Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 09.04.11 23:42
« Re: TelenoVVela
a už vidím.. bárta podal demisi... to je škoda mno... docela se mi tam líbil... první ministr dopravy co měl na své masařce nalepovací známku jako všichni co maj správný koule ve správnym fáru. A proč na něj nenadávám? nevěřím že by byl vinen z něčeho takového z čeho je obviněn... už jen to jak se to vyklubalo: ano uplácel mě, ne to byla jen mystifikace a do třetice ne to nebyla mystifikace opravdu mě uplácel a donesu to na policii... za druhé bárta ať se to někomu líbí nebo ne opravdu zřejmě přerušil opravdu hodně vysoké výdaje do stavby silnic a železnic a to se dámy a pánové v naší republice neodpouští. A nějaký půlmilionek? pětimilionek? v takovém moři ztracených pěněz? pakatel za možnost alespoň částečné nápravy... Zkuste někdy o takovýchto aférách zapřemýšlet i z jiných stran.... -
David Silver 09.04.11 22:17
« Re: TelenoVVela
Ahoj,
dnes i přes nepříznivé počasí, jsme jeli na kole, ovšem ještě že jsme nejeli normálně na projížďku ale jeli jsme jenom k rybníku na focení nějakýho toho zvířectva. No a na rybníku byly kačeny, 2x Lyska, 1x Volavka Popelavá která odletěla jen člověk zastavil no a čtyři Labutě Bílé. V hlavní roli byly tři labutě. Prvně se dvě praly, vyšel vítěz, druhej labuťák odplul někam do zákulisí, vítěz se začal objímat s paní labuťovou, pak odpluli spolu na břeh, a cca 30metrů od nás na to skočili >:D Taťka říkal: Tak vidíš to, takhle nějak to dělají i motýli. >:D No a z mého focení vyšla tato série, doufám že se bude líbit :-)
[odkaz]