Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 01.04.11 22:05
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst... aneb APRÍL!!!
Já byl na ženu dneska ráno trochu drsnej.....Když ráno vstala, řekl jsem jí, že je dneska nějaká super hnusná. >:D A po minutě apríl!!!! Ale asi jsem ji správně nenaladil. No nic, příští rok vymyslím něco lepšího.... 8-s ;-) -
Dylan McKay 01.04.11 21:23
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst... aneb APRÍL!!!
Já bych ani nevěděl, že je nějaký apríl, ale ráno mě dostala moje žena!
Zavolala: "Ježíš, na balkóně je myš!" Vůbec mě nenapadlo, jak by se tak vysoko na balkón dostala myš, ale jako udatný otec jsem utíkal myš chytit a zneškodnit. Když jsem na balkóně zaujal bojové postavení, ozvalo se: "Apríl!" >:D
Tak jsem ji taky nachytal. Řekl jsem jí, že jí miluju... >:D ;-) -
Prase 01.04.11 15:14
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
ještě by bylo vhodné udělat vyjímku pro auta co vlastnili nebo vlastní majitelé se ZTP, neplatí ekologický daně při přepisu, tudíž lze říci, že pro tato auta ekologické limity neplatí. A vlastně všechna auta co při přepisu zaplatila ekologickou daň by měla být v pohodě ;-) -
Prase 01.04.11 11:23
« Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Koukám rychle si užít dokud to jde v pardubicích je každoroční sraz veteránů na perštýnským náměstí a od roku 2013 se může pořádat třeba na poli za městem vyřešeno ;-) Ale jinak určitě je lukrativnější místo v centru :-)
Jinak nechápu sedmiletý? to je zas co za blbost, takže náš megane co splňuje emisní normu euro 4 už za dva roky nebude moci do centra? docela masakr >:D >:D -
zip2016 01.04.11 09:56
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Tohle nejde, aspoň v naší republice, aplikovat. Umím si představit závoru před středem města, kam vhodíš 10 ,- Kč a můžeš vjet do centra, ale takhle je to nemožný. Navíc je to zase jen další příležitost jak budou moci komunální politici korumpovat.