Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 07.04.11 20:48
« Jaro
Celé dva dny jsem strávil v kokpitu gripena. Opět jsem si k němu dovolil mnohem víc. Tehle motor je prostě skvělej! Je to neskutečná věc!
Dnes jsem měnil olej a fitry. Celková cena 3740 Kč. Prostě lidové auto... ;-)
(1 litr oleje Mobil1 0W40 kupuju v Plzni za 209 Kč- v Porsche Praha chtějí 860 Kč. 911 potřebuje 9 litrů oleje) -
Ronault. 07.04.11 13:39
« Re: pan školitel
Steven: No evidentně to konkrétní místo neznáš, protože bys tohle nenapsal. Tam totiž žádný zip nedělá problém s kolonou, což už jsem tu psal, ale vepředu je před Kuřimi dost nepovedený kruháč. A jestli to řidič znal, to těžko říct, ale s nickem Radeggast bych to viděl na někoho ze severní moravy a situaci nezná, což jej omlouvá.
A ten Citroen mu chtěl taky vjet do cesty, protože to tam zná a ví, že jediný, kdo tam na tom úseků předbíhá je právě ten spěchalík. To jestli předjíždí kolonu pomalu nebo rychle je v podstatě jedno.
Shrnuto: Neznáš to tam ;-) -
positivemind 07.04.11 13:25
« Re: pan školitel
Sorry, Ronaulte, ale to není o tom kdo je a kdo není hrdina. Toho oktávlíka očividně štvalo, že stojí celou frontu a přitom je vedle pruh, kterým může jet. A na začátku je navíc i značka jednosměrky :-)
Řidič s kamerou očividně místo zná a tak se jal tu frontu objet, což mu ani nic nezakazuje. Já to dělám dnes a denně. Lidi, kteří nedávají pozor na značky a nekoukají po aktuální situaci, způsobují pak takovéhle pěkné fronty :-)
Oktávlík byl asi naštvaný sám na sebe. Neřeknu ani slovo, kdyby ten řidič jel jak čuně, ale když se na něj podíváš, tak jede pomalu krokem, takže asi to žádný uspěchánek nebude. Navíc si ho očividně všiml řidič té červené C3, který chtěl taky vyjet, ale pak se zařadil zpět. Řidič s kamerou asi neměl problém pustit kohokoliv z té fronty, nejel jako totální čuně.