Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.04.11  22:54

« Re: pan školitel

Ono když takový Pražák, který přes týden jezdí jen po městě, vyjede o víkendu mimo Prahu, tak je to často taky síla. To zas nadáváme my, Středočeši >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.04.11  22:51

Ani mě to nepřekvapuje,páč brňáci jsou asi nejhorší řidiči v ČR,velmi,velmi nerad to musím přiznat.Kde je 60-tka,jedou50,na 50-tce 40,pokud by byla zančka povolují cí max.10 km,tak ti pablbové stojí na fleku.
    T oje snad jediná věc,kde mají pražáci navrch :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  22:49

No jo, zip prostě Češi nějak neumí....Na druhou stranu chápu, že někdo to tam nemusí znát a tak si říká - všichni stojí, asi se tu má stát. A najednou někdo jede jako na výlet.... >:D

Tady je dopravní situace celkem jasná. Ale někde je až po kilometru zácpy jeden pruh odbočovací a jeden průběžný. Kdo to nezná, je pak za piráta. Třeba v Praze v Bráníku, když se jede z centra po Modřanské k Barrandovskému mostu a dál do Modřan, nebo na jižní spojku je ve špičce vždycky úplně neskutečně zacpaný levý pruh, už od Přístaviště, neboť se tam přes světla najíždí na Barrandovský most. Kdo to neví, netuší, proč je levý ucpaný a když se chce pak do levého nacpat, je za *, protože ti v levém poctivě stojí jak paka víc jak třeba kilometrovou frontu, ti co jedou rovně, jsou naštvaní, že je blokuje, protože levý stojí a předjížděč se tam nemůže nacpat a oni nemůžovu jet rovně.....to je většinou můj případ....ale to je jasné jen tomu kdo to tam zná, prostě celou jižní spojku a část kolem Barrandovského mostu navrhoval nějaký dopravní génius, ještě že tam teď nemusím jezdit..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  22:32

A mě se to líbí, co pan s Octavkou udělal. Na začátku je pruh jeden, plná čára, dotyčný ji přejel, čímž se dopustil přestupku, pak jak vychcaný bez špetky slušnosti hnal dopředu. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 06.04.11  22:19

« pan školitel

Narazil jsem dneska na zajímavý video onboard kamery :-) kluci brněnský, co to blbnete? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  22:12

« Re: V Praze je blaze!!!

Když mi kamarád půjčil prachy na rekonstrukci baráku, taky jsme žádnou smlouvu nesepisovali. Ale taky neděláme do politiky, že..... >:D Jak se říká - Když se přimícháš mezi brambory, sežerou tě prasata.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.04.11  21:32

Tak jsem sledoval tu telenoVVelu. Strana VV se tvářila nadějně, vrátila hodně lidem víru v politiku, ale bahno ve kterém se začala koupat ji nadobro pohřbí. Jak může člověk z té nejvyšší politiky někomu půjčit peníze bez smlouvy o půjčce? Politický amatérismus aneb jak se to nemá dělat...

Pane Bárta, já Vám říkal, že vyhrožovat řidičům Porsche pokutama se nemá... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  21:02

No jasně! Nekamarádí se s nikým z Magistrátu, ale s tebou!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.04.11  20:32

No vida, kamarád teďka bude kupovat 2+kk v 9 tisícovém městě 30 km od Prahy za stejnou částku, asi dělá něco špatně 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  20:22

Jejda! Ani nevím jak a Švihákovi dlužím colu! Neva, klidně ti ji při dalším srazíku koupím!

Já teď koukám, lidi si furt stěžují, jak jsou ty nemovitosti drahé a při tom se dá koupit byt na Kampě o 250m2 za 90.000 Kč! Pohoda, ne??? [odkaz] :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.04.11  07:05

« Re: Wapka voskování

Chucku, tak jsem to všechno spočítal, a vyšlo mi, že suma sumárum mi Poustnik dluží 34 korun. Když 2 koruny připlatím ze svého, tak mám u McDonalda velkou Colu! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.04.11  07:03

Rone, to mi taky onehdá někdo říkal, a pak jen dodal, že bych byl ještě šťastnější, kdybych si přečetl tohle... "Strážná věž"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.04.11  23:50

Ale co mu to přineslo radosti! A radost, smích a úsměv na rtech prodlužují život ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 04.04.11  23:23

a to nepočítej co tě stála amortizace telefonu, pc a elektřina než jsi na toto odpověděl... taky jsi spočti o kolik jsi díky tomu přišel svého času na tomto světě...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:54

Počkej, zavolám tam...

No, tak oranžovou nemají, ale ten hovor mě stál 18 korun, tedy víc než ta voskovka... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.04.11  17:39

Hmmmm.....a je tam oranžová?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:30

Pod jiným profilem? To je hokej teda!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:28

U nás mají voskovky za 17 korun...
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 04.04.11  14:24

Cus, jo ja to byl pořád, ale pod jiným profilem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.04.11  12:21

Já voskuju normálně voskovkama. Na modré auto vezmu modrou, na červené červenou. V každém papírnictví za 20 korun....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…