ale ty odhalené mají být trestány pokutou do výše 5000 Kč a 5 bodů... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.04.11  09:20

to jsem zvedavej,jak se to bude kontrolovat..asi bude naka "brana pred branami centra" plna serifu,kteri budou cekovat maly tp..to aby si kluci vzali kalkulacky a john jim k tomu zase napsal nakej manual >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 01.04.11  09:10

« Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

Si dělaj pr.del ne? 8-s Tak to budu parkovat před městem >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.04.11  09:00

« ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

Už je to schválený, myslím, že je to velký problém pro lidi. Hodně lidí si pořizuje i starší auta, navíc i veteráni budou muset zdlouhavě žádat o vjezd do obcí a měst.

Co tomuhle zákonu vůbec říkáte vy? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.04.11  08:59

« Re: Elektromobil

ja som typicky racer 1,9 tdi to je to spravne spojenie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.04.11  08:40

Brandon je racer, moje motor. osobnost... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.04.11  07:26

V režimu rychlého dobíjení lze baterii nabít na 80 procent své kapacity za 25 minut. mozno to stihnem aj do velkej noci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  21:01

Správně, Ronaulte, Brandon přijede za pár let v připravovaném systému Renault Nissan! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.11  20:51

Švihák: Brandon není tak velkej blonďák aby si pro jízdu z Prahy do Popradu bral elektrické auto určené do města s dojezdem 200 km ;-) A když už by si jej vzal, tak za pár let přijedeš k "benzínce" a baterku ti za pár minut vymění, i ten systém Renault a Nissan připravuje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.11  20:49

« Re: Juke

Švihák: >:D >:D Nemáš na ten výrok autorská práva, doufám? Hned o weekendu se zeptám švagříka, jestli toho Opela prodal nebo mu ho odvezli popeláři při vývozu popelnic >:D >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  20:45

« Elektromobil

Kia: [odkaz]

Hádanka: Brandon jede v sobotu Kiou z Popradu do Prahy. Každých 200 km dobíjí auto 5,5 hodiny. Který den přijede Brandon?

a) pondělí
    b) čtvrtek
    c) Vánoce
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  20:34

Poustníče, hlavně si před domem nenechávej tu svojí dodávku, nebo ti budou vyvážet jí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 31.03.11  11:03

No vidíš! A nám teď v Praze popelnici ukradli! 8-s A soused mi to říkal, nenechávej si tu popelnici venku.....a já hlupák si říkal, k čemu bude někomu popelnice...a bing ho! Teď platím za to, že mi vyvážejí imaginární svinčík. Za tři týdny se zase zjevím v matičce stověžaté, tak to budu muset nějak řešit....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.11  10:45

dylan teba je ku tyci skoda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  09:56

A je to venku! Nemáš tam volnýho fleka? Jsem nejlepší tanečník disco!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.11  09:41

kazdy sa musi obracat no ja ako tichy spolocnik gay clubu to za potreby uz nemam hlavne vdaka nasim stalym klientom >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  09:36

Já jsem si na popelnici na plastové láhve napsal "vratné láhve", a večer ji chodím vybírat...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.11  09:33

uz to prislo aj k nam pridavky dostavame po novom na ucet uz nemusim kazdy vecer hodit cez sklo karovanu koselu a zachytit stieracmi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.11  09:29

Páni, co je to "kreditkou"? Nižší střední willage style to nemůže znát...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…